Σάββατο, Δεκεμβρίου 27, 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΟΣ θα είναι ο επικεφαλής του επικράτειας στο κόμμα του Γιωργάκη!



 
Δική μου επιλογη η πρώτη φωτό... έτσι για να μην νομίζουν οι ψεκασμένοι ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ που θα στελεχώσουν τον ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΙΟΔΟΤΗ, και τα ρεμάλια που θα τον ψηφίσουν, ότι έχουμε ξεχάσει...
 
ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!
 
ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!
 
 
Πόπη Σουφλή

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ


Πρώτος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου θα είναι ο
πρώην Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος -χωρίς αυτό να έχει οριστικοποιηθεί – γιατί «δυνατό χαρτί» είναι και το όνομα του διατελέσαντα υπουργού πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου!!! 

Αν ο πρώην υπουργός Πολιτισμού δεν καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη θέση του Επικρατείας (σ.σ ετσι κι αλλιώς αν μπει στη Βουλή το κόμμα του ΓΑΠ έναν βουλευτή Επικρατείας θα εκλέξει!!) τότες ο κ.Γερουλάνος θα αναλάβει καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου.
ΑΥΤΟΣ θα είναι ο επικεφαλής του επικράτειας στο κόμμα του Γιωργάκη1

Το όνομα του νέου κόμματος που θα ανακοινωθεί εαν τη Δευτέρα δεν ψηφιστεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας , θα είναι «Αλλαγή» κεντρικό σύνθημα του ΠΑΣΟΚ κυρίως στα πρώτα χρόνια του Ανδρέα Παπανδρέου . 

Κοντά στον ΓΑΠ θα βρεθούν στενοί του συνεργάτες, κυρίως πρώην υπουργοί που δεν κατάφεραν να επανεκλεγούν, αλλά και σημερινοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που εδω και χρόνια βρίσκονται στον αστερισμό επιρροής του ΓΑΠ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Hellasforce που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, μεταξύ των υπουργών που θα πλαισιώσουν το πολιτικό αρμα του ΓΑΠ , φαίνεται να είναι και ο υπουργός Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοίδης -λόγω των κακών σχέσεων που διατηρεί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και των ειδικών σχέσεων που έχει με τον Γ.Παπανδρέου (ενθερμοι υποστηρικτές της υπερατλαντικής πολιτικής κ.α).

Σε λίγα 24ωρα θα φανούν ολες οι προθέσεις, ενω μάλλον πρόσωπα απο την κεντροδεξιά που διατηρούσαν και διατηρούν προνομιακές σχέσεις με την οικογένεια Παπανδρέου , θα είναι κοντά του να τον συνδράμουν ,αλλά δεν θα ενταχθούν στο νέο κομματικό σχήμα της «Αλλαγής».

http://attikanea.blogspot.gr/2014/12/blog-post_375.html

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου