Δευτέρα, Δεκεμβρίου 11, 2023

Αρρώστια…. Κομπλεξικός με τον Άγιο Παίσιο ο Τατσόπουλος .. Ο Παίσιος είναι διεθνής όταν αυτός είναι στο πάγκο ( βιβλίων) της ημεδαπής! ΒΙΝΤΕΟΑρρώστια… Κομπλεξικός με τον Άγιο Παίσιο ο Τατσόπουλος γιατί τον ξεπέρασε σε φήμη κι αναγνωρισιμότητα.. Ο Παίσιος είναι διεθνής όταν αυτός είναι στο πάγκο ( βιβλίων) της ημεδαπής!


Αξιοθρήνητος ο Τατσόπουλος ο τηλεοπτικός μαϊντανός εγκάθετος ενός συστήματος παντός καιρού αποτυχημένος συγγραφέας και αποτυχημένος πολιτικός μανιώδης της δημοσιότητας δεν έχει αφήσει πάνελ για πάνελ ανούσιος ως προς την ουσία των 
λεγομένων του γι αυτό και κάθε φορά πετάει άσφαιρα πυρά για να το παίξει τσάμπα μάγκας να προκαλέσει μήπως κι ακουστεί μήπως φανεί λίγο ψηλότερος…Ανταγωνιστικός στο έπακρον ως ο ορισμός του νάρκισσου κι εγωπαθούς τύπου τα έ


βαλε αυτή τη φορά μ έναν ανταγωνιστή του στη φήμη που τα βιβλία γι αυτόν έχουν μεταφραστεί σε τόσες χώρες σχεδόν όσες και του Καζαντζάκη που η δημοφηλία του φθάνει σε όλες τις ηπείρους και έχει φαν σε όλον τον κόσμο..Κομπλεξικός με τον Παίσιο γιατί τον ξεπέρασε κατά πολύ στη δημοφηλία κι αναγνωρισιμότητα. Ρωτήστε στο δρόμο ποιός ξέρει το Τατσόπουλο ουδείς τον Παίσιο τον ξέρουν ως και τα μικρά παιδιά εχθροί και φίλοι .. Τι σύνδρομο στέρησης αναγνωρσιμότητας είναι αυτό. Τι σύμπλεγμα κατωτερότητας και μειονεξίας.. ‘‘Πήγε ως την τρίτη δημοτικού” λέει για τον Άγ Πάισιο .. τον πρόσφυγα αυτός ένας ανιστόρητος αριστερός, βγάζει το ταξικό του δηλητήριο βαθύτατα ταξικός όσο και τοξικός λόγος, μπόχα ελιτίστα αντιδραστική αντίληψη καστών υπέρμαχος των Αρίστων σαν και του λόγου του με δαύτους πρόκοψε η χώρα, είναι σκέτη αριστοκρατία κι ακόμη χειρότερα ένας ξιπασμένος της ξεπεσμένης αριστοκρατίας…..

Η κορύφωση του Τατσόπουλου.. ” Ο Παΐσιος ήταν ένας καλοκάγαθος καλόγερος, ο οποίος όμως ήταν εμφανώς διαταραγμένος, γιατί διατεινόταν ο ίδιος ότι μιλούσε με σαύρες, ότι έκανε συζητήσεις και του απαντούσαν οι σαύρες. Αυτόν τον έχουν κάνει ένα brand στο όνομα του οποίου κάποιοι έχουν πλουτίσει».

Για τους Τατσόπουλους και ο Μωυσής αυτός κι αν ήταν η διαταραχή που μίλαγε on line με το Θεό.. όσα δεν φθάνει η αλεπού τα λέει κρεμαστάρια οι δε προφήτες όλοι για ζουρλομανδύα που τους μιλούσε απευθείας ο Θεός… έχασε η ιατρική και δεν κέρδισε λογοτεχνία..

Με αυτήν την εμπάθεια προς το πρόσωπο ενός ανθρώπου που δεν γνώρισε ποτέ μήπως τελικά είναι αυτός ο φουλ διαταραχάρας… όσο για τις σαύρες φυλάξου από τους δεινόσαυρους και κυρίως τους Ιονεσκικούς Ρινόκερους ή και αυτούς που υπέστησαν την Καφκική ”Μεταμόρφωση”….

μεγάλοι είναι αυτοί που γράφουν βιβλία αλλά ακόμη πολύ μεγαλύτεροι είναι αυτοί που για εκείνους γράφτηκαν βιβλία και ο Άγ Παίσιος είναι αυτή η περίπτωση..

Αλλά και οι μαντάμες Σουσούδες (στην εκπομπή “Πρωινό Σουσού” ήταν καλεσμένος) που τον καλούν ξέρουν γιατί τον φέρνουν έχουν κι αυτές μερίδιο ευθύνης στη προπαγάνδα για λογαριασμό ξένου παράγοντα και των αποικιοκρατών που θέλουν ν΄αλώσουν το λαό μια για πάντα και δια παντός.. να τον αποκόψουν από τις ρίζες του να του στερήσουν το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού…

ΥΓ όσο για τη σειρά στην οποία αναφέρεται δεν την παρακολουθώ γιατί δόξα τω Θεώ δεν βλέπω τηλεόραση… Στην Ορθοδοξία ενδιαφερόμαστε για άλλα κανάλια και μας απασχολούν προσωπικότητες του χώρου που διαθέτουν διόραση, προόραση κλπ η τηλεόραση είναι για τους αμύητους σαν τον κ. Τατσόπουλο.. ρίξε στο γυαλί φαρμάκι είναι ο Τατσόπουλος.. κρίμα…

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου