Τρίτη, Μαΐου 07, 2024

Ο πρώην παρουσιαστής του CNN, Chris Cuomo, αποκαλύπτει τον τραυματισμό του από τα εμβόλια για τον COVID

«Γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια μπορεί να έχουν ακούσιες συνέπειες, παρενέργειες κ.α., αλλά κανείς δεν μιλάει πραγματικά για αυτό επειδή φοβάται πολύ την ευθύνη και απλώς κάνει τα στραβά μάτια», είπε
από Prime News 


Ο πρώην παρουσιαστής του CNN, Chris Cuomo, δήλωσε σε πρόσφατο δελτίο ειδήσεων ότι πάσχει από ένα πρόβλημα υγείας αφότου έλαβε ένα εμβόλιο για τον COVID-19.



Ο κ. Cuomo έκανε την αποκάλυψη αυτή κατά τη διάρκεια του προγράμματος του NewsNation όταν έπαιρνε συνέντευξη από έναν νοσηλευτή, τον Shaun Barcavage, έναν επαγγελματία νοσηλευτή που είπε ότι υπέστη τραυματισμούς από το εμβόλιο και ότι έχει λάβει ελάχιστη βοήθεια για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του.



«Γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια μπορεί να έχουν ακούσιες συνέπειες, παρενέργειες κ.α., αλλά κανείς δεν μιλάει πραγματικά για αυτό επειδή φοβάται πολύ την ευθύνη και απλώς κάνει τα στραβά μάτια», είπε ο κ. Cuomo. «Αλλά το πρόβλημα είναι ότι άνθρωποι όπως ο Shaun – και εγώ – και εκατομμύρια άλλοι εξακολουθούν να έχουν περίεργα προβλήματα με το αίμα τους, τη ζωή και τα συναισθήματά τους – ξέρετε, φυσικά – τα προβλήματα αυτά δεν φεύγουν και τόσο εύκολα», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου