Πέμπτη, Απριλίου 04, 2019

Μια φωτογραφία, μια "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ", μια υποψηφιότητα και... πολλές ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ συμπτώσεις...



Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή



Για κάθε .... φυσιολογικό άνθρωπο, η δολοφονία φιλικού και ομοϊδεάτη προσώπου, σηματοδοτεί θλίψη, πόνο και πολλά άλλα έντονα συναισθήματα θλίψης, απογοήτευσης, θυμού και παράλληλα την ανάγκη να συμμετάσχει με κάθε τρόπο, στην ανακάλυψη και στην αποκάλυψη των ΥΠΑΙΤΙΩΝ...


Το θέμα που ανάρτησα πριν λίγο (εδώ), μου κτύπησε "καμπανάκι"... στην πραγματικότητα, άρχισαν να κτυπάνε καμπάνες στην διαίσθησή μου...

Η φοιτήτρια που βρέθηκε νεκρή, και που όλα τα στοιχεία δείχνουν πως είχε εμπλακεί σε ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ, ήταν προφανώς φίλη και ομοϊδεάτισα του/της/το ΤΖΕΪΣΟΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ...

Θυμήθηκα μια παλιά πριν αρκετά χρόνια συζήτηση με φίλους, που είχε σχέση με τους ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ...

"ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ, πάνε πακέτο...", είχε πει κάποιος από την παρέα, αλλά για να είμαι ειλικρινής, επειδή και τα τρια αυτά με αηδιάζουν, μου προκαλούν απέχθεια και με τρομάζουν, ζήτησα να σταματήσει η συζήτηση για το θέμα...

Ξαναθυμήθηκα εκείνη την συζήτηση, πριν λίγο... όταν κοίταζα την φωτογραφία του άφυλου  ΤΖΕΪΣΟΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ... και ... άρχισα να ψάχνω στις ειδήσεις...

Και βρήκα αυτό το θέμα, από το οποίο παίρνω ένα απόσπασμα...

Ένα πρόσωπο, μια φοιτήτρια νεκρή, μια ημερομηνία σατανιστική και ένας θάνατος με πολλά ερωτηματικά... 


  
"Ανάμεσα σε αυτά που κατάφεραν να εντοπίσουν, βρήκαν φωτογραφίες της Αρετής με συγκεκριμένο πρόσωπο και στοιχεία που παραπέμπουν σε κύκλους σατανιστών και σχετικά σύμβολα. Η οικογένεια υποστηρίζει ότι η 20η Μαρτίου, που χάθηκαν τα ίχνη της, είναι σημαντική ημέρα για τους λάτρεις του εωσφόρου.

Από την πρώτη νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης δεν εντοπίστηκαν ίχνη κακώσεων, πάλης, μώλωπες ή οτιδήποτε που να παρέπεμπε σε εγκληματική ενέργεια. 

Η ώρα θανάτου υπολογίστηκε λίγες ώρες πριν από την ανεύρεση της άτυχης κοπέλας.

Μετά τη μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε η οικογένεια, έγινε νέα νεκροτομή, παρουσία του κ. Μπουζιάνη και του τεχνικού συμβούλου ιατροδικαστή Χαράλαμπου Κούτση.


“Υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν. 
Υπήρχε παρουσία άλλου ατόμου την κρίσιμη στιγμή; 
Τα αρχεία της σβήστηκαν μετά θάνατον; 
Έχουμε στοιχεία πως κάποια από αυτά διεγράφησαν το Σάββατο. 
Αν προκύψει ότι ο θάνατος της προήλθε νωρίτερα, τα δεδομένα όπως καταλαβαίνετε, αλλάζουν. Κάποιοι έδωσαν ορισμένες φωτογραφίες στην οικογένεια με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον της Αρετής με ακραίες απεικονίσεις. Όλα αυτά θα ερευνηθούν εξονυχιστικά” ανέφερε ο κ. Τζαβάρας, μιλώντας στην εκπομπή Φως στο Τούνελ και πρόσθεσε: 

“Επιβάλλεται να κάνουμε έρευνα σ’ αυτήν την υπόθεση. Αρχικά εμφάνιζε τα χαρακτηριστικά της αυτοκτονίας και στη συνέχεια άφησε ακάλυπτα ερωτήματα. Συνεργαζόμαστε στενά με τις Αρχές και αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στο στάδιο της ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης. 

Περιμένουμε επίσης τα αποτελέσματα έρευνας από υλικό καμερών ασφαλείας. 

Ο βασικός προβληματισμός ξεκινά από το γεγονός πως δεν είναι απλό να αυτοκτονήσει κάποιος με σακούλα”.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: anikolouli.gr




 Κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν το γεγονός πως... η φοιτήτρια, αυτοκτόνησε με ... "σακούλα"...

Πρωτάκουστος θάνατος για γυναίκα και μάλιστα νέα...
Συνήθως οι αυτοκτονίες  και κυρίως των γυναικών, γίνονται με χάπια...

ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΣΑΚΚΟΥΛΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ "ΠΟΙΟΝ, ΤΟ ΘΥΜΑ;;;

Κι έρχομαι τώρα, στην ... παρέα της νεκρής φοιτήτριας...

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΚΕΨΕΙΣ...



ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ", ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΤΑΝ Η ΝΕΚΡΗ, ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;;;

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙΣ ΧΥΔΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ .... ΠΡΟΤΑΞΕΙΣ ΤΙ;;; ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ, ΤΙ;;;; 
ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ;  
ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ; 
ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ;;;


ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ... 

ΤΙ ΚΡΑΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ;;;



ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΛΦΑ...
ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ... ΕΒΡΑΪΣΜΟΥ - ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.


Λίγες μέρες μετά την ανακάλυψη του πτώματος της φοιτήτριας, η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ... ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 101 ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 24 ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ, ΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ, (τι σύμπτωση!!!) παρουσιάζει τον/την/το ΑΦΥΛΟ ΤΖΕΪΣΟΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ  στον συνδυασμό της... 


ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΔΙΚΑ ΣΑΣ! 


Από εμένα προσωπικά, μια συμβουλή... 
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.


... και μια κατάρα... 
ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ... 



Καλλιόπη Σουφλή




Πάμε τώρα και στις αποκαλύψεις της φίλης του θύματος, που είναι σημαντικές... 


Αρετή Ζαχαροπούλου: Τι αποκάλυψε η φίλη της νεκρής φοιτήτριας για τον σατανισμό (video)

 


Συγκλονίζουν κάθε μέρα τα στοιχεία που βγαίνουν στο φως για την υπόθεση της 22χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Αιγάλεω.


Σοκαρισμένοι είναι οι γονείς της 22χρονης φοιτήτριας, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο, από εισπνοή αερίου, με τον ιατροδικαστή να μην βρίσκει ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο, η οικογένειά της είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για φόνο κι όχι αυτοκτονία.


Όπως καταγγέλλουν οι γονείς της Αρετής Ζαχαροπούλου, ο περίεργος θάνατος της σχετίζεται με ένα επικίνδυνο κύκλωμα.


Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ μίλησε η φίλη της 22χρονης και αποκάλυψε τη σχέση που είχε η Αρετή με τον σατανισμό. Μάλιστα, ανέφερε ότι είχε διαβάσει δύο βιβλία του ιδρυτή της σατανιστικής εκκλησίας και ότι τη γοήτευε το θέμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

  

 

Aιγάλεω: Το σατανικό «μυστήριο» που βλέπει ο εισαγγελικός λειτουργός στο θάνατο της 22χρονης

Θρίλερ με τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας στο Αιγάλεω.

Σοκαρισμένοι είναι οι γονείς της 22χρονης φοιτήτριας, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο, από εισπνοή αερίου, με τον ιατροδικαστή να μην βρίσκει ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο, η οικογένειά της είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για φόνο κι όχι αυτοκτονία.

 

Οι φωτογραφίες από τις τελετές για τον Σατανά

Οι γονείς της κοπέλας, που βρέθηκε νεκρή το περασμένο Σάββατο στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω, έπαθαν σοκ όταν ανακάλυψαν σε ιστοσελίδες σατανιστικού περιεχομένου φωτογραφίες της κόρης τους, που ήταν ντυμένη με περίεργα ενδύματα και φαινόταν ότι συμμετείχε σε τελετές. Θορυβημένοι συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία και τα διαβίβασαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, παράλληλα με τη μήνυση που κατέθεσαν.

 

Το γράμμα που άφησε 


Η οικογένεια αμφισβητεί την εκδοχή της αυτοκτονίας και επικαλείται τη μαρτυρία ενός ενοίκου της πολυκατοικίας που κατέθεσε ότι τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης άκουσε έντονες φωνές από το διαμέρισμα της κοπέλας.

Επιπλέον, οι γονείς της αμφισβητούν ότι ο γραφικός χαρακτήρας στο σημείωμα που φέρεται να άφησε η 22χρονη είναι δικός της και ζητούν να εξεταστεί από γραφολόγο.

 

Τι μυστήριο βλέπει ο εισαγγελικός λειτουργός

Ο εισαγγελικός λειτουργός που παρέλαβε τη μήνυση έκρινε ότι κάτι ύποπτο κρύβεται πίσω από τον θάνατο της φοιτήτριας και έδωσε εντολή στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής να διερευνήσει εξονυχιστικά την υπόθεση, που έως τώρα χειριζόταν το Αστυνομικό Τμήμα Αιγάλεω. 

Ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροτομή δεν διαπίστωσε ευρήματα που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια, ωστόσο περιμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.


  

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου