Πέμπτη, Νοεμβρίου 21, 2019

ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΣΤΑΔΗΝ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟ-ΚΕΡΚΥΡΑ!


Συγκλονίζουν όσα λέει η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα στον Μάκη Βραχιολίδη και στην εκπομπή «Ανεξάρτητος Παρατηρητής» αναφορικά με τον επερχόμενο διαμελισμό της χώρας μας.

Οι πολιτικοί μας εκπρόσωποι τηρούν, σέβονται ναι τιμούν μια συμφωνία που θα έπρεπε να τη σκίσουν από το πρώτο λεπτό. Είναι ταπεινωτικό για μια κρατική υπόσταση να τιμά (όπως είπε η κ. Μπακογιάννη) μα συμφωνία επειδή την υπέγραψε κάποιος προηγούμενος παράνομα.
Όποιος επισκέπτεται τη Μακεδονία μας, τη Θεσσαλονίκη βλέπει ότι τρέχουν γρήγορα τα γεγονότα: και η ισλαμοποίηση της πόλης και η εξαγορά όλης της ιδιωτικής περιουσίας, όπως επίσης η δημιουργία του πνεύματος πολύ-πολιτισμικότητας της Θεσσαλονίκης, θα ξαναγυρίσει δηλαδή εκεί που ήτανε , όταν ο ελληνικός πληθυσμός δεν ήτανε το κυρίαρχο στοιχείο στην πόλη.
Ο Νταβούτογλου το έχει πει καθαρά ότι η ιστορία και ο πολιτισμός είναι τα σύνορα του κράτους. Και ενώ η Τουρκία εμφανίζεται να προστατεύει τα δικαιώματα όλων των μουσουλμάνων από την Βοσνία ως τα βάθη της Συρίας και του Ιράκ, θέλοντας να πει ότι τα όρια της Τουρκίας φτάνουν ως εκεί, εμείς ως μεγαλόψυχοι χαρίζουμε την ιστορία και τον πολιτισμό μας σε ανθρώπους που είναι δεδομένο ότι αυτό που επιδιώκουν είναι η γεωγραφική τους επέκταση. Βγάζουν συνέχεια χάρτες που έχουν μέσα τη Μακεδονία μας και σε όλους αυτούς εμείς λέμε ότι για να τους ηρεμίσουμε πρέπει να τους δώσουμε το όνομα.
Η στρατηγική του πολιτικού προσωπικού της χώρας είναι εναντίον της Ελλάδας και του ελληνικού λαού. Το κράτος μας προσπαθεί να ισλαμοποιήσει γρήγορα τη χώρα και θεωρεί εχθρό τον ελληνικό λαό. Προσπαθεί να δημιουργήσει τις συνθήκες για τον διαμελισμό της Ελλάδας.

Ακούστε από το 39''.30'' κάνοντας κλικ στα κόκκινα γράμματα




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου