Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27, 2024

Μετά την Παγώνη και ο Καπραβέλος παίρνει θέση για την Μαρινέλλα – Όλοι οι κομπογιαννίτες της πανδημίας βγήκαν άμεσα για να καλύψουν τις φήμες που κυκλοφορούν


Ο Νίκος Καπραβέλος, το πρωί της Παρασκευής (27/9) μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την Μαρινέλλα, που παραμένει στην ΜΕΘ μετά το εγκεφαλικό που υπέστη στο Ηρώδειο και τόνισε πώς «δίνει δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή».


Όπως είπε, αν το πρόβλημα δεν επεκταθεί και η κατάσταση της κορυφαίας ερμηνεύτριας σταθεροποιηθεί, η μάχη μπορεί να κερδηθεί.

«Δίνει τη δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Μιλάμε για ένα όργανο του σώματος που ρυθμίζει τη λειτουργία όλων των άλλων οργάνων. Είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση, ακόμα και όταν είσαι νέος. Πόσο μάλλον όταν ο ασθενής είναι ηλικιωμένος. Αυτή τη στιγμή χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί» είπε αρχικά ο κύριος Καπραβέλος στον Γιώργο Παπαδάκη και συνέχισε:

«Είναι ευτύχημα που η Μαρινέλλα δεν έχει χάσει πλήρως τις αισθήσεις της και δεν έχει διασωληνωθεί. Αυτό σημαίνει ότι ζωτικές λειτουργίες μπορεί να τις ελέγξει. Τώρα αν περιοριστεί βλάβη, αν δεν επεκταθεί και δεν πρηστεί, τότε έχουμε πολλές ελπίδες να τα βγάλει πέρα και μετά από μια μακροχρόνια αποθεραπεία να την έχουμε δίπλα μας».

«Αξίζει τον κόπο να κάνουμε τα πάντα και μπορούμε να τα καταφέρουμε» είπε ο Νικόλαος Καπραβέλος στο «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

«Αυτό που έπαθε η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο, θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε. Δεν σημαίνει ότι αν κάποιος παρέμενε σπίτι του, θα μπορούσε να το αποφύγει» απάντησε σε ερώτηση για τον πονοκέφαλο που αισθανόταν η ερμηνεύτρια, λίγη ώρα πριν την έναρξη της συναυλίας και την απόφασή της, να συνεχίσει.

Τα επόμενα 24ωρα παραμένουν εξίσου κρίσιμα για την Μαρινέλλα. Οι γιατροί ελπίζουν ότι θα υποχωρήσει το αιμάτωμα στον εγκέφαλο και η μεγάλη τραγουδίστρια θα αποφύγει το χειρουργείο.

Από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό της η κόρη της, Τζωρτίνα και η εγγονή της, ενώ στην Ελλάδα επιστρέφει και ο εγγονός της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου