Παρασκευή, Αυγούστου 23, 2024

Τραμπ: Κακούργημα οι παιδικές φυλομεταβάσεις – Θανατική ποινή σε παιδεραστές


Η εκστρατεία του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ έκανε ξεκάθαρο χθες τη Τρίτη ότι θα κάνει κακούργημα τις χειρουργικές επεμβάσεις διεμφυλικών (τρανς) σε ανηλίκους χωρίς τη γονική συναίνεση

Ο πρώην πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε μια σημαντική δέσμευση κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης ομιλίας του στο τμήμα σερίφη της κομητείας Λίβινγκστον στο Χάουελ, Μίσιγκαν. Στιγμιότυπα από τις προετοιμασμένες δηλώσεις του δημοσιοποιήθηκαν από την εκστρατεία του πριν από την εκδήλωση.


«Για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από σεξουαλικές επεμβάσεις, θα καταστήσουμε κακούργημα για οποιονδήποτε ιατρικό επαγγελματία να πραγματοποιεί χειρουργική επέμβαση σε ανήλικο χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων», ανέφερε η δήλωση του Τραμπ.

Μέλη της εκστρατείας του Τραμπ κοινοποίησαν τα νέα σχετικά με τη δέσμευση του πρώην προεδρεύοντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δηλώσεις του Τραμπ ανέφεραν επίσης ότι «θα ζητούσε τη θανατική ποινή για τους παιδοβιαστές και τους διακινητές παιδιών».

Πρώην τρανς άνθρωποι που υποβλήθηκαν σε επεμβάσεις τρανς και ορμονικές θεραπείες σε νεαρή ηλικία, εξέφρασαν τύψεις και έχουν μιλήσει τα τελευταία χρόνια για το πώς οι θεραπείες τους βλάπτουν. Μερικοί έχουν κατηγορήσει τους γιατρούς τους ότι δεν αντιμετωπίζουν τα υποκείμενα ψυχικά τους ζητήματα, όπως ο αυτισμός, το άγχος ή η κατάθλιψη, προτού τους αποτρέψουν προς την ιατρικοποίηση των τρανσέξουαλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου