Κυριακή, Οκτωβρίου 27, 2024

Είναι δικαίωμά σας! Απαιτήστε την επόμενη φορά που θα ταξιδέψετε με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς να ενημερωθείτε από τον οδηγό αν έχει προχωρήσει στον εμβολιασμό κατά του Covid



Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα ζούμε καταστάσεις τρέλας στην κοινωνία και στην καθημερινότητά μας.

Παρατηρούμε οδηγούς αυτοκινήτων αλλά και επαγγελματίες οδηγούς που πιάνουν το τιμόνι και κρατάνε στα χέρια τους χιλιάδες ανθρώπινες ζωές να χάνουν ξαφνικά τον έλεγχο και να καταλήγουν εκτός δρόμου άλλοτε με υλικές ζημιές στα οχήματα, άλλοτε με τραυματίες και άλλοτε δυστυχώς με νεκρούς. 

ΠΗΓΗ 



Θα μπορούσε κάποιος να το δικαιολογήσει αν τα συγκεκριμένα περιστατικά λάμβαναν χώρα αργά το βράδυ ή το ξημέρωμα καθώς θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι έγιναν κάτω από την επήρεια αλκοόλ έπειτα από μία νυχτερινή έξοδο για διασκέδαση.

Αυτό που παρατηρούμε είναι ότι όσα δυστυχήματα έχουν συμβεί έχουν διαδραματιστεί μέρα μεσημέρι σε οδοστρώματα τα οποία δεν δικαιολογούν να χάσει κάποιος τον έλεγχο έτσι ξαφνικά.

Ένα πρόσφατο περιστατικό έγινε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με δύο λεωφορεία αστικά τα οποία συγκρούστηκαν κάτω από περίεργες συνθήκες αφήνοντας πίσω τραυματίες.

Το να κάνει κάποιος πως δεν καταλαβαίνει ή να μην θέλει να δεχτεί για τους δικούς του λόγους την αιτία που κρύβεται πίσω από όλα αυτά είναι δικαίωμά του.

Για όσους γνωρίζουν και έχουν συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί από την περίοδο των εμβολιασμών και έπειτα μπορεί να καταλάβει πώς άνθρωποι που πιάνουν τιμόνι χάνουν ξαφνικά τον έλεγχο αφού πρώτα έχουν χάσει τις αισθήσεις τους ή έχουν φύγει από τη ζωή.

Είναι υποχρέωση του καθενός να προστατέψει τον εαυτό του και τους δικούς του ανθρώπους αλλά πάνω από όλα τα παιδιά του.

Η κυβέρνηση δεν θα παραδεχτεί ποτέ ότι τα τροχαία δυστυχήματα που έχουν εκτοξευτεί έπειτα από την περίοδο των εμβολιασμών οφείλονται σε παρενέργειες του σκευάσματος και έτσι δεν θα πάρει τα απαραίτητα μέτρα.

Ο καθένας οφείλει να πάρει για την κατάσταση στα χέρια του!

Την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να μετακινηθείτε για οποιοδήποτε λόγο με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς οφείλετε να ρωτήσετε χωρίς κανέναν δισταγμό τον οδηγό του λεωφορείου, του ταξί, τον μηχανοδηγό του τρένου ακόμη και να απαιτήσετε να γνωρίζετε ποιος είναι ο πιλότος του αεροπλάνου που θα ταξιδέψετε και να του θέσετε την ερώτηση αν έχει προχωρήσει σε εμβολιασμό κατά του Covid.

Εδώ δεν χωράνε συναισθηματισμοί…

Ακόμη και σε άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος ή της οικογένειά σας θα πρέπει να είστε ενημερωμένοι όταν δέχεστε να πάτε κάπου για οποιοδήποτε λόγο.

Θα πρέπει να απαιτήσετε να σας ενημερώσει για τις ιατρικές πράξεις που έχει προχωρήσει στην περίοδο της πανδημίας και αν αρνηθεί η αναφέρει ότι εμβολιάστηκε για να νιώθει προστατευμένος, με τη σειρά σας αρνηθείτε και εσείς να ταξιδέψετε με το συγκεκριμένο μέσο.

Ενδέχεται να δημιουργηθούν προβλήματα στο πρόγραμμά σας και να νιώθετε ότι ταλαιπωρείστε αλλά σίγουρα θα έχετε εξασφαλίσει τη ζωή σας.

Μην ξεχνάτε ότι πάνω από όλα είναι δικαίωμά σας να γνωρίζετε αν οδηγός οποιουδήποτε μεταφορικού μέσο είναι σε θέση να σας μετακινήσει με ασφάλεια στον προορισμό σας.

Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε καθημερινά την ιστοσελίδα μας Karditsastakra.com για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και στον κόσμο με καθαρή ματιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου