Τετάρτη, Μαΐου 01, 2024

Ο πύργος από τραπουλόχαρτα του πανδημικού ψεύδους. Μία σύντομη εξήγηση της πολλαπλής απάτης και των εγκλημάτων της ψευδοπανδημίας.

Παρακαλούμε μελετήστε το, διαδώστε το. Μην μένετε παθητικοί.

Τα στάδια της απάτης περιγράφονται από την βάση προς την κορυφή του πύργου. Εσύ που εμβολιάστηκες και κακοποιήθηκες κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά, έστω και τώρα κατάλαβε πόσο σωστή η λάθος ήταν η επιλογή σου, εκούσια ή κατόπιν εκβιασμού. Η γνώση πάντα είναι δύναμη. Θα σου είναι χρήσιμη αυτή η γνώση διότι οι μαζικοί γενετικοί εμβολιασμοί κάθε είδους δεν τελείωσαν, αντιθέτως μόλις άρχισαν και θα τους βρούμε μπροστά μας τα επόμενα χρόνια μαζί με την ακραία στέρηση των ελευθεριών.

1) Ο κορωνοϊός της ψευδοπανδημίας δεν έχει ταυτοποιηθεί, ειδικότερα δεν έχει αποδειχθεί η ύπαρξή του (δες ΕΔΩ και ΕΔΩ), ενώ τα στοιχεία περί αυτής της θεμελιώδους απάτης πληθαίνουν.




Τότε σε τι οφείλεται η ασθένεια covid-19; Οφείλεται στον ιό Αμπεμπαμπλομτουκιθεμπλόμ. Δεν το πιστεύετε; Απαιτείτε αποδείξεις του ισχυρισμού και θέλετε να τις ελέγξετε; Είστε σε πολύ καλό δρόμο. Ζητήστε λοιπόν και ελέγξτε τις αποδείξεις της ύπαρξης του ιού του λεγόμενου SARS-CoV2. Να σημειώσουμε το αυτονόητο, που μοιάζει να μην είναι τόσο αυτονόητο: δεν έχει νόημα η επίκληση εικόνων ηλεκτρονικού μικροσκοπίου, διότι πρέπει να έχει πριν αποδειχθεί ότι το σωματίδιο που εικονίζεται είναι το ζητούμενο.

Έστω όμως ότι υποθετικά είχε αποδειχθεί η ύπαρξή του.



2) Δεν υπάρχει τρόπος να ανιχνευτεί η παρουσία του διότι δεν έχει γίνει γνωστό το γονιδίωμά του, το δε αποδιδόμενο σε αυτόν και στις υποθετικές μεταλλάξεις του γονιδίωμα είναι εσφαλμένο και φανταστικό, συνεπώς τα τεστ pcr ή άλλα τεστ είναι ακατάλληλα για την ανίχνευσή του.

Έστω όμως ότι υποθετικά μπορούσε πράγματι να ανιχνευτεί με τεστ η παρουσία του.





3) Δεν έχει αποδειχθεί η παθογένειά του, δηλαδή η υπαιτιότητά του στην πρόκληση της συγκεκριμένης ασθένειας μέσω μόλυνσης με δείγμα ιού. (Αυτό άλλωστε δεν μπορεί υπό τις παρούσες περιστάσεις να γίνει, αφού δεν μπορεί να ανιχνευτεί και να απομονωθεί αυτό το δείγμα).


Συνεπώς δεν έχει αποδειχθεί ούτε η ιδιαιτερότητα και μοναδικότητα της συγκεκριμένης ασθένειας, αφού τα συμπτώματά της δεν της προσδίδουν ιδιαιτερότητα και μοναδικότητα.

Έστω όμως ότι υποθετικά είχε αποδειχθεί η υπαιτιότητα του ιού και συνεπώς είχε αποδειχθεί και η ιδιαιτερότητα και η μοναδικότητα της ασθένειας.



4) Δεν έχει αποδειχθεί ο βαθμός της εξάπλωσης (επιπολασμού) της ασθένειας.

Τα στοιχεία αυτά βασίζονταν είτε σε τεστ αντιγόνου που έχουν μικρότερη αξιοπιστία, είτε σε τεστ pcr. Τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα αυτών μπορεί να είναι κοντά στον καταμετρούμενο βαθμό θετικότητας. Σε πολύ μικρό επιπολασμό τα ψευδώς θετικά αυξάνονται ως αναλογία σε σχέση με τα αληθώς θετικά.

Τα τεστ pcr μπορεί να γίνονται με λάθος τρόπο σε υπερβολικούς κύκλους επανάληψης-ενίσχυσης, είτε μπορεί να ανιχνεύουν θραύσματα του ιού (να θυμίσουμε ότι μόνον προς χάριν της συζήτησης υποθέτουμε την ύπαρξη του ιού), ή μπορεί ακόμα ο ιός να είχε απλώς επικαθίσει στον αναπνευστικό βλεννογόνο χωρίς να τον έχει μολύνει διεισδύοντας σε αυτόν. Γι’ αυτό τα τεστ αυτά τελικώς μπορεί να έχουν στην πραγματικότητα μεγάλη αναλογία ψευδώς θετικών. Για τα τεστ pcr για covid-19 και την αρχική έγκρισή τους πριν καν η ψευδοπανδημία ξεκινήσει, δες Τα Απατηλά Τεστ PCR αλλά κυρίως ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ -ΤΕΣΤ

Τα τεστ pcr όπως είπαμε, μπορεί να γίνονται με λάθος τρόπο σε υπερβολικούς κύκλους επανάληψης-ενίσχυσης. Στους 25 κύκλους ενίσχυσης το γονιδιακό υλικό ενός ιού πολλαπλασιάζεται 35 περίπου εκατομμύρια φορές. Στους 35 κύκλους 35 δισεκατομμύρια φορές και στους 45 κύκλους 35 τρισεκατομμύρια φορές! Στις αρχές της ψευδοπανδημίας τα διενεργούσαν έως και τους 45 κύκλους! Αυτό σημαίνει ότι από ένα αβλαβές σχεδόν ανύπαρκτο (υποθετικό πάντα) ιικό φορτίο προκύπτει ένα θετικό αποτέλεσμα. Από το υποθετικό γονιδίωμα του υποθετικού ιού (γραμμένο σε ένα χαρτί που έχει περίπου 30.000 γράμματα) επιλέγουν συνήθως 3-4 μικρά τμήματα που το κάθε ένα έχει κάποιον συνδυασμό γραμμάτων. Κάθε κατασκευάστρια εταιρεία ή οργανισμός επιλέγει τα τμήματα που κρίνει. Αυτά θα τα πολλαπλασιάσει το τεστ pcr, αν τα βρει στο δείγμα. Υποτίθεται ότι αυτόν τον συνδυασμό των 3-4 μικρών τμημάτων τον έχει μόνο η συγκεκριμένη φανταστική οντότητα του ιού. Προφανώς αυτόν τον συνδυασμό δεν τον έχει αυτός ο ιός, αφού το γονιδίωμα είναι συναρμολογημένο εικονικά-υποθετικά από θραύσματα ενός ανάμικτου γενετικού υλικού ετερόκλητης προέλευσης. Κάποιο από τα συνήθως 3-4 μικρά τμήματα του φανταστικού γονιδιώματος μπορεί κατά περίπτωση να το έχει οποιοδήποτε άλλο κύτταρο μονοκύτταρου ή πολυκύτταρου οργανισμού από τα αμέτρητα βιολογικά είδη που υπάρχουν και είτε είναι είτε δεν είναι καταγεγραμμένα ή διερευνημένα γονιδιακά, μεταξύ των οποίων και τα πρακτικώς άπειρα είδη μικροοργανισμών εκ των οποίων ένα μικρό κλάσμα μόνο είναι γνωστό. Ένα θραύσμα από έναν τέτοιο οργανισμό πχ ένα βακτήριο ή ένα μικροσκοπικό θραύσμα εντόμου ή ενας μύκητας ή ένα αποξηραμένο μικροσταγονίδιο από το σάλιο ενός ζώου ή εντόμου που μπορεί να έχει πριν φάει οτιδήποτε, όλα αυτά μπορεί να έχουν παρασυρθεί από τον αέρα αιωρούμενα χωρίς να μπορούν εύκολα να κατακαθίσουν στο έδαφος λόγω του μικροσκοπικού τους μεγέθους και να έχουν σταδιακά επικαθίσει στον αναπνευστικό βλεννογόνο. Στον αέρα υπάρχει ένας εκπληκτικά μεγάλος αριθμός μικροσωματιδίων- θραυσμάτων βιολογικού υλικού σε κάθε λίτρο αέρα, τα οποία δεν βλάπτουν κάποιον που τα εισπνέει. Και στον αναπνευστικό βλεννογόνο υπάρχουν σε μεγάλο επίσης αριθμό μικροοργανισμοί και μικροσωματίδια κάθε είδους. Οπότε κάθε ένα από τα 3-4 αυτά μικρά τμήματα που τυχαίνει να βρίσκονται στον βλεννογόνο και να καταλήγουν στην μπατονέτα του τεστ, μπορεί να προέρχεται από διαφορετική πηγή, οπότε η αυθαιρεσία του τεστ συνίσταται στο ότι θεωρεί ότι προέρχονται όλα από την ίδια πηγή όταν συλλέγονται στην μπατονέτα. Παραδοχή παντελώς αναπόδεικτη και παράλογη. Δείτε και εδώ (σαν μία απλή ένδειξη) για το που αλλού μπορούν να βρεθούν αυτές οι ακολουθίες πέραν του υποθετικού ιού.

Ακόμα όμως και να δεχθούμε υποθετικά ότι τα 3-4 αυτά μικρά τμήματα προέρχονται όλα από την ίδια πηγή, αυτή η πηγή μπορεί να είναι από κάποιο βιολογικό υλικού κάποιου άλλου βιολογικού είδους.

Ακόμα όμως και να ήταν αυτού του ιού, δεν αποδεικνύεται ότι αυτός είναι λειτουργικός και όχι αδρανοποιημένος ή κατεστραμμένος.

Επανερχόμενοι στην εξάπλωση της «μόλυνσης», τα κρούσματα αυτής μετριόντουσαν σε απόλυτους αριθμούς ενώ το μόνο που έχει αξία είναι η αναλογία θετικών στο σύνολο των τεστ. Έτσι με αυτό το τέχνασμα αυξάνοντας τον αριθμό των τεστ και συνεπώς των θετικών, και τρομοκρατούσαν και έτσι ρύθμιζαν τα λοκντάουν και τους περιορισμούς.

Αναφέραμε παραπάνω για τα τεστ, ότι τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα αυτών μπορεί να είναι κοντά στον καταμετρούμενο βαθμό θετικότητας, γεγονός που στην πραγματικότητα ακυρώνει την θετικότητα. Ας πάρουμε σαν παράδειγμα τις ακόλουθες ημερομηνίες. Τα στοιχεία είναι από τον ΕΟΔΥ εδώ και εδώ στην σελίδα 5



Παρατηρούμε ότι η θετικότητα βάσει των self test στο σύνολο της περιόδου (από την αρχή έως 12/10/21) είναι 5,77%, ενώ βάσει των pcr είναι 0,28%, ενώ στο μεσοδιάστημα του περίπου ενός μήνα (15/9 έως 12/10) είναι 11, 67% και 0,23% αντιστοίχως. Η θετικότητα των self test – (τα οποία self test είναι ίδια όπως είπαμε με τα rapid-αντιγόνου), μετρούμενη με τα pcr ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΤΑΙ (γίνεται 21 και 51 φορές αντιστοίχως μικρότερη) και γίνεται ασήμαντη. Και η θετικότητα που απομένει αν λάβουμε υπ’ όψιν και τα λάθη των pcr όπως τα περιγράψαμε παραπάνω, μάλλον εξανεμίζεται τελείως. (Για επεξήγηση δες παραπομπή (1) στο τέλος)



(Τα self test τα αναφέρουμε για να βγάλουμε συμπέρασμα για την ακρίβεια των τεστ αντιγόνου γενικότερα, και μόνο για αυτό. Αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται στο επόμενο διάγραμμα.)








Παρατηρούμε στο παραπάνω διάγραμμα (ίδια πηγή από τον ΕΟΔΥ) ότι ο κύριος όγκος των τεστ είναι τα αντιγόνου (μώβ χρώμα), έναντι των pcr (μπλε). Επομένως κυρίως βάσει αυτών καθορίζεται ο δείκτης θετικότητας. Αλλά όπως έχουμε αναφέρει, και μόνο pcr να χρησιμοποιούντο, δεν θα άλλαξε ουσιαστικά κάτι, διότι τα προβλήματα που σχετίζονται με τα pcr είναι δεδομένα, και διότι ο δείκτης θετικότητας δεν λαμβανόταν καθόλου υπ’ όψιν αλλά μόνο ο απόλυτος αριθμός θετικών που τον αυξομείωναν με το να αυξομειώνουν τα τεστ βάσει των αναγκών της προπαγάνδας σε ένα όργιο παραπληροφόρησης.


Έστω όμως ότι υποθετικά είχε αποδειχθεί ο βαθμός της εξάπλωσης.



5) Δεν έχει αποδειχθεί η μεταδοτικότητα των ασυμπτωματικών.

Ενδεικτικά: Τον Νοέμβριο 2020, δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Nature, μια μεγάλης έκτασης μελέτη, που έγινε στην περιοχή Γιουχάν της Κίνας μετά την άρση του lockdown. Εξετάστηκε το σύνολο σχεδόν του πληθυσμού της περιοχής (92,9%) σχεδόν δέκα εκατομμύρια άτομα. Από αυτούς βρέθηκαν 300 ασυμπτωματικοί θετικοί στο τεστ και κανένας συμπτωματικός.

Κατόπιν εξετάστηκαν οι 1.174 στενές επαφές αυτών των 300, δίνοντας 0 θετικά στο τεστ. Το άλλο, πολύ ενδιαφέρον αυτής της μελέτης ήταν ότι σ’ αυτούς που βγήκαν θετικοί στο τεστ έγινε καλλιέργεια για την απομόνωση του ιού, με αρνητικό αποτέλεσμα σε όλους! Δες: Post-lockdown SARS-CoV-2 nucleic acid screening in nearly ten million residents of Wuhan, China | Nature Communications

Δες και Ασυμπτωματικοί φορείς: ο “μπαμπούλας” της πανδημίας COVID-19

Έστω όμως ότι υποθετικά είχε αποδειχθεί η μεταδοτικότητα των συμπτωματικών.



6) Δεν έχει αποδειχθεί η επικινδυνότητα της ασθένειας. Η ασθένεια έχει την βαρύτητα ενός κρυολογήματος ή μιάς γρίπης ή μιάς εποχιακής αναπνευστικής λοίμωξης (που πάντοτε, άλλες χρονιές ήταν για τους περισσότερους με πιο ελαφριάς μορφής νόσηση και άλλες χρονιές ήταν με πιο βαριάς), και αυτό συνέβαινε από την αρχή που ο ιός έλεγαν ότι ήταν πιο «άγριος» και επικίνδυνος. Η ιδιαίτερη βαρύτητα αφορά μόνο τους ευάλωτους λόγω μεγάλης ηλικίας είτε λόγω προϋπαρχουσών σοβαρών παθήσεων, όπως πάντοτε συνέβαινε με τις εποχιακές αναπνευστικές ασθένειες. Η διάμεση ηλικία των θανάτων διακυμαινόταν, ανάλογα με την χώρα, γύρω από την διάμεση ηλικία θανάτου από κάθε αιτία, που σημαίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι πέθαναν από ότι πέθαιναν υπό συνήθεις συνθήκες. Βάφτισαν την γρίπη κορωνοϊό και την εξαφάνισαν στην διάρκεια της ψευτοπανδημίας, όπως βάφτισαν τους θανάτους από καρκίνο, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, καρδιοπάθειες, εγκεφαλικά κλπ ως θανάτους από κορωνοϊό.

Αντιθέτως έχει αποδειχθεί και ομολογηθεί πολλαπλώς και στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, αρχικά από τον Τσιόδρα και κατόπιν και από άλλους, ότι ο αριθμός των θανάτων και των νοσηλειών ήταν υπερδιογκωμένος στατιστικά λόγω της απόδοσης αυτών των θανάτων σε αυτήν την ασθένεια, στις περιπτώσεις εκείνες, περιπτώσεις που ήταν η συντριπτική πλειονότητα, όπου η ασθένεια απλώς διαγνωνόταν από ένα θετικό τεστ χωρίς ύπαρξη λοίμωξης, ή η κατάσταση του ασθενούς ήταν σε τελικό στάδιο ασχέτως αυτής της λοίμωξης.

Οι δε περιπτώσεις βαριάς εξέλιξης της ασθένειας ήταν σε πολύ μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα της ανύπαρκτης πρωτοβάθμιας-εξωνοσοκομιακής νοσηλείας, της ακατάλληλης φαρμακευτικής και ενδονοσοκομειακής νοσηλείας (βλέπε και νομικό αγώνα του Νίκου Αντωνιάδη εναντίον της εγκληματικής κυβερνητικής οργάνωσης όπως την αποκαλεί στις μηνύσεις του, όπου μεταξύ των λοιπών παραμέτρων των καταγγελλόμενων συνθηκών νοσηλίας ήταν και οι - διευκολυνόμενες από αυτές τις συνθήκες - ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις τις οποίες επισημαίνουν κατόπιν εορτής υποκριτικά και κυβερνητικοί παράγοντες ως σημαντικό παράγοντα αυξημένων θανάτων), και της παντελούς σκόπιμης έλλειψης δημοσίων οδηγιών προληπτικής ενίσχυσης της υγείας με φυσικά μέσα. Μετά την εξάπλωση των εμβολιασμών τα στατιστικά στοιχεία θα έπρεπε να βγαίνουν ξεχωριστά για τους τελείως ανεμβολίαστους και ξεχωριστά για τους μερικώς ή πλήρως εμβολιασμένους, διότι αλλιώς οι παρενέργειες των εμβολίων και η νοσηρότητα αποδίδονται βολικά στον «ιό». Η τρομοκρατία και οι εκβιασμοί της κυβέρνησης, τα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, η στέρηση της ελευθερίας, η κακή και ανθυγιεινή αναπνοή λόγω της μασκοφορίας, η αγωνία και η αβεβαιότητα, όλα αυτά συνέβαλαν επίσης σε μεγάλο βαθμό στην αύξηση των αναπνευστικών γριποειδών ασθενειών και στην βαρύτητά τους.

Έστω όμως ότι υποθετικά είχε αποδειχθεί η επικινδυνότητα της ασθένειας.



7) Η αντιμετώπιση των ασθενών θα μπορούσε να γίνει αποτελεσματικά με σωστή αγωγή, φαρμακευτική και συμπληρωμάτων βιταμινών και συναφών φυσικών ουσιών. Αυτό όχι μόνο δεν προωθήθηκε επισήμως σε διεθνή κλίμακα, αλλά αντιθέτως κατεστάλη και σε πολλές περιπτώσεις φάρμακα απαγορεύτηκαν, ενώ προωθήθηκαν φάρμακα ακατάλληλα έως επιβλαβή. Αυτό έδωσε την νομική δυνατότητα στους αρμόδιους οργανισμούς να δώσουν άδειες επείγουσας χρήσης στα ανεπαρκώς δοκιμασμένα εμβόλια, δήθεν ως αναγκαία έσχατη λύση.

Έστω όμως ότι υποθετικά η φαρμακευτική και λοιπή αγωγή ήταν οι καλύτερες δυνατές, αλλά εν τούτοις δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει ικανοποιητικά το πρόβλημα.




7α) Έτσι ο εμβολιασμός τελικά προωθήθηκε ως λύση. Διακήρυξαν ότι όλοι οι πολίτες πρέπει να εμβολιαστούν αν σέβονται τους συνανθρώπους τους ώστε να σχηματιστεί ένα τείχος ανοσίας. Όμως τείχος ανοσίας δεν μπορεί να σχηματιστεί σε έναν διαρκώς μεταβαλλόμενο ιό (βάσει των παραδοχών περί της ύπαρξης του ιού). …




8) Ο εμβολιασμός προωθήθηκε ως λύση. Δεν είχαν όμως κανένα λόγο να επιλέξουν ένα εμβόλιο γενετικής τεχνολογίας.

Η εμμονή στα γενετικά εμβόλια θα έπρεπε αυτόματα να βάλλει σε έντονες σκέψεις κάθε ευφυή άνθρωπο σε συνδυασμό μάλιστα με την παγκόσμια επιχείρηση ψυχολογικών και οικονομικών εκβιασμών που στήθηκε ώστε να τα επιβάλλουν δια της άμεσης ή έμμεσης βίας και δια της παραπλάνησης.

Το κάθε κύτταρο παράγει πάρα πολλά είδη πρωτεϊνών, το κάθε ένα είδος εξειδικευμένο για κάποιον σκοπό. Το είδος των πρωτεϊνών που παράγει το κάθε κύτταρο, ρυθμίζει τις λειτουργίες της ζωής και κάνει τους βιολογικούς οργανισμούς να διαφέρουν μεταξύ τους, και τα διαφορετικού είδους κύτταρα του ίδιου οργανισμού επίσης να διαφέρουν μεταξύ τους.

Τα γενετικά εμβόλια εξαναγκάζουν τα κύτταρα να παράγουν το είδος των πρωτεϊνών που επιλέγει ο κατασκευαστής του εμβολίου, σαν να έπαιρναν εντολή απ’ ευθείας από το dna (γενετικό κώδικα) του κυττάρου. Υπάρχουν μελέτες που δείχνουν ότι αυτά τα εμβόλια αλλοιώνουν το dna, αλλά στον πύργο του ψεύδους αυτό δεν το δέχονται. Ακόμα όμως και να μην επηρέαζαν το dna, εξαναγκάζουν τα κύτταρα να συμπεριφερθούν σαν να έπαιρναν οδηγίες από μεταλλαγμένο dna. Επίσης αρχικά έλεγαν ότι αυτή η παραγωγή πρωτεϊνών περιορίζεται στο σημείο της ένεσης και κρατάει χρονικά για λίγο, αλλά και τα δύο αυτά έχουν διαψευστεί, ενώ στον πύργο του ψεύδους επιμένουν σταθερά να κάνουν τους ανήξερους, ότι όλα είναι καλά. Πάντως σε όλα όσα έλεγαν για τα εμβόλια έχουν διαψευστεί, αλλά αυτό μπορεί να είναι η εξαίρεση, σωστά;

Έτσι ένα βασικό ερώτημα που ανακύπτει είναι: τι πρωτεΐνες δίνει εντολή στα κύτταρα το εμβόλιο να παράξουν. Την πρωτεΐνη ακίδας; Μιας ακίδας ενός ιού που δεν έχει αποδειχθεί η ύπαρξή του; Αυτή η πρωτεΐνη πώς γνωρίζουμε τι αποτελέσματα έχει στον οργανισμό και σε τι επίπεδο λειτουργιών συμμετέχει; -(πέραν των λοιπών συστατικών του εμβολίου που περιέχονται ήδη στο φιαλίδιο τα οποία επίσης αγνοούμε). Και γενικότερα πώς ξέρουμε ποιες άλλες πρωτεΐνες μπορεί να δίνει εντολή το εμβόλιο να παράξουν τα κύτταρα; Οι πρωτεΐνες που παράγουν τα κύτταρα είναι το κλειδί της ζωής, και το να εξαναγκάζουμε τα κύτταρα να παράγουν πρωτεΐνες που εμείς επιλέγουμε είναι το λιγότερο παρακινδυνευμένο έως καταστροφικό.

Εμπιστευόμαστε την Pfizer και την κάθε Pfizer; Πως και έτσι;

Επειδή συμμετείχε ενεργά στην παγκόσμια αυτήν σκανδαλώδη επιχείρηση;

Επειδή κανένας δεν είχε πρόσβαση στο περιεχόμενο των φιαλιδίων του εμβολίου ακόμα και αν είχαν χρησιμοποιηθεί και αδειάσει, ώστε να τα στείλει σε κάποιο εργαστήριο για να δει τι περιέχουν;

Επειδή εκ των υστέρων εκπρόσωπός της Pfizer δήλωσε ότι το εμβόλιο κυκλοφόρησε (και πιεστικά επιβλήθηκε και στους λοιπούς μη ευάλωτους, για την κοινωνικά …υπεύθυνη προστασία του παππού – σε βάρος όσων δεν το χρειάζονται!) χωρίς να έχουν γίνει μελέτες για την αποτελεσματικότητα ως προς την πρόληψη της μεταδοτικότητας; (Μεταδοτικότητας από την οποίαν κανονικά πρέπει να εξαιρέσουμε την υποθετική μεταδοτικότητα των ασυμπτωματικών που μόνο προς χάριν της συζήτησης δεχόμαστε ότι υπάρχει).

Επειδή η Pfizer αρνείτο να δώσει στην δημοσιότητα τις μελέτες της και ζητούσε 75 χρόνια προθεσμία επειδή ήταν πολύ το υλικό; Εκ των υστέρων τα γενονότα τούς έχουν απογυμνώσει, αλλά η προπαγάνδα συνεχίζεται ακάθεκτη, σε πείσμα όλων των αποκαλύψεων, στοχεύοντας στον παθολογικά αποβλακωμένο φανατικό εθελότυφλο και εθελοντικά αγνοούντα.

Αν εμπιστεύεστε την Pfizer και την κάθε Pfizer, ή αν εμπιστεύεστε τις κυβερνήσεις που έπαιξαν τον προκαθορισμένο ρόλο τους, τότε μάλλον έχετε απωλέσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.

Αντί λοιπόν για γενετικά εμβόλια θα μπορούσαν να παράξουν εμβόλια κλασσικής μη γενετικής τεχνολογίας όπως έκανε η Κίνα.

Έστω όμως ότι υποθετικά μόνο εμβόλια γενετικής τεχνολογίας ήταν δυνατόν να παραχθούν.







9) Όπως σε κάθε νέο εμβόλιο, θα έπρεπε να κάνουν τις απαραίτητες δοκιμές ασφαλείας και αποτελεσματικότητας, ενώ αυτές χρειάζονται αρκετά χρόνια, και αυτά τα χρόνια δεν μπορούν να συμπιεστούν δήθεν με την αυξημένη χρηματοδότηση και τη μείωση της γραφειοκρατίας όπως γελοιωδώς ισχυρίζοντο, διότι για να δεις τι θα συμβεί σε πχ τρία χρόνια, ο μόνος τρόπος είναι να περιμένεις τρία χρόνια.

Οι δοκιμές ασφαλείας δεν έγιναν παρά μόνο σε ανεπαρκή βαθμό, και όπου έγιναν παραχαράκτηκαν και αποσιωπήθηκαν τα πραγματικά αποτελέσματα. Το ίδιο και οι δοκιμές αποτελεσματικότητας. Είναι αυτά τα στοιχεία για τα οποία η Pfizer ζητούσε 75 χρόνια για να τα δημοσιεύσει στο κοινό!

Τα εμβόλια αυτά είναι ανεπαρκώς αποτελεσματικά, και στην μείωση της μεταδοτικότητας και στην μείωση της πιθανότητας νόσησης και της βαρύτητας νόσησης και της θνητότητας (βάσει πάντοτε των παραδοχών περί ύπαρξης του ιού, κλπ παραδοχών του επίσημου καθεστωτικού αφηγήματος). Ειδικώτερα σε πολλές περιπτώσεις αυξάνουν αυτές τις πιθανότητες, δηλαδή οι εμβολιασμένοι αρρωσταίνουν συχνότερα και βαρύτερα. Ενώ έχουν πολύ αυξημένες παρενέργειες - δείτε πιό κάτω.

Και ο διαχωρισμός εμβολιασμένων, μερικά εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων ώστε να εξεταστούν συγκριτικά από στατιστικής απόψεως, παρεμποδιζόταν με στατιστικά τεχνάσματα, και εδώ και 1-1,5 χρόνο στις περισσότερες χώρες σταμάτησε πλήρως η καταγραφή ή η δημοσίευσή τους, τώρα που έχει έρθει η ώρα της συγκομιδής των άβολων αποτελεσμάτων και συμπερασμάτων.

Οι ΗΠΑ είχαν 202 δόσεις εμβολίων ανά 100 κατοίκους και οι θάνατοι από κόβιντ ήταν 3298 ανά ένα εκατομμύριο κατοίκους, ενώ έχουν ένα πολύ προοδευμένο σύστημα υγείας. Αντιστοίχως η Ε.Ε. έχει 208 δόσεις εμβολίων ανά 100 κατοίκους και 2690 θανάτους. Τέλος η Αφρική με σχεδόν διπλάσιο πληθυσμό από το άθροισμα ΗΠΑ και ΕΕ είχε 53 δόσεις εμβολίων ανά 100 κατοίκους και 181 θανάτους ανά ένα εκατ. (στατιστικά στοιχεία από ourworldindata.org περίπου Απρίλιος του 23)

Διαπιστώνουμε ότι οι πολύ αυξημένοι εμβολιασμοί στις ΗΠΑ και το προοδευμένο σύστημα υγείας τους είχαν σαν αποτέλεσμα 18 φορές περισσότερους θανάτους ανά εκατομ. από ότι στην Αφρική, με τετραπλάσιες δόσεις εμβολίων ανά 100 κατοίκους. Αντιστοίχως η ΕΕ είχε 15 φορές περισσότερους θανάτους με επίσης τετραπλάσιες δόσεις. Οι υγειονομικές συνθήκες στην Αφρική είναι πολύ υποβαθμισμένες. Τα εμβόλια και το προηγμένο υγειονομικό σύστημα της Δύσης, ευτυχώς την ...έσωσαν! Ενώ η δύστυχη Αφρική …αποδεκατίστηκε από τον κορωνοϊό χωρίς την ασπίδα των εμβολίων!

Είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές που όσες στατιστικές παράμετροι και αν διορθωθούν, το φιάσκο είναι προφανές. Οι τρίτης ηλικίας Αφρικανοί είναι αναλογικά με τον πληθυσμό τους λιγότεροι, αλλά όχι 18 φορές λιγότεροι! Ας συγκρίνουμε την Αφρική με την Βραζιλία, μία χώρα σε γεωγραφικό πλάτος ανάλογο της Αφρικής (θερμό κλίμα), με μεγάλο μέρος του πληθυσμού αφρικανικής καταγωγής και γενικώς έγχρωμο. Η Βραζιλία έχει ρεκόρ εμβολιασμών, 225 ανά 100 κατ., και θανάτους 3241 ανά εκατ., όσο περίπου και οι ΗΠΑ, και υγειονομικές συνθήκες καλύτερες από αυτές της Αφρικής. Έχει και αυτή 18 φορές περισσότερους θανάτους και 4,2 φορές περισσότερες δόσεις εμβολίων από την Αφρική, ενώ γεωγραφικά και δημογραφικά μοιάζει περισσότερο με την Αφρική παρά με την ΕΕ και τις ΗΠΑ. Επομένως και στην Βραζιλία το φιάσκο είναι προφανές.

Υπάρχει βεβαίως και η εξήγηση ότι στις ΗΠΑ και στην ΕΕ, αλλά και στην Βραζιλία που είναι δυτικοστρεφής, αποδίδουν σε πολύ μεγάλο βαθμό θανάτους από άλλες αιτίες στον κορωνοϊό και έχουν παραχαράξει τελείως τις στατιστικές για να τρομοκρατήσουν και να στηρίξουν την απάτη. Και οι δύο πιθανές ερμηνείες για το φιάσκο των υπερβολικών θανάτων παραπέμπουν σε έγκλημα.

Οι θανάτοι στις ΗΠΑ τον πρώτο χρόνο της πανδημίας (2020), χωρίς εμβόλια, τότε που ήταν τόσο επείγουσα η κατάσταση που έπρεπε οπωσδήποτε να βρεθούν εμβόλια για να σωθούμε (αλλά ειδικώς γενετικά γιατί τα άλλα δεν μας κάνουν) θα έπρεπε να ήταν πολύ αυξημένοι. Άλλωστε η διάδοση της φανταστικής νεοεμφανιζόμενης ίωσης ήταν ταχύτατη σε όλο τον πλανήτη από του πρώτους μήνες. Όμως οι θάνατοι απλώς δεν αυξήθηκαν. Η μετονομασία της αιτίας θανάτου δεν μπορεί να αυξήσει τους θανάτους! Δες: Η λίστα του CDC με το σύνολο των ετήσιων θανάτων στις ΗΠΑ. Αντιθέτως αυξήθηκαν από τον επόμενο χρόνο όταν ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί.

Επίσης τα εμβόλια μπορεί να αποδιοργανώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και γενικώτερα τον οργανισμό, με συνέπεια την επιδείνωση της γενικής υγείας, της ξαφνικοθανατίτιδας και της θνησιμότητας από κάθε αιτία η οποία ήδη καταγράφεται στατιστικά αυξημένη στην Δύση.

Οι παρενέργειές τους αποσιωπώνται και υποκαταγράφονται στο σύστημα φαρμακοεπαγρύπνησης σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, ενώ η καταγραφή δεν πρέπει να αξιολογείται από τον γιατρό, αν πρέπει ή όχι να διενεργηθεί, ο οποίος έχει υποχρέωση να τις καταγράψει, και αυτές θα αξιολογηθούν στατιστικά αργότερα. Έστω όμως και έτσι, οι καταγεγραμμένες παρανέργειες είναι τετραπλάσιες σε αριθμό από το άθροισμα των παρενεργειών όλων των περίπου 70 εμβολίων τα τελευταία 30 χρόνια προ πανδημίας.

Ειδικώτερα, η επικινδυνότητα της ασθένειας στους υγιείς και στις μικρότερες ηλικίες είναι πολύ μικρή και ακόμα περισσότερο στα υγιή παιδιά που είναι πρακτικώς μηδενική. Επί πλέον τα παιδιά έχουν περισσότερα χρόνια μπροστά τους (ανθρωποέτη) που πρόκειται να χαθούν ή να αχρηστευθούν σε περίπτωση θανάτου ή αναπηρίας. Επομένως σε αυτές τις ομάδες ο εμβολιασμός συνολικά ως συσχέτιση ανάγκης-ωφέλους- κινδύνου είναι απολύτως αντενδεικνυόμενος και παρόλα αυτά έχει δοθεί άδεια γι’ αυτόν.

Παρά λοιπόν τις στατιστικές των θανάτων και των παρενεργειών, συνεχίζουν απτόητοι και αγέρωχοι να προωθούν τα εμβόλια σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι διότι ξέρουν ότι αν εμφανίζονται γεμάτοι αυτοπεποίθηση και σταθερότητα, με τρόπο ενορχηστρωμένο από πολλές κυβερνήσεις και διεθνείς οργανισμούς (δηλαδή από τα μέλη της διεθνούς συμμορίας), τότε ο κόσμος μπλοκάρει συναισθηματικά και μπερδεύεται, παρότι προβαίνουν σε αντιφατικές, παράλογες και ασυνάρτητες δηλώσεις, αλλά με περισπούδαστο ύφος!

Αυτοί οι βιολογικοί τροποποιητές, τα γενετικά «εμβόλια», θα είναι το υποχρεωτικό μέλλον μας. Και θα είναι δεκάδων ειδών. Θα είναι το βιολογικό εργαλείο του μετανθρωπισμού, το εργαλείο του βιολογικού χακαρίσματος. Μην ανησυχείτε, να τους έχετε εμπιστοσύνη, όλα θα πάνε καλά. Τα ζώα της ιδιόκτητης φάρμας τους μπορούν να συνεχίζουν να μηρυκάζουν το κουτόχορτο, ευχαριστημένα για την φροντίδα που δέχονται.

Το πανδημικό και εμβολιαστικό αφήγημα επιβλήθηκε παγκοσμίως με συγχρονισμένο τρόπο και με εκπληκτικά όμοιες μεθόδους. Η σκηνοθεσία της τιτάνιων διαστάσεων προπαγάνδας, τα καταστροφικά για τις ελευθερίες και για όλες τις οικονομίες λοκντάουν που έστρωσαν τον δρόμο για τις επερχόμενες κρίσεις, πληθωρισμού, ενεργειακές, παραγωγικές, επισιτιστικές, ψηφιακής οργουελικής απόλυτης σκλαβιάς, κατάλυσης στην πράξη των πολιτευμάτων κλπ, καταμαρτυρούν τον γενικό σχεδιασμό και απογυμνώνουν το πανδημικό αφήγημα από το υγειονομικό προπέτασμα καπνού.

Έστω όμως ότι υποθετικά όλα αυτά ήταν όπως ακριβώς τα περιγράφει το επίσημο αφήγημα, ή έστω ότι τίποτα από αυτά δεν είχε συμβεί.

10) Θα έπρεπε τότε να μείνουμε ήσυχοι;

Αυτά που συνέβησαν ήταν ένα μέρος του συνολικού προβλήματος. Το τρις χειρότερο εδώ και χρόνια παγκόσμιο πραξικόπημα της ψευδοκλιματικής ψευδοανθρωπογενούς κρίσης, σε συνδυασμό με την επικείμενη ψηφιοποίηση του χρήματος παράλληλα με την λίγο μεταγενέστερη κατάργηση των μετρητών, την οργουελοποίηση των κοινωνιών και προσφάτως με την ενεργειακή, επισιτιστική, παραγωγική και οικονομική κρίση, είναι ήδη απέναντί μας. Αυτές οι κρίσεις θα πάρουν προσωρικά την σκυτάλη από την ψευδοπανδημία, που θα επανέλθει αργά ή γρήγορα με άλλο προσωπείο, και μάλλον γρήγορα μετά την επικείμενη να θεσμοθετηθεί Συνθήκη για τις πανδημίες του Π.Ο.Υ, ίσως με ιούς που θα μας ψεκάζουν οι κακοί εξωγήινοι ή ότι άλλο γελοίο σκηνοθετήσουν.

Αυτές τις διάδοχες κρίσεις τις προκαλούν και τα δυτικά κράτη και βεβαίως η Ευρωπαϊκή Ένωση, με την ύπουλη, στο περιθώριο της επικαιρότητας, συμμετοχή όλων σχεδόν των κρατών του κόσμου.

Τέλος η ΕΕ πυροβολώντας τον ίδιο τον εαυτό της, με την μέθοδο των κυρώσεων προς την Ρωσία οι οποίες βλάπτουν ελάχιστα την ίδια την Ρωσία, σε έναν πόλεμο που τα κράτη της Δύσης μεθόδευσαν. Όλα αυτά απαντάνε με σαφήνεια στο αρχικό ερώτημα.

Όταν οι ίδιες οι κυβερνήσεις στρέφονται μαζικά εναντίον του παρόντος και του μέλλοντος των λαών τους τότε κάτι πολύ βαθύτερο συμβαίνει, όπως μας έχει εξηγήσει και ο Klaus Schwab από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, την οργάνωση βιτρίνα της παγκόσμιας εταιρικής-τραπεζικής διακυβέρνησης των ισχυρών αιμοσταγών οικογενειών του πλανήτη που βρίσκονται στην διαδικασία της μετάβασης του Great Reset – της μεγάλης ολοκληρωτικής αναδιάταξης της παγκοσμιοποίησης.

Σε αυτό το σημείο φτάσαμε στην κορυφή του πύργου από τραπουλόχαρτα, του πύργου του ψεύδους. Οι σημαίες που κυματίζουν έχουν στον έναν πυργίσκο τα σύμβολα της ψευδοπανδημίας και των γενετικών ψευδοεμβολίων και στον άλλο τα σύμβολα του Great Reset.

Έχουμε ελπίδα; Όταν οι γονείς είναι σε τέτοια νοητική κατάσταση ώστε να εμβολιάζουν τα παιδιά τους για τον «κορονοϊό», μπορούμε να έχουμε;



Σημείωση: Οι πληροφορίες και οι απόψεις αυτού του κειμένου χρησιμεύουν για ενημερωτικούς λόγους και δεν έχουν σκοπό την παροχή ιατρικών συμβουλών. Αξιολογείστε τις με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Είναι ο μόνος αρμόδιος. Μην εμπιστεύεστε απερίσκεπτα πληροφορίες τρίτων. Αξιολογείστε εκτός από αυτό το κείμενο και την τοποθέτηση του γιατρού σας. Να έχετε εμπιστοσύνη στον γιατρό σας, ιδίως αν συνέβαλε στην ενημερωμένη συναίνεσή σας για τον εμβολιασμό σας, διαβεβαιώνοντάς σας ότι τα εμβόλια αυτά είναι ασφαλή και αποτελεσματικά και ότι χωρίς τα εμβόλια κινδυνεύετε να πεθάνετε ακόμα κι αν είστε νέος και υγιής, διότι πιθανώς θα αρρωστήσετε βαριά και δεν υπάρχει, όπως όλοι ξέρουμε, απολύτως κανένας τρόπος ασφαλούς φαρμακευτικής ή άλλης αγωγής, προληπτικής ή θεραπευτικής. Έστω και να μην κινδυνεύετε εσείς ή το 8 χρονών παιδί σας, κινδυνεύει ο εμβολιασμένος και με μάσκα παππούς, οπότε το …πολύ αποτελεσματικό ως προς την πρόληψη της μεταδοτικότητας εμβόλιο θα τον προστατεύσει σε βάρος του εγγονιού ακόμα και όταν αυτό είναι …ασυμπτωματικό. Ποιός δεν θα εμπιστευόταν άλλωστε τον γιατρό του, όταν παρέχει …αξιόπιστες οδηγίες, αποδεικνύοντας ότι είναι σοβαρός επιστήμονας και όχι παπαγάλος;

Αν σε κάποιο σημείο έχει γίνει τυχόν λάθος σε κάποια λεπτομέρεια, ο πονηρός αναγνώστης θα θελήσει να εστιαστεί σε αυτό προσπαθώντας να απαξιώσει όλο το άρθρο. Όπως κάθε καλοπροαίρετος με ικανότητα κρίσης αναγνώστης, μπορεί να διαχωρίζει την λανθασμένη πληροφορία στο κεφάλαιο που αναφέρεται, και να αντίληφθεί την συνολική αξία και το συνολικό νόημα και τα συμπεράσματα που μπορούν να εξαχθούν.

Παπαραπομπή (1):




Παρατηρούμε ότι η θετικότητα βάσει των self test στο σύνολο της περιόδου (από την αρχή έως 12/10/21) είναι 5,77%, ενώ βάσει των pcr είναι 0,28%, ενώ στο μεσοδιάστημα του περίπου ενός μήνα (15/9 έως 12/10) είναι 11, 67% και 0,23% αντιστοίχως. Η θετικότητα των self test – (τα οποία self test είναι ίδια όπως είπαμε με τα rapid-αντιγόνου), μετρούμενη με τα pcr ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΤΑΙ (γίνεται 21 και 51 φορές αντιστοίχως μικρότερη) και γίνεται ασήμαντη. Και η θετικότητα που απομένει αν λάβουμε υπ’ όψιν και τα λάθη των pcr όπως τα περιγράψαμε παραπάνω, μάλλον εξανεμίζεται τελείως.

Επεξηγήσεις: Στην στήλη (2) «σύνολο», είναι τα self test που έγιναν από την αρχή της πανδημίας έως την αντίστοιχη ημερομηνία. Τα τεστ αντιγόνου είτε είναι self test είτε γίνονται στο φαρμακείο, είναι τα ίδια, (rapid-αντιγόνου), απλώς στο φαρμακείο γίνονται από επαγγελματία και υπάρχει καλύτερη διαχείρηση δείγματος. Όταν όμως τα self test βγαίνουν θετικά, θα έβγαιναν θετικά επίσης και στο φαρμακείο. Εκτός και αν ο χρήστης ήθελε οπωσδήποτε να βγει θετικός και απλά δήλωνε ψευδώς ότι είναι θετικός ενδεχόμενο πολύ ασυνήθιστο. Στην στήλη (3) είναι αυτά που βγήκαν θετικά. Στην στήλη (4) είναι τα θετικά που προέκυψαν από την επανεξέταση αυτών στην στήλη (3). Στην στήλη (5) είναι τα θετικά self test- θετικότητα ως προς το σύνολο, ενώ στην (6) η θετικότητα βάσει των pcr. (Κανονικά χρειάζεται μία μικρή στατιστική διόρθωση λόγω της αλληλεπίδρασης των βαθμών «ευαισθησίας» και «ειδικότητας» των τεστ αλλά είναι μικρή η διαφορά).

Στην στήλη (7) είναι η διαφορά στις δύο θετικότητες (στήλες (6) και (7) ) ως ψευδής θετικότητα των self test, και ως αναλογία.

Στην σειρά (2) είναι το μεσοδιάστημα των δύο ημερομηνιών περίπου ενός μήνα, και οι τιμές είναι η διαφορά της σειράς (1) μείον την (2). Στην σειρά (1) το διάστημα είναι πολλοί μήνες (από την αρχή έως 12/10/21), ενώ στην σειρά (2) περίπου ένα μήνα, οπότε τα μικρότερα διαστήματα του μήνα έχουν μεγαλύτερες διακυμάνσεις, που όμως είναι πολύ ενδεικτικές.

(Αν κάποιοι είχαν εκουσίως δηλώσει ψευδώς αρνητικοί, αυτό σημαίνει ότι αν δεν το είχαν κάνει και είχαν δηλώσει ειλικρινώς τα θετικά αποτέλεσματα του self test, τότε στην στήλη (3) τα θετικά θα αυξανόντουσαν κατά τον αριθμό αυτών, πχ κατά 150.000. Αντιστοίχως θα αυξανόντουσαν και τα θετικά pcr στην στήλη (4). Δεν θα επηρεαζόταν όμως η αναλογία μεταξύ των δύο στηλών, (3) και (4). Αντιστοίχως θα αυξανόντουσαν τα ποσοστά θετικότητας στις στήλες (5) και (6), όπως και η ψευδής θετικότητα στην στήλη (7), αλλά όχι η αναλογία μεταξύ τους, η οποία μπορεί λόγω τυχαίων διαφοροποιήσεων να άλλαζε λίγο. Δηλαδή οι 21 και 51 φορές λιγότερο στην στήλη (7) θα έμεναν πρακτικώς οι ίδιες).

Αναρτήθηκε από Οι μάσκες πέφτουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου