Σάββατο, Ιουνίου 15, 2024

Ευρωβουλευτής σοκάρει: «Η κυβέρνηση της Ουκρανίας εμπορεύεται παιδιά για δίκτυα παιδεραστίας & αφαίρεσης οργάνων – Διαθέτει κλουβιά με παρένθετες μητέρες γιαύτο το σκοπό»!Ο Ολλανδός ευρωβουλευτής Marcel de Graaff ανέβηκε στο βήμα να μιλήσει για την Ουκρανία, και με αυτά που είπε, μπορείτε να κάνετε όποιους συνειρμούς θέλετε ελεύθερα!

“Η κυβέρνηση της Ουκρανίας είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής παιδιών για τα δίκτυα παιδεραστίας – εμπορία ανθρώπων & αφαίρεση οργάνων” μάλιστα είπε πως “Διαθέτει παιδικά κλουβιά με παρένθετες μητέρες για το σκοπό αυτό“.

“Το διεθνές ποινικό δικαστήριο πρέπει να διώξει τον Ζελένσκι για τον βομβαρδισμό αθώων γυναικών & παιδιών” Ακούστε τον ευρωβουλευτή Marcel de Graff να εξηγεί μερικές εξαιρετικά δυσάρεστες αλήθειες για την Ουκρανία που δεν θα ακούσετε απο τα ΜΜΕ!


Οι καταγγελίες του ευρωβουλεύτη είναι γνωστές απο το παρελθόν!

Στο anazitiseis.gr είχαμε αναφέρει μαρτυρίες Ρώσων στρατιωτών. Όπου είχαν βρεί παιδιά ηλικίας μεταξύ 2 και 7 ετών μεγαλώνουν σε συνθήκες “φάρμας εργοστασίων” πριν πωληθούν ως σκλάβοι του σεξ σε παιδεραστές τις ελίτ και σε εμπόρους οργάνων, καθώς τα όργανά τους συλλέγονται και πωλούνται για χρήση σε ευρωπαϊκά και ισραηλινά κέντρα μεταμόσχευσης…

Σε βίντεο από την πρώτη γραμμή του Ρωσο-Ουκρανικού Πολέμου, ένας Ρώσος αξιωματικός περιέγραψε τα παιδιά που αντιμετωπίζονται σαν να είναι «ζώα, χοιρίδια ή κουνέλια», όπως είπε. Αυτο το ανακάλυψαν στην πόλη Izium, όπου Ουκρανοί στρατιώτες απαγάγουν τα παιδιά και τα στέλνουν εκεί, σε αυτό που αναφέρθηκε ως “εργοστάσιο συγκομιδής παιδικών οργάνων”.

Σε άλλο ρεπορτάζ, είχαμε αναφέρει την εμπορία παιδιών στην Ουκρανία απο Γαλλικό μέσο:

Μια μεγάλη παράνομη επιχείρηση γίνεται στην Ουκρανία, είχε γράψει τότε στο κανάλι του στο Telegram ο πρόεδρος της Δούμας (κάτω βουλή του ρωσικού κοινοβουλίου) Βιάτσεσλαβ Βολοντίν.

«Τα παιδιά βρίσκονται συχνά σε πολύ δύσκολες καταστάσεις: γίνονται θύματα εγκλημάτων παιδόφιλων ή πώλησης οργάνων ». Σύμφωνα με τον Volodin, η κατάσταση όσον αφορά τις παρένθετες μητέρες είναι μια «βιομηχανία» ανθεί στην Ουκρανία.
Στο Τελεγκραμ είναι γνωστό πως η Ουκρανία κάνει λαθρεμπόριο όπλων και παιδιών. Σε πολλές περιπτώσεις έχει κυκλοφορήσει υλικό όπου δείχνει ανήλικα κορίτσια απο την Ουκρανία, να πωλούνται σε δυτικούς. Για ευνόητους λόγους δεν θα δείξουμε τις σοκαριστικές φωτογραφίες, όπως δεν το κάναμε και τότε.

Τα όπλα που στέλνει η δύση και ο Μητσοτάκης, πολλά απο αυτά, καταλήγουν σε τρομοκρατικές ομάδες, καρτέλ ναρκωτικών, ακόμα και για εξοπλισμό χωρών της μέσης Ανατολής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου