Παρασκευή, Ιουνίου 25, 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ> Το Ισραήλ ακυρώνει στη πράξη τα Πιστοποιητικά Εμβολιασμού καθώς το 54% των κρουσμάτων είχαν εμβολιαστεί. Μελέτη του Πανεπιστημίου του Cambridge αποκαλύπτει ότι οι εμβολιασθέντες κινδυνεύουν εξίσου από τη Delta

Πυρηνικές βόμβες κατά του προγράμματος εμβολιασμού και των

Πράσινων Διαβατηρίων για εμβολιασθέντες από το Ισραήλ και από το Πανεπιστήμιο του Cambridge.

By The Clockwork Orange Times Team

Την ίδια στιγμή με τρόμο τα διεθνή ΜΜΕ αρχίζουν σιγά σιγά να ψελλίζουν ότι θα χρειαστούν νέα εμβόλια για να αντιμετωπίσουν τη παράλλαξη Delta καθώς τα σημερινά τα διαπερνά.



Πάμε λοιπόν να δούμε τι συμβαίνει στο πλανήτη το καυτό πρωινό της Παρασκευής 25 Ιουνίου 2021 μετά από τη καυτή υπερΠανσέληνο που προηγήθηκε.

Πάνω από τις μισές από τις περιπτώσεις κοροναϊού που έφτασαν στο Ισραήλ από το εξωτερικό ήταν άνθρωποι που είχαν εμβολιαστεί σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε το Υπουργείο Υγείας.

Περίπου 11 άτομα που έφτασαν στο Ισραήλ τις τελευταίες 10 ημέρες επιβεβαιώθηκαν ότι έχουν μολυνθεί από τον coronavirus την Τετάρτη, με επτά από τις περιπτώσεις να αφορούν άτομα που είχαν ήδη εμβολιαστεί!

Τον περασμένο μήνα, 215 κρούσματα κοροναιού είχαν εισέλθει στο Ισραήλ, με το 54% (πάνω από τους μισούς) να περιλαμβάνει εμβολιασμένα άτομα-σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της Jerusalem Post.

Στο μεταξύ στο Ισραήλ επανέρχονται καλπάζοντας οι μάσκες, είναι ήδη εδώ απόσμενα οι ιογενείς λοιμώξεις που είθισται να εμφανίζονται τον χειμώνα και όπου νάναι οι επιστημονικές αρχές της χώρας θα αρχίσουν να εξάγουν συμπεράσματα από την αποτελεσματικότητα του εμβολίου σε περίπτωση που το Ισραήλ τολμήσει να ανοίξει τα σύνορά του-από την 1η Ιουλίου μετέθεσε τώρα το άνοιγμα για τον Αύγουστο και βλέπουμε.

Αυτός ο Αύγουστος της ανθρωπότητας μοιάζει όλο και πιο απόμακρος. Λεπτό προς λεπτό αυτά που συμβαίνουν στον πλανήτη είναι πρωτόγνωρα για όσους τα παρακολουθούν.

Και δεν είναι μόνο τα ευρήματα του Ισραήλ που προσθέτουν πολλά ερωτηματικά στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

Έρχεται και μία έρευνα του Πανεπιστημίου Cambridge να αποδείξει ότι οι νέες μεταλλάξεις όπως η Delta χτυπάνε εξίσου και τους εμβολιασθέντες!

Οι συντάκτες της έρευνας που δημοσιεύει και η Καθημερινή υποστηρίζουν ότι το νέο στέλεχος μπορεί να πλήξει ακόμη και πλήρως εμβολιασμένους νοσοκομειακούς, που αναγκαστικά πρέπει να περιθάλπουν ασθενείς με χαμηλή απόκριση στο εμβόλιο.




Καταλήγουν έτσι στο συμπέρασμα ότι οι νοσοκομειακοί εργαζόμενοι – προκειμένου να μην επαναπροσβληθούν και μεταδώσουν τον ιό σε ευπαθείς ασθενείς – πρέπει να καταφύγουν σε ενισχυτική δόση εμβολίου (!!!)




Η μελέτη καταδεικνύει την περίπτωση ενός περιστατικού υπερμετάδοσης στο νοσοκομείο του Δελχί νωρίτερα μέσα στο έτος, όπου 30 πλήρως εμβολιασμένα μέλη του προσωπικού προσεβλήθησαν από την μετάλλαξη «Δέλτα» του κορωνοϊού.




Κανείς από τους εργαζόμενους δεν χρειάστηκε να διασωληνωθεί αλλά η μελέτη αναφέρει ότι το ξέσπασμα μέσα στο νοσοκομείο προσέθεσε περισσότερες αποδείξεις στην υπόθεση ότι η «Δέλτα» είναι πιο ανθεκτική στα εμβόλια σε σύγκριση με άλλα στελέχη.

http://greeknation.blogspot.com/2021/06/54-cambridge-delta.html

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου