Σάββατο, Απριλίου 27, 2024

Φάγατε αμάσητη την απάτη του αιώνα! Γοργουλιάνης: Φτάσαμε σε ακρότητες με τους νεκρούς από τον κορονοϊό – Τους θάβαμε τυλιγμένους σε 5 σακούλες ενώ δεν ανέπνεαν για να μεταδώσουν τον ιό!!!



“Φτάσαμε στο σημείο να θάβουμε τους νεκρούς από την πανδημία μέσα σε τέσσερις ή και πέντε πλαστικές σακούλες, επειδή πιστεύαμε ότι ο ιός μπορεί να μεταδοθεί και από τους νεκρούς. Όμως, ο νεκρός δεν αναπνέει και άρα δεν μπορεί να μεταδώσει τον κορονοϊό» λέει ο Γουργουλιάνης.


Τι τους έκανε να πιστεύουν ότι ο ιός μπορεί να μεταδοθεί και από τους νεκρούς;

Μα προφανώς ότι πίστευαν ότι οι νεκροί “από κορωνοϊό” ανέπνεαν κανονικά. Κατ’ εξαίρεση δηλαδή οι συγκεκριμένοι νεκροί. Και τους έθαβαν και σε τάφους ειδικού σκοπού, αυτούς που έδειχνε ο Νίκος Ευαγγελάτος στον δυστυχή τρομοκρατημένο κόσμο που τον παρακολουθούσε, για να τον πείσει με την άθλια αυτή προπαγάνδα να σπεύσει να εμβολιαστεί για να μην καταλήξουν και οι τηλεθεατές στους τάφους αυτούς.

Οπότε έκαναν, μας λέει ο κ. Γουργουλιάνης, αυτές τις ακρότητες πάνω στην παραδοχή ότι οι νεκροί μετέδιδαν τον ιό αλλά που για να μπορούσαν να το κάνουν αυτό έπρεπε να αναπνέουν.

Αυτό άραγε σε ποιο έτος στις ιατρικές σχολές το διδάσκονται; Ότι μπορεί να υπάρξει νεκρός που να αναπνέει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου