Τρίτη, Μαρτίου 26, 2024

Απάντηση Διονυσίου Μακρή στην Κ.Ο. της ΝΙΚΗΣ

Μόνο σύγχυση, ενοχή, αχαριστία και φόβο δεικνύει η βεβιασμένη, σπασμωδική, επιπόλαιη και απαράδεκτη «ομόφωνη» ανακοίνωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του «Δημοκρατικού Κινήματος ΝΙΚΗ». Όπως λέει ο σοφός λαός η Κ.Ο. της ΝΙΚΗΣ «πετά την μπάλα στην εξέδρα» προκειμένου να θολώσει τα νερά, να



 διατηρήσει μία εύθραυστη, όπως αποδεικνύεται στην πράξη, ενότητα και να αποφύγει τους τριγμούς ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών! Μέσα στο πλαίσιο αυτό επιστρατεύεται το ψεύδος επιχειρώντας να μου προσάψει την κατηγορία ότι οι αλήθειες που ακούστηκαν στην εκπομπή «Για Ποιον χτυπάει η καμπάνα» της 21ης Μαρτίου, και δυστυχώς δεν απαντήθηκαν αποτελούν συκοφαντίες. Και το απαράδεκτο, αντιευαγγελικό και αντιχριστιανικό είναι ο συκοφαντικός ισχυρισμός ότι αυτές διατυπώθηκαν εκβιαστικά ως αποτέλεσμα της απόρριψης από την «αρμόδια επιτροπή» της εκδήλωσης από μέρους μου να συμπεριληφθώ στο ευρωψηφοδέλτιο του κινήματος.

Ευθαρσώς θα ρωτούσα τους αγαπητούς φίλους και εν Χριστώ αδελφούς της Κοινοβουλευτικής Ομάδας γιατί αποφεύγουν να απαντήσουν στα κάτωθι ερωτήματα:Με ποιά κριτήρια έγινε επιλογή του σεισμολόγου Άκη Τσελέντη; Γιατί δεν εισακούστηκαν οι ανοικτές και καταγεγραμμένες αντιδράσεις της συντριπτικής πλειονότητας των στελεχών του κινήματος, που επιμόνως απαιτούσαν να μην συμπεριληφθεί ο κ. Τσελέντης στους υποψηφίους για την Ευρωβουλή. Ποιος τελικά τον σύστησε στη ΝΙΚΗ, αφού κατά δήλωσή του στην τηλεοπτική εκπομπή του κ. Λιάγκα στον ΑΝΤ ούτε ο ίδιος προσέγγισε τον κ. Νατσιό, ούτε ο κ. Νατσιός προσέγγισε τον κ. Τσελέντη. Οι ψηφοφόροι του κινήματος θέλουν να μάθουν την αλήθεια.
Γιατί ο κ. Δέδες, μέλος του βουλευτηρίου δεν προβαίνει σε δημόσια διάψευση των όσων υποστήριξε δημοσίως ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κ. Κ. Βελόπουλος περί παρελθοντικής συνεργασίας του με το πολιτικό γραφείο της κ. Μπακογιάννη;

Εάν λοιπόν η ΝΙΚΗ θα ήθελε να μην ακολουθεί παλαιοκομματικές πρακτικές της γνωστής κομματοκρατίας του υπάρχοντος νοσηρού πολιτικού συστήματος θα μπορούσε αντί να με αποκαλεί συκοφάντη να απαντήσει στα άνωθεν ερωτήματα που αποτελούν και ερωτήματα των ψηφοφόρων της.

Και για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα σε φίλους και εχθρούς θέλω να υπογραμμίσω ότι αντιθέτως με τον κ. Τσελέντη διέπομαι από τις αρχές της ΝΙΚΗΣ και συνεχίζω να αγαπώ αυτήν την ευλογημένη από κλήρο και λαό προσπάθεια. Δεν είχα κανένα σκοπό να εκδηλώσω την επιθυμία να κατέβω ως υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο εάν δεν διαπίστωνα τις αντιδράσεις της εκλογικής βάσης για τον κ. Τσελέντη.

Και επιπλέον προκαλώ τον κ. Νατσιό αλλά και τα άλλα μέλη του κινήματος να γνωστοποιήσουν δημοσίως τα μηνύματα που ανταλλάξαμε για να διαφανεί η αλήθεια.

Τέλος θα τους ικέτευα στην κυριολεξία επειδή διερχόμεθα μία κατανυκτική χριστιανική περίοδο ως πνευματικοί άνδρες, που διέπονται, όπως οι ίδιοι διατρανώνουν, από τις ευαγγελικές αρχές να μου υποδείξουν δημοσίως ποιά ακριβώς σημεία της εκπομπής μου αποτελούν κατ’ αυτούς συκοφαντία για να τα διορθώσω ως χριστιανός πάραυτα ζητώντας δημοσίως συγγνώμη. Εάν δεν το πράξουν τότε οι ίδιοι θα παραμένουν εκτεθειμένοι όχι τόσο σε εμένα προσωπικά, όσο κυρίως στους ψηφοφόρους της ΝΙΚΗΣ.

Με εκτίμηση

και εν Χριστώ αγάπη

Διονύσης Μακρής

Θεολόγος-Δημοσιογράφος
Συντάκτης


orthodoxia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου