Τετάρτη, Μαΐου 08, 2024

Επικίνδυνη θέση π. Καρπαθίου συνέκρινε τη μετατροπή Αγιά Σοφιάς σε τζαμί με το Ναό Σολομώντα που έγινε τζαμί αλ Ακσά! Δηλ. είναι υπέρ της ανέγερσης Γ Ναoύ Σολομώντα και έλευσης Αντίχριστου;


Πριν από λίγο ο π. Στυλιανός Καρπαθίου στην εκπομπή του Ανδρέα Καψαμπέλη ”Ανατρεπτικό δελτίο” μιλώντας για τη Μονή της Χώρας συνέκρινε την Αγιά Σοφιά με το ναό του Σολομώντα και είπε ότι το ισλάμ είναι μια επιθετική θρησκεία αφού μετέτρεψαν την Αγιά Σοφιά σε τζαμί όπως το Ναό του Σολομώντα σε τζαμί του Αλ Ακσά. Και το εώτημα που αβίαστα προκύπτει είναι αν ο εν λόγω τηλε-μαιντανός ιερέας είναι υπέρ της ανέγερσης του Τρίτου Ναού του Σολομώντα που σύμφωνα με χριστιανική Ορθόδοξη θεολογία σηματοδοτεί έλευση ”Μεσσία” Αντίχριστου..
πηγη

Κατ΄αρχήν αυτό που ισχυρίστηκε εκτός από θεολογικά επικίνδυνο είναι και αρχαιολογικά ανιστόρητο αφού σύμφωνα με την αρχαιολογική επιστήμη πάνω από τα ερείπια του Β Ναού του Σολομώντα αρχικά έγινε οκταγωνικός χριστιανικός ναός και πάνω σε αυτόν έγινε το Αλ Ακσά..

Επίσης κατ΄αντιπαραβολή είπε αντίθετα ο χριστιανισμός ποτέ δεν έκανε ναούς πάνω σε μνημεία άλλων θρησκειών.. Ανιστόρητο επίσης πάρα πολλοί ναοί Ορθόδοξοι έγιναν πάνω σε ερείπια αρχαίων ειδωλολατρικών ναών και πολλές φορές δομικά υλικά κι αρχιτεκτονικά στοιχεία αυτών εντάχθηκαν στους νέους ναούς.

Επικίνδυνη η θέση του του ιερέα που έδωσε τηλεμαχίες για τη δικαίωση του Αντωνάκη και που μετά πέρασε από γαργαλιστικά σαβουρομεσημεριανά life style και γελοιοποίησε την ιεροπρέπεια του ράσου..

Πάντως καλό είναι να ξεκαθαρίσει τη θέση του είναι υπέρ του μεσσιανικού σιωνισμού για ανέγερση Γ Ναού Σολομώντα θέση με την οποία διαφωνούν πολλοί ως και Ισραηλινοί ακόμη κι εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες και πρώτης γραμμής ΜΜΕ όπως η haaretz που το προσάπτουν ως αρνητικό στοιχείο στο κύκλο των φανατικών Υπουργών Νετανιάχου..Θα μας τρελάνει ο παιδοψυχίατρος.. καθώς η διεθνής ειδησεογραφία επικεντρώνεται όλο και περισσότερο στην προλείανση εδάφους και προετοιμασίες για ανέγερση Γ Ναού….

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! τ. Πρωθυπουργός του Ισραήλ Εhud Barak: η στρατηγική των μεσσιανιστών Υπουργών Νετανιάχου είναι η κλιμάκωση ώστε να επιταχυνθεί η έλευση ”Μεσσία”/Αντίχριστου! ΒΙΝΤΕΟ

haaretz: αρκετοί Υπουργοί Νετανιάχου υπέρ ανέγερσης Γ’ Ναού! Μεσσιανικές οργανώσεις επιχορηγούνται για ανέγερση Γ Ναού από Αμερικανο-Εβραίους, Χριστιανοσιωνιστές και ισραηλινή κυβέρνηση!

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ….

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου