Σάββατο, Οκτωβρίου 19, 2024

Από ποια αίτια πεθαίνουν καθημερινά νέοι άνθρωποι χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας κύριε Γεωργιάδη;


Καλεσμένος στο Ανατρεπτικό Δελτίο του σταθμού Αlert ΤV βρέθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Στο πάνελ συμμετείχαν ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος από το Makeleio.gr και την εφημερίδα Μακελειό καθώς και ο Γρηγόρης Σερέτης ραδιοφωνικός παραγωγός του Focus FM.



Η πρόσκληση έγινε με σκοπό να δώσει εξηγήσεις ο υπουργός για κάποια δάνεια και για κάποια αδιευκρίνιστα ποσά.

Η κουβέντα ξεκίνησε για Εθνικό Σύστημα Υγείας και ο δημοσιογράφος του Focus FM Γρηγόρης Σερέτης ρώτησε σχετικά με τα περιστατικά εγκεφαλικών και ανακοπών καρδιάς που έχουν εκτοξευτεί σε όλη την Ευρώπη από την περίοδο των εμβολιασμών.

Ο κύριος Γεωργιάδης ανέφερε ότι δεν υπάρχει πουθενά καμία μελέτη και ότι τα εμβόλια mRNA τα οποία θα χρησιμοποιηθούν και στη θεραπεία του καρκίνου είναι απολύτως ασφαλή.

Επειδή το κεντρικό θέμα δεν ήταν τα εμβόλια, ο δημοσιογράφος δεν επέμενε άλλο και προχώρησε η κουβέντα στο επόμενο θέμα συζήτησης.

Εμείς θέλουμε να αναφέρουμε κάποια πράγματα:

Ο κύριος Γεωργιάδης είπε ψέματα ότι παραπάνω από 10.000.000 Έλληνες είναι εμβολιασμένοι κατά του Covid. Το ποσοστό στις πρώτες δόσεις ήταν περίπου στο 70% του πληθυσμού και στις επόμενες τις επικαιροποιημένες ή τις ενισχυτικές όπως τις ονόμασαν είχε φτάσει στο 30% και κάποια στιγμή τα εμβολιαστικά κέντρα στα νοσοκομεία είχαν βάλει λουκέτο λόγω της μη προσέλευσης του κόσμου.

Η αύξηση της θνησιμότητας αναφέρεται σε στοιχεία της Εurostat όπου τονίζεται ότι έχει εκτοξευτεί σε όλη την Ευρώπη και πολύ περισσότερο στην Ελλάδα. Αναφέρονται θάνατοι από εγκεφαλικά και μυοκαρδίτιδες. Υπάρχει επίσης εκτόξευση των καρκίνων και όλων των αυτοάνοσων.

Ο κύριος Γεωργιάδης αν έχει αμφιβολίες μπορεί να απευθυνθεί στον Καθηγητή Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Κωνσταντίνο Αρβανίτη και τον γιατρό Δημήτρη Γάκη για να του δείξουν όλες τις μελέτες που έχουν συγκεντρώσει. Προφανώς και στα Φόρουμ Υγείας όπως ανέφερε ο υπουργός που συμμετέχει δεν πρόκειται ποτέ να του πουν τι ακριβώς συμβαίνει γιατί τα διοργανώνουν οι ίδιοι που προώθησαν τα σκευάσματα όπως αντίστοιχα και ο Π.Ο.Υ. που η Σερβία τον χαρακτήρισε εγκληματική οργάνωση.

Μελέτες και στοιχεία μπορεί να συλλέξει ο καθένας από διάφορες πηγές. Υπάρχουν ανεξάρτητοι οργανισμοί που διεξάγουν έρευνες όπως και Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Μπορεί να διαπιστώσει βλέποντας τα στοιχεία κατά πόσο έχει αυξηθεί η θνησιμότητα μετά τους εμβολιασμούς.

Θα μπορούσε επίσης να μας αναφέρει γιατί μετά τις πρώτες δόσεις οι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη δεν προχωράνε στις ενισχυτικές.

Να μας πει γιατί στη Μεγάλη Βρετανία έχουν προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές τουλάχιστον 14.000 πολίτες έως τώρα κατά του εμβολίου της ΑstraZeneca για παρενέργειες. mRNA δεν είναι και αυτά κύριε υπουργέ;

Να μας πει γιατί φανατικοί υποστηρικτές του εμβολίου φωνάζουν ότι το έχουν μετανιώσει και αναφέρουν ότι η κυβέρνηση τους εξαπάτησε.

Να μας πει γιατί στη Μακεδονία και στη Θράκη γέμισαν οι ΜΕΘ με εμβολιασμένους έπειτα από επίσημα στοιχεία που έδωσε ο ΕΟΔΥ.

Τέλος να μας αναφέρει γιατί νέοι άνθρωποι χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας πεθαίνουν καθημερινά.

Θα μας δώσει μία εξήγηση για όλα αυτά;

Θα βγει επίσημα να μας πει πώς πεθαίνει όλος αυτός ο κόσμος από καρδιακά προβλήματα χωρίς να υπάρχει ιατρικό ιστορικό;

Συντακτική ομάδα του Karditsastakra.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου