Παρασκευή, Μαρτίου 01, 2024

Πούτιν: το ΝΑΤΟ ετοιμάζεται να επιτεθεί στη Ρωσία και τότε θα γίνει πυρηνικός πόλεμος!



Ο Πούτιν δήλωσε ότι το ΝΑΤΟ ετοιμάζεται να επιτεθεί στη Ρωσία και τότε θα γίνει πυρηνικός πόλεμος! Ενώ ορκίζεται ότι οι Ρώσοι στρατιώτες «ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΩ ΠΙΣΩ»

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Έθνος σήμερα 29/2/24, ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι τα στρατεύματά του προελαύνουν «με ασφάλεια» στην Ουκρανία και απείλησε τους Δυτικούς επιβεβαιώνοντας ότι η Ρωσία έχει όπλα «ικανά να χτυπήσουν στόχους» στο έδαφός τους.

ΤΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣ
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εκφώνησε την ομιλία του στο Έθνος, δύο εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές….
Ο Ρώσος πρόεδρος προειδοποίησε για «πραγματικό κίνδυνο» πυρηνικής σύγκρουσης και υπενθύμισε ότι κατέχει όπλα «ικανά να πλήξουν δυτικούς στόχους». Το ΝΑΤΟ ετοιμάζεται να επιτεθεί στη Ρωσία, λέει ο Πούτιν, και προειδοποιεί ότι η επιθετικότητα ενέχει κίνδυνο πυρηνικής σύγκρουσης.

Η Ρωσία πρέπει να «προστατεύεται κατάλληλα» μετά την επέκταση του ΝΑΤΟ για να συμπεριλάβει τη Σουηδία και τη Φινλανδία, είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε ετήσια ομιλία του για την κατάσταση του έθνους.

Οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ “προετοιμάζονται να χτυπήσουν το έδαφός μας”, ισχυρίστηκε, αλλά προειδοποίησε ότι οποιαδήποτε τέτοια κίνηση – συμπεριλαμβανομένης της αποστολής στρατευμάτων στην Ουκρανία – θα μπορούσε να προκαλέσει τη χρήση πυρηνικών όπλων.

“Όλα αυτά απειλούν πραγματικά μια σύγκρουση με τη χρήση πυρηνικών όπλων και την καταστροφή του πολιτισμού. Δεν το καταλαβαίνουν αυτό;” αναρωτήθηκε..

Εμφανώς θυμωμένος, ο Πούτιν πρότεινε στους δυτικούς πολιτικούς να θυμηθούν τη μοίρα εκείνων που εισέβαλαν ανεπιτυχώς στη χώρα του στο παρελθόν, όπως ο Αδόλφος Χίτλερ και ο Ναπολέων Βοναπάρτης.

«Αλλά τώρα οι συνέπειες θα είναι πολύ πιο τραγικές», είπε. «Νομίζουν ότι (ο πόλεμος) είναι καρτούν».

Οι δυτικές χώρες θεωρούν, όπως είπε, ότι είναι «υπέρτατες».

«Χωρίς τη Ρωσία δεν υπάρχει σταθερή ειρήνη στον κόσμο», είπε
Ο Ρώσος πρόεδρος χαιρέτισε την προέλαση των στρατευμάτων του στην Ουκρανία και απείλησε τη Δύση υπενθυμίζοντας ότι η Ρωσία είχε «όπλα ικανά να χτυπήσουν στόχους» στο έδαφός της.

Μίλησε επίσης για «πραγματική απειλή σύγκρουσης με τη χρήση πυρηνικών όπλων».
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ορκίζεται ότι οι Ρώσοι στρατιώτες στην Ουκρανία «δεν θα κάνουν πίσω» και ολοκληρώνει την ομιλία του ως εξής:
«Τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων δεν θα υποχωρήσουν, δεν θα αποτύχουν, δεν θα προδώσουν», δηλώνει ο Ρώσος πρόεδρος στο τέλος της ετήσιας ομιλίας του προς το έθνος.
Ο Bλαντίμιρ Πούτιν προειδοποίησε τους Δυτικούς την Πέμπτη για μια «πραγματική απειλή» πυρηνικού πολέμου σε περίπτωση κλιμάκωσης της σύγκρουσης στην Ουκρανία, στην ετήσια ομιλία του στο Έθνος..
Για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, η Ρωσία είναι «πυλώνας παραδοσιακών αξιών»
«Η Ρωσία είναι ένας πυλώνας παραδοσιακών αξιών», λέει ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ζητώντας «σταθερή ανάπτυξη» στο ποσοστό γεννήσεων.
Ο Πούτιν κατηγορεί τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι «οδήγησαν» τη Ρωσία «σε κούρσα εξοπλισμών»
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατηγορεί τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι θέλουν «να μας παρασύρουν σε μια κούρσα εξοπλισμών».
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κρίνει ότι οι δυτικές απειλές δημιουργούν έναν «πραγματικό κίνδυνο» πυρηνικής σύγκρουσης
«Ό,τι εφευρίσκουν (οι Δυτικοί) αυτή τη στιγμή, με το οποίο τρομάζουν τον κόσμο, όλα αυτά αποτελούν πραγματικό κίνδυνο σύγκρουσης με τη χρήση πυρηνικών όπλων, που σημαίνει την καταστροφή του πολιτισμού», λέει ο Βλαντιμίρ Πουτίν.
«Έχουμε επίσης όπλα ικανά να χτυπήσουν στόχους στην επικράτειά σας», λέει ο Πούτιν στους Δυτικούς
«Έχουμε επίσης όπλα ικανά να χτυπήσουν στόχους στο έδαφός σας», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος απευθυνόμενος στη Δύση.

Ο ρωσικός στρατός προχωρά με «σιγουριά» σε πολλά μέτωπα στην Ουκρανία, σύμφωνα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν χαιρετίζει την προέλαση των στρατευμάτων του στην Ουκρανία, τα οποία έχουν σημειώσει αρκετές επιτυχίες τις τελευταίες εβδομάδες εναντίον των δυνάμεων του Κιέβου που στερούνται πυρομαχικών.

«Οι στρατιωτικές δυνατότητες των (ρωσικών) ενόπλων δυνάμεων έχουν πολλαπλασιαστεί. Προχωρούν με σιγουριά σε πολλές κατευθύνσεις» του μετώπου, δηλώνει.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν λέει ότι «η Δύση θέλει να μας αποδυναμώσει εκ των έσω»
«Η Δύση θέλει να μας αποδυναμώσει εκ των έσω και να σπείρει διχόνοια», κατηγορεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν, καταγγέλλοντας τις «αποικιακές συνήθειες» των Δυτικών.
«Η πατρίδα μας υπερασπίζεται την κυριαρχία και την ασφάλειά της», λέει ο Βλαντιμίρ Πούτιν
«Η πατρίδα μας υπερασπίζεται την κυριαρχία και την ασφάλειά της στο Ντονμπάς», λέει ο Βλαντιμίρ Πούτιν.
«Αποκρούσαμε την επιθετικότητα της διεθνούς τρομοκρατίας», είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Η ρωσοφοβία τυφλώνει τους ανθρώπους και τους στερεί τις λογικές τους ικανότητες», είπε, προσθέτοντας ότι οι αναφορές ότι μπορεί να επιτεθούν οι ρωσικές δυνάμεις σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες είναι «ανοησίες».

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν τήρησε ενός λεπτού σιγή σε φόρο τιμής στους Ρώσους στρατιώτες που σκοτώθηκαν στο ουκρανικό μέτωπο.

Η χώρα θα είναι επίσης σύντομα ανάμεσα στις τέσσερις μεγαλύτερες οικονομικές δυνάμεις στον κόσμο, υποστήριξε.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου