Τρίτη, Απριλίου 30, 2024

Η ΛΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ - Χριστιανικό τραγούδι από τον Γιώργο Κοινούση

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/4/24

    Από τα βάθη της καρδιάς μου σ΄ευχαριστώ θερμά αδελφέ μου για την ανάρτηση, ειδικά τώρα που μας μπλόκαραν για πολλοστή φορά πάλι το βασικό κανάλι (Βίντεο Ορθοδοξίας),

    Σε παρακολουθώ καθημερινά, είσαι η πρώτη ιστοσελίδα που ανοίγω πάντα και κάθε φορά έχεις αυτό ακριβώς που χρειάζομαι για να ενημερωθώ.
    Επίσης πολλές φορές μου έχεις δώσει έμπνευση για νέα βίντεο.
    Και το κυριότερο χαίρομαι γιατι είσαι πάντα εκεί, κάθε μέρα, κάθε μέρα, με τον αγώνα σου για τη χριστιανική και σφαιρική ενημέρωση γύρω από τα τρέχοντα και όχι μόνο θέματα, πάντα με αυτή την ματιά που κάθε χριστιανός πρέπει να έχει σήμερα.
    Χαίρομαι για τις επιλογές σου και εύχομαι ο Θεός να σου ανταποδίδει πάντα τον αγώνα σου.
    Η Παναγιά μαζί σου και Καλή Ανάσταση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/5/24

      Καλη Ανασταση να εχουμε να ξερεις οτι το προωθω και μεσω φεις και οπου αλλου μπορω οπως σε ομαδες βαιμπερ. Τους ενοχλει οτιδηποτε ορθοδοξο τους δαιμονιζει ηρθε η εποχη που δεν μπορουν να το κρυψουν . Αν μου επιτρεπεις μια γνωμη επειδη μερικες φορες παραλληλα με τα βιντεο κανουμε και δουλειες αν μπορεις να ακουγετε οτι ειναι γραμμενο στην οθονη να εισαι καλα καλη υναμηα σε ολα

      Διαγραφή
    2. Σ' ευχαριστώ για όλα και για την πρότασή σου να ακούγεται ότι είναι γραμμένο στην οθόνη. Θα το λάβω υπόψη μου και όποτε υπάρχει χρόνος να γίνουν και ηχητικά τα κείμενα, θα προσπαθώ να το κάνω, διότι όπως λες είναι σίγουρα καλύτερο.
      Καλή Ανάσταση και σε σένα και καλή δύναμη !!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/5/24

      Καλη Ανασταση και σε σενα η Παναγια μας και οι Αγιοι μας να μας σκεπαζουν στα δυσκολα που ερχονται

      Διαγραφή