Πέμπτη, Απριλίου 04, 2019

Μανιτάρια στιφάδο (αΛΆΔΩΤΟ

Υλικά:
1 πακετο μανιταρια ασπρομανίταρα, πλευρώτους, Portobello (500 gr)
1,5 – 2 κιλα κρεμυδακια μικρα

1/4 φλ.του καφε ξυδι
1 ποτηρι σαλτσα ντοματας
αλατι, πιπερι, μπαχαρι,
1 δαφνοφυλλο
κανελα
Εκτέλεση:Βάζουμε στην κατσαρόλα νερό και σοτάρουμε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια. Τα σβήνουμε με το το ξίδι. Προσθέτουμε τη σάλτσα, το αλάτι και τα μπαχαρικά μας και βράζουμε, μέχρι δέσει η σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου