Κυριακή, Μαρτίου 24, 2024

Ράψτε καλά τα μανίκια σας. Σε λίγο θα σας τα τραβούν να τους μιλήσετε για τον ΧΡΙΣΤΟ με όσα τρομακτικά γίνονται.


η φράση " θα σας τραβούν από τα μανίκια να τους μιλήσετε για τον ΧΡΙΣΤΟ" ανήκει στον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ



πριν δεκαετίες αναρωτιόμαστε μας πως το είπε αυτό ο ΑΓΙΟΣ;

Σήμερα με όσα συγκλονιστικά γίνονται σε όλο τον πλανήτη σταματήσαμε να αναρωτιόμαστε.

Τι είναι η Δαιμονική Μπόρα που μας είπε πριν δεκαετίες ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ και σήμερα εξ αιτίας της ασφυκτιούμε ;



είναι "ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΤΑ ΠΛΗΘΗ" - από αυτά γέμισε κάθε πτυχή της καθημερινότητας μας. Απλά δείτε τα κρύα ανθρώπινα πρόσωπα που μας περικυκλώνουν και πως εκφράζονται , λες και βγήκαν από την κόλαση του Δάντη ή που βιώνουν την δική τους φριχτή καθημερινότητα.

Πως σωζόμαστε; πως ηττώνται αυτά;

Απλώς απευθυνόμαστε στην Μητέρα Παναγία μας ...

" Νεκροὶ διὰ σοῦ ζωοποιοῦνται· ζωὴν γὰρ τὴν ἐνυπόστατον ἐκύησας, εὔλαλοι οἱ ἄλαλοι, πρῴην χρηματίζοντες, λεπροὶ ἀποκαθαίρονται, νόσοι διώκονται, πνευμάτων ἀερίων τὰ πλήθη, ἥττηνται Παρθένε, βροτῶν ἡ σωτηρία." Η΄ Ωδή Κανόνας Χαιρετισμών

Κάποτε πριν πολλά χρόνια κάποιος είδε είδε την ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ολοζώντανα να περιέρχεται τον κόσμο και να χτυπάει μεγάλα Κύμβαλα με τον ήχο των οποίων δραπέτευαν τα αέρια πνεύματα που σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά ως πλήθη σαρώνουν τις ζωές μας.

Αδελφοί μπορεί η Ορθοδοξία να καταλήγει το ίδιο με την λέξη αισιοδοξία που χρησιμοποιούμε για να στηρίξει ο ένας τον άλλον, αλλά χρειάζεται κυρίως η ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑ.

Σήμερα δεν χρειαζόμαστε μόνο την πρόσκαιρη μετάνοια, αλλά την ασκητική μετάνοια και για αυτό θα φροντίσει το Μυστικό Σχέδιο του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ, που εδώ και χρόνια μας προείπαν οι άγιοι πατέρες μας. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο καθότι τώρα πολεμάμε όχι με τον Χίτλερ ή τον Μουσολίνι αλλά με τον ίδιο τον έξω από εδώ και το πλήθος των αερίων και επιγείων συνεργατών του.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

Αναρτήθηκε από Rania

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου