Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 23, 2024

Ευρωβουλή: Οι μπατριώτες απείχαν από την ψηφοφορία υπέρ της συνεχούς αποστολής οικονομικής και στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία ενάντια στην Ρωσσία.



Πως γίνεται άθεοι να ψηφίζουν ΟΧΙ στην αποστολή συνεχούς οικονομικής και στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία ενάντια στην ομόδοξη Ρωσσία, και Ορθόδοξοι μπατριώτες να απέχουν από την ψηφοφορία;




Από τους 21 που στείλαμε στην Ευρωβουλή, οι 8, κυρίως της ΝΔ, ψήφισαν ΝΑΙ, οι 9, συμπεριλαμβανομένων των μπατριωτών της ΝΙΚΗΣ, της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, και της ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ δεν ήξεραν τι να ψηφίσουν και απείχαν, ενώ οι 4, δύο του ΚΚΕ, ένας του ΣΥΡΙΖΑ, και μία της Πλεύσης Ελευθερίας ψήφισαν ΟΧΙ.

Συνεχής εφοδιασμός άνευ όρων λοιπόν των ουκρανοναζί από την ΕΕ με όπλα και στρατιωτική βοήθεια. Για να συνεχίσει ο πόλεμος εκεί πάνω. Να σκοτωθούν περισσότεροι άνθρωποι. Να βγάλουν περισσότερα κέρδη οι εταιρείες πολέμου. Να εξοντώσουν ολοκληρωτικά την Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία. Να δημιουργήσουν περισσότερους πρόσφυγες πολέμου. Να γονατίσουν οικονομικά την Ευρώπη. Να προχωρήσει η ατζέντα της ανωμαλίας. Κι αν αύριο ζητήσουν να πάρουνε και τα παιδιά μας να πολεμήσουν, πιο λογικό θα είναι να τρέξουμε στους ΚΚΕδες για υποστήριξη παρά στους μπατριώτες.

Πότε θα γίνει κάτι σωστό σ’ αυτήν την χώρα; Ποιούς έπρεπε να στείλουμε για να πούνε ένα κανονικό ΟΧΙ; Άντε εξαφανιστείτε επιτέλους όλοι σας, απατεώνες.



ΝΔ
Γεώργιος Αυτιάς EPP ΝΑΙ
Φρέντυ Μπελέρης EPP ΝΑΙ
Εμμανουήλ Κεφαλογιάννης EPP ΝΑΙ
Βαγγέλης Μεΐμαράκης EPP ΑΠΟΧΗ
Ελεονόρα Μελέτη EPP ΝΑΙ
Δημήτριος Τσιόδρας EPP ΝΑΙ
Ελισάβετ Βόζενμπεργκ Βρυωνίδη EPP ΝΑΙ

ΣΥΡΙΖΑ
Κωνσταντίνος Αρβανίτης GUE/NGL ΟΧΙ
Νικόλαος Φαραντούρης GUE/NGL ΑΠΟΧΗ
Έλενα Κουντουρά GUE/NGL ΑΠΟΧΗ
Νίκος Παππάς GUE/NGL ΑΠΟΧΗ

ΠΑΣΟΚ
Σάκης Αρναούτογλου S&D ΝΑΙ
Γιάννης Μανιάτης S&D ΝΑΙ
Νίκος Παπανδρέου S&D ΑΠΟΧΗ

ΚΚΕ
Λευτέρης Νικολάου-Αλαβάνος Ανένταχτος ΟΧΙ
Κωνσταντίνος Παπαδάκης Ανένταχτος ΟΧΙ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ
Γαλάτω Αλεξανδράκη ECR ΑΠΟΧΗ
Εμμανουήλ Φράγκος ECR ΑΠΟΧΗ

ΝΙΚΗ
Νικόλαος Αναδιώτης Ανένταχτος ΑΠΟΧΗ

ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ
Αφροδίτη Λατινοπούλου PFE ΑΠΟΧΗ

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
Μαρία Ζαχαρία Ανένταχτη ΟΧΙ



Continued financial and military support to Ukraine by EU member states

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου