Τετάρτη, Ιουλίου 10, 2024

Ούτε στα Σόδομα δεν έγινε. Δικαστής Ορθόδοξης χώρας αναγνώρισε την υιοθεσία παιδιού από δύο λεσβίες

Ούτε στα Σόδομα δεν έγινε. Δικαστής Ορθόδοξης χώρας αναγνώρισε την υιοθεσία παιδιού από δύο λεσβίες


Ο εφέτης Ιωάννης Βαλμαντώνης* αναγνώρισε στο μονομελές εφετείο Αθηνών την υιοθεσία παιδιού στο εξωτερικό από δύο λεσβίες, μία εκ των οποίων είναι Ελληνίδα.


Είναι απορίας άξιον πώς μία τόσο σοβαρή υπόθεση κρίνεται σε ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ εφετείο! Είναι άρα γε και αυτό «φρούτο» του νέου ποινικού κώδικα; Τα δε συμπεράσματα του δικαστηρίου, δηλαδή του ενός ανθρώπου!, είναι τρομακτικά, καθότι διαβάζουμε αυθαίρετες προτάσεις που θυμίζουν την γνωστή προπαγάνδα της woke ατζέντας.

Η αιτιολόγηση του Βαλμαντώνη είναι νηπιώδης και τραγική. Χαρακτηρίζει ψευδώς την Ελληνική κοινωνία «προοδευτική» σε αυτό το θέμα. Συμπεραίνει αυθαίρετα ότι «η διαφορετικότητα δεν μπορεί να αποβεί σε βάρος του πραγματικού συμφέροντος του τέκνου» χωρίς να το αιτιολογήσει. Παρουσιάζει εμμέσως πλην σαφώς και τσαρλατανικώ τω τρόπω την ψευδή αντίληψη περί προοδευτικότητας, ως «εγγύηση» για την ομαλή ψυχοπνευματική ανάπτυξη των παιδιών που μεγαλώνουν σε τέτοιες παραοικογένειες.



Δεν περιμέναμε να σεβαστεί το Νόμο του Θεού, αλλά αυτός ούτε την αληθινή επιστήμη δεν επικαλέστηκε. Το μόνο «φίλτρο» που χρησιμοποίησε είναι κάποιες «αντιλήψεις» της κοινωνίας, και συγκεκριμένα εκείνες που η νέα δαιμονική τάξη προσπαθεί να μας φορέσει με το ζόρι. Δηλαδή, και η υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους και η κτηνοβασία και η παιδοφιλία είναι εν τάξει αν η Ελληνική κοινωνία είναι «αρκετά προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις και αρκετά προοδευτική να φιλοξενήσει αρμονικά στους κόλπους της και να ανεχθεί την ύπαρξη» τους!!! Οι πραγματικές ανάγκες του παιδιού δεν χρειάζεται να βρίσκονται πουθενά στην εξίσωση σύμφωνα με τον πεφωτισμένο δικαστή, μόνο οι «αντιλήψεις» της κοινωνίας, και μάλιστα εκείνες που αποτελούν προϊόν σκληρής χειραγώγησης και προπαγάνδας.

Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό στην Ελλάδα του 2024 αλλά συμβαίνει και δεν έχει βγει κανείς να μιλήσει. ΝΤΡΟΠΗ! Εφέτης επικαλείται μία πλαστή και στρεβλή και αρρωστημένη κοινωνιολογική άποψη για να υποστηρίξει την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους, αδιαφορώντας για το ότι στερεί από τα μικρά παιδιά την πιο βασική ανάγκη της μάνας και του πατέρα. Μιλάμε για ένα πρωτοφανές έγκλημα στις ψυχές αυτών των παιδιών. Για μία βιβλική πτώση μέσα σε Ορθόδοξη χώρα που ούτε στα Σόδομα και Γόμορρα δεν έγινε. Ευχόμαστε να μην μας εγκαταλείψει ο Θεός στον αργό θάνατο των σάπιων κουφαριών και συνειδήσεων που λυμαίνονται τις θέσεις εξουσίας αλλά να επέμβει άμεσα και να καθαρίσει τη βρώμα με πυρ και θειάφι.



«Η ελληνική νομοθεσία και νομολογία, με θεμέλιο και μοναδικό κριτήριο τις βασικές και θεμελιώδους σημασίας αρχές και αντιλήψεις, που διέπουν σήμερα τη ζωή στην ελληνική κοινωνία, αποβλέπει κυριαρχικά στο συμφέρον και στη δυνατότητα ομαλής ψυχοπνευματικής ανάπτυξης των ανηλίκων παιδιών σε ένα υγιές κοινωνικό περιβάλλον, διασφαλιζόμενων πλήρως των δικαιωμάτων και των συμφερόντων τους.

Κατά συνέπεια, το μοντέλο της οικογένειας, που η σύνθεση των μελών της αποτελεί διαφορετική περίπτωση σε σχέση με τα καθιερωμένα δεν προκαλεί τις κυρίαρχες κοινωνικές αντιλήψεις διότι τελικά αυτή η διαφορετικότητα δεν μπορεί να αποβεί σε βάρος του πραγματικού συμφέροντος του τέκνου, ενώ η ελληνική κοινωνία τυγχάνει πλέον αρκετά προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις και αρκετά προοδευτική να φιλοξενήσει αρμονικά στους κόλπους της και να ανεχθεί την ύπαρξη και της ομόφυλης οικογένειας μετά τέκνων».

Είναι πραγματικά εφιαλτικό αυτό που ζούμε, το πώς εμπαίζεται η Ελληνική κοινωνία από λίγους στα κατάλληλα πόστα. Την ίδια ώρα η πολυκατοικία του σάπιου κόμματος της Νέας Δικτατορίας που έφερε τον σοδομονόμο στην Βουλή των Ελλήνων, διοργάνωσε παράσταση ορθοφροσύνης για τα μάτια του κόσμου μετά την απώλεια των ενός εκατομμυρίων ψήφων. Ο Σαμαράς και ο Καραμανλής άφησαν πρώτα να περάσει ο σοδομονόμος και μετά έκαναν κυριλέ αντάρτικο δίχως βέβαια να μας πουν ότι θα τον καταργήσουν. Το απόκομμα της ΝΔ έχει διαπράξει τεράστια εγκλήματα εναντίον του Θεού και των ανθρώπων. Το «δεξί» εργαλείο του διαβόλου θα πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης και να καταγραφεί στις μελανότερες σελίδες της ιστορίας. Όλοι φέρουν ευθύνη διότι μπροστά σε κάθε ένα από τα εγκλήματα προτίμησαν τις ανέσεις της πολυκατοικίας και δεν έκαναν τίποτα να τα σταματήσουν.

Τελευταίο αφήσαμε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο με τα αρχιερατικά άμφια Ιερώνυμο, ο οποίος σε στημένες συνεντεύξεις παριστάνει τον Αρχιεπίσκοπο για να περάσει την γραμμή του Καίσαρα. Οι ευθύνες που βαραίνουν τούτον τον εσχατόγηρο και όσους τον στηρίζουν δεν συγκρίνονται με κανενός άλλου. Δεν έχει τίποτα να πει και να πράξει για την υιοθεσία των αθώων βλασταριών από λεσβίες και ομοφυλόφιλους, είχε όμως κάτι να πει και να πράξει για τα πειραματικά σκευάσματα της Pfizer και της Moderna !!

Είναι τέτοια η κατρακύλα μας που πρέπει να πέσουμε όλοι στα γόνατα να παρακαλέσουμε να έλθει η σκληρή παιδαγωγία του Θεού να κάψει τον αποπνικτικό θάνατο που εξαπλώνεται γύρω μας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου