Δευτέρα, Οκτωβρίου 07, 2024

Επιστημονική ημερίδα της Π.Ο.Ε.Υ. για τις αναστολές εργασίας λόγω του μη εμβολιασμού – Ένα σωματείο που συνέβαλε τα μέγιστα στην αφύπνιση του κόσμου στην περίοδο της υγειονομικής δικτατορίας




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
29/09/24 Θεσσαλονίκη

Θέμα :Επιστημονική ημερίδα Π.Ο.Ε.Υ.

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιστημονική ημερίδα της Π.Ο.Ε.Υ. την Κυριακή 29/09/2024 στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση στο πρώτο μέρος της ήταν αφιερωμένη στη δεκαεξάμηνη αναστολή εργασίας των υγειονομικών υπαλλήλων, λόγω του μη εμβολιασμού τους κατά της covid – 19 και στον τρόπο που οι ίδιοι την αντιμετώπισαν.
ΠΗΓΗ





Την έναρξη της ημερίδας σήμανε ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Υ. κ. Καλογερίδης Αθανάσιος (Μοριακός Βιολόγος – Γενετιστής), ο οποίος περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο βιώθηκε η εξαιρετικά δύσκολη εκείνη περίοδος, καθώς και αναφέρθηκε στις επιστημονικές μελέτες που εκπονήθηκαν από ομάδα επιστημόνων και απεστάλησαν σε όλους τους αρμόδιους φορείς, χωρίς βέβαια να ληφθούν από κανέναν υπόψη.
Στα πλαίσια της αναδρομής, προβλήθηκαν βιντεοσκοπημένα στιγμιότυπα της πορείας του αγώνα των υγειονομικών, κάτι που προκάλεσε μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση σε όλους τους παρευρισκομένους.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης – ημερίδας, ομιλητές ήταν με τη σειρά παρουσίασής τους:
Ο κ. Γάκης Δημήτριος (Χειρουργός), που αναφέρθηκε σε νέες μελέτες ως προς τις επιπτώσεις των παρενεργειών των συγκεκριμένων σκευασμάτων.

Ο κ. Σωτηριάδης Ελπιδοφόρος (Επιδημιολόγος), παρουσίασε την έρευνα – μελέτη ως προς τις επιπτώσεις των αναστολών εργασίας των υγειονομικών υπαλλήλων στη ζωή των ιδίων και στη σχέση με το περιβάλλον τους.

Η κ. Κατσαβού Καίτη ως εκπρόσωπος ομάδας “Σκεπτόμενοι γονείς ενεργοί πολίτες” (Εκπαιδευτικός – νοσηλεύτρια), αναφέρθηκε σε μελέτες σχετικές με τις επιπτώσεις των συγκεκριμένων εμβολίων στα παιδιά καθώς και στις επιστολές που εστάλησαν σε διάφορους φορείς με ερωτήματα σχετικά με τα παιδιά, που δεν απαντήθηκαν ποτέ.

Ο κ. Βασσαράς Αλέξανδρος (Ιατρός), παρουσίασε εμπεριστατωμένα και με σαφήνεια τη σημασία της ενίσχυσης του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

Σε μια κοινωνία που δείχνει εντελώς αποπροσανατολισμένη, χωρίς ηθικούς φραγμούς, ιδανικά και αξίες, η Π.Ο.Ε.Υ. πάντα πιστή στους σκοπούς και τους στόχους της, συνεχίζει τις δράσεις, τον αγώνα της, πάντα ανεξάρτητη, ελεύθερη, χωρίς κομματική απόχρωση, δίνοντας μάχες καθημερινά, προσπαθώντας να ενημερώσει, να αφυπνίσει και να εμψυχώσει, όλο και μεγαλύτερο πλήθος ανθρώπων.

Ο αγώνας μας είναι συλλογικός, για έναν καλύτερο κόσμο και τα παιδιά όλου του κόσμου.

Ομάδα τύπου της Π.Ο.Ε.Υ.
Εκ του Δ.Σ. του Σωματείου της Π.Ο.Ε.Υ. Πανελλήνια Ομάδα Επαγγελματιών Υγείας,(σωματείο)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου