Πέμπτη, Δεκεμβρίου 22, 2022

"ο κόσμος βρίσκεται στα πρόθυρα ενός γκρεμού και είναι πιθανό να χτυπηθεί από μια ποικιλία κρίσεων που θα επηρεάσουν όλες τις πτυχές της ζωής όπως την ξέρουμε" The Jerusalem Post

Ο κόσμος βρίσκεται σε ένα μεταβατικό σημείο, σαν να βρίσκεται στα πρόθυρα ενός γκρεμού. Μετά από αυτό το σημείο, μια σειρά από κρίσεις, που θα χτυπήσουν ταυτόχρονα, θα αναδιατάξουν τη γεωπολιτική του πλανήτη, τη θέση της τεχνολογίας, την οικονομική τάξη και ποικιλία άλλων κλάδων από την υγεία μέχρι την ενέργεια. Είναι η πρώτη εκτίμηση του Ισραήλ, όπως αναφέρεται σε έκθεση του υπουργείου Πληροφοριών.

Η έκθεση έγινε από το Υπουργείο Πληροφοριών με γνώμονα το είδος ανάλογων εκθέσεων που εκδίδονται στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες δυτικές χώρες. Ένα αντίγραφο αποκτήθηκε από την The Jerusalem Post, η οποία αναφέρθηκε στο θέμα.
Μερικοί από τους «επικίνδυνους» τομείς που συζητήθηκαν ήταν η υγεία, η ενέργεια και το νερό. Η έκθεση επικεντρώνεται στο Ισραήλ, ωστόσο είναι ενδεικτική των κινδύνων που αναμένεται να αντιμετωπίσουν οι χώρες εν μέσω πολλαπλών και ταυτόχρονων κρίσεων σε διάφορους τομείς της ζωής.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εδώ






Αναρτήθηκε από Rania

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου