Τετάρτη, Οκτωβρίου 04, 2023

GEWKWN : 4 ΧΑΡΤΕΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

GEWKWN
ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Βαδίζουμε στα τελευταία “βήματα” του διαμελισμού της Ελλάδας, η χώρα μας έχει αλωθεί, και οι περισσότεροι Έλληνες είναι τρομοκρατημένοι διότι βλέπουν ότι οι ‘’ελληνες’’ πολιτικοί και οι ιεράρχες, υποτάχθηκαν στη θέληση της Νέας Τάξης, η γενιά του Πολυτεχνείου τα κατάφερε να γίνει η Ελλάδα μια “αποικία” της Νέας Τάξης



Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ μας προειδοποίησε: ‘’Μεγάλη αναταραχή θα γίνει στην Ελλάδα, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ…….’’






ΣΧΟΛΙΟ: ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ; ΕΙΝΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, στην συνέχεια θα δούμε τα σχέδια τους και τότε θα καταλάβετε ότι ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.


ΧΑΡΤΗΣ ΑΡ. 1 Ο ΧΑΡΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ




Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΗΤΑΝ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ :


Η Σοβιετική Ένωση είχε σχέδια για την περιοχή της Γιουγκοσλαβίας που προέβλεπαν την αποκοπή της Μακεδονίας από την Ελλάδα από τον καιρό του Λένιν και του Στάλιν, η Γ΄ Κομμουνιστική Διεθνής εφεύρε τη θεωρία του ανύπαρκτου “Μακεδονικού Έθνους” για να μπορέσει να δικαιολογήσει την πρότασή της για ίδρυση «ενιαίας και ανεξάρτητης Μακεδονίας», ώστε να καταφέρει να βρει την πολυπόθητη διέξοδο στο Αιγαίο η Σοβιετική Ένωση! Την εφαρμογή του σχεδίου ανέλαβε ο Τίτο της Γιουγκοσλαβίας.


Η Μόσχα, έδωσε επείγουσα εντολή σε όλα τα κομμουνιστικά κόμματα (Κομμουνιστική Διεθνή) για τεχνητή δημιουργία “Μακεδονικού Έθνους”, ώστε χρησιμοποιώντας το παλιό σύνθημα των Κομιτατζήδων, να πάρουν με το μέρος τους σλαβόφωνους πληθυσμούς στο νότο της Γιουγκοσλαβίας, στο Πιρίν της Βουλγαρίας και στα βόρεια της Ελλάδας, ονομάζοντάς τους καταχρηστικά και αυθαίρετα “Μακεδόνες”


Ο Τίτο άλλαξε το 1945 την ως τότε ονομασία της Επαρχίας της Βαρντάρσκα (από το Βαρδάρης = Αξιός ποταμός), σε Ομόσπονδη “Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Μακεδονίας” Μετα από την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, άνοιξε η όρεξη των δυτικών για την Γιουγκοσλαβία, και σχεδίασαν την Μεγάλη Αλβανία και την Μεγάλη “Μακεδονία”. Η μια θα ήταν η πόρτα του Αιγαίου και η άλλη η πόρτα της Αδριατικής. Η μια με Αυλώνα και η δεύτερη με Θεσσαλονίκη.


ΧΑΡΤΗΣ ΑΡ. 2 : Ο χάρτης είναι του 1832, ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΑΡ.1 ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΑΡ. 2 θα καταλάβετε τα σχέδια τους, θέλουν να μας συρρικνώσουν στα σύνορα του 1832


Προσέξτε τον χάρτη καλά, είναι μήπως ειναι τυχαίο που καταστράφηκε η Θεσσαλία; ο διαμελισμός στον χάρτη φτάνει μέχρι τον Βόλο !!!!!




ΧΑΡΤΗΣ ΑΡ. 3 ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, για διαμελισμό της Ελλάδας


ΝΑΤΟ 1988: ο τότε Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γιόζεφ Λουνς, με απόρρητο έγγραφό του προς τον τότε Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ αναφερόταν στο γνωστό “σχέδιο φαιδώρα” με αριθμό πρωτόκολλου NA/SG-SECDEF/WASHDC/264/83 (ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΕΛΛΑΔΑΣ)




ΧΑΡΤΗΣ ΑΡ.4 Γερμανικός χάρτης ( Der Spiegel ) οι φίλοι και Σύμμαχοι μας Γερμανοί δεν μπορούσαν να μην κατασκευάσουν και αυτοί έναν χάρτη με τον διαμελισμό της πατρίδας μας



ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ όπως το ΚΚΕ και οι συνιστώσες του:


ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ’’ Ανεξαρτησία στη Μακεδονία και στη Θράκη, η ντόπια κεφαλαιοκρατία… καταπιέζει τις εθνικές μειονότητες στη Μακεδονία και στη Θράκη… Η ελληνική πλουτοκρατία καταδυναστεύει ένα μέρος του μακεδονικού και θρακικού λαού, κρατώντας με το σίδερο και τη φωτιά τη μακεδόνικη και θρακική χώρα στην υποταγή της. Ζήτω η ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη!


ΣΧΟΛΙΟ: τελικά οι Έλληνες είναι αυτόχειρες, δεν εξηγείται αλλιώς, να ψηφίζουν και να ακολουθούν αυτούς που θέλουν την καταστροφή της Ελλάδας και του Ελληνισμού


Ριζοσπαστης 29/01/1925. «.. Ο Παγκόσμιος Πόλεμος δεν είχε λήξει και οι επιχειρήσεις συνεχίζονταν. Εμείς θα είχαμε τη δυνατότητα να οργανωθούμε κανονικά ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΒΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΑ ΚΟΡΕΑ ΜΙΣΗ ΜΙΣΗ….. Υπήρχε η δική μας προσδοκία. O Κόκκινος Στρατός. Αυτόν περιμέναμε να κάνει προς τα κάτω, αλλά μπήκε μονάχα σαράντα έως πενήντα χιλιόμετρα στην περιοχή της Θράκης, ξαναγύρισε στη Βουλγαρία και πήγε προς τη Γιουγκοσλαβία. Περιμέναμε εμείς ο έρημοι να ‘ρθει προς τα κάτω. Δεν ήρθε..» Ριζοσπαστης 7/5/1998.


ΣΧΟΛΙΟ: Έλληνες καταλάβατε τα σχέδια του ΚΚΕ ; ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ. ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και όμως κάποιοι ελληνες συνεχίζουν να τους ψηφίζουν. ΤΟ ΚΚΕ Είναι ο απόλυτος προδότης των Ελλήνων…….


Την 30η Απριλίου και την 1η Μαΐου 1955, το όργανο του ΑΚΕΛ «Νέος Δημοκράτης» δημοσίευσε σε δύο συνέχειες ένα άρθρο του Ζαχαριάδη, στο οποίο το ΚΚΕ τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ της διχοτομήσεως της Κύπρου (το κατάπτυστο άρθρο υπάρχει και στο βιβλίο του «Δέκα χρόνια πάλης»


ΑΥΤΟΙ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ




ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΠ’ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


ΣΥΡΙΖΑ : ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν είναι ούτε “αριστεροί” ούτε light κομμουνιστές, όπως δεν υπάρχουν και “ολίγον έγκυες” γυναίκες. Είναι κανονικοί σκληροπυρηνικοί κομμουνιστές, προερχόμενοι μέσα από τα “σπλάχνα” τού ΚΚΕ.…Οι Συριζεοι ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ …Προέρχονται από τη “μήτρα” τού ΚΚΕ. Είναι η πίσω “αυλή” τού ΚΚΕ η “αποθήκη” του εκεί όπου πηγαίνουν όλα τα στελέχη, τα οποία δεν “χωράνε” στον έτσι κι αλλιώς στενό” κομματικό μηχανισμό τού ΚΚΕ.


-ΣΥΡΙΖΑ ΤΣΙΠΡΑΣ: Σε έναν κόσμο “νεκρών”, κατόρθωσαν και τον επέβαλαν ως Πρωθυπουργό έναν άσχετο, ο οποίος απλά “αναπνέει” …Κατόρθωσαν και επέβαλαν στη θέση τού ηγέτη έναν από τους πιο άσχετους και αστοιχείωτους πολίτες που κυκλοφορούσαν στην Ελλάδα …..πίσω του “κρύφτηκε” όλη η παλιά “σαβούρα” τού ΚΚΕ. Το θεώρησαν σίγουρο “χαρτί”, γιατί θεώρησαν δεδομένο τον ανθελληνισμό του εφόσον ήταν ένα γνήσιο “γέννημα” του ΚΚΕ και της Πανσπουδαστικής


ΣΥΡΙΖΑ: Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς, ιδρύθηκε από τροτσκιστές και ιστορικά στελέχη της Αριστεράς και ΚΚΕ, από μαοϊκούς, από το ΚΚΕ Εσωτερικού, οικολόγους, ευρωσκεπτικές, ευρωκομμουνιστές, η μαρξιστική-λενινιστική Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδος (ΚΟΕ), το Αριστερό Ρεύμα (ΑΡ) του Παναγιώτη Λαφαζάνη, η Διεθνιστική Εργατική Αριστερά (ΔΕΑ) του «επαναστατικού μαρξισμού» η ριζοσπαστική αριστερή οργάνωση Ρόζα και άλλους ακόμη. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ, Ο ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ LIGHT ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, να τον χαίρεστε…..




Θυμάστε τις ελληνοποιήσεις τον καιρό του ΠΑΣΟΚ; ( Σοσια-ληστές ) για να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές της 9ης Απριλίου 2000 με διαφορά ολίγων (70 μόλις, χιλιάδων ψήφων) είναι η νέα ‘’παραγωγή’’ ‘’ελληνων’’ που δεν μιλούν ελληνικά είναι μελαχρινοί, και μισούν τους χριστιανούς.



Τις τελευταίες δεκαετίες οι ‘’ Έλληνες’’ Ξεπούλησαν, θρησκεία, πατρίδα και οικογένεια, για να ζήσουν το “όνειρό” τους …Το δανεικό “όνειρό” τους …Το “όνειρο” που περιλάμβανε μια “αυτοκινητάρα GLS” και μια “εξοχικάρα”, έστω και αυθαίρετη …Το “όνειρο” που περιλάμβανε άραγμα με το φραπεδακι


Είμαστε αυτόχειρες, διότι λίγο πολύ γνωρίζαμε ότι η πλειοψηφία των πολιτικών είναι ψυχικά άρρωστοι, μισούν την Ελλάδα και τις ιδέες που αντιπροσωπεύει. Την συγκεκριμένη διαστροφή θα την παρατηρήσει κανείς σε όλη την διαδρομή του βίου τους. Δεν μπορεί να δοθεί καμιά άλλη εξήγηση. Μισούν την Πατρίδα, και όμως εμείς ψηφίζαμε και συνεχίζουμε να ψηφίζουμε ψυχικά άρρωστους ηγέτες και πολιτικούς………και να φιλάμε το χέρι σε προδότες ιεράρχες


Ο προδότης στην αρχαία Ελλάδα δεν είχε θέση ούτε στη ζωή, ούτε στο θάνατο. Οι προδότες εκτελούνταν και τα πτώματα τους πετάγονταν μακριά από την πολιτεία. Υπήρχε νόμος, πού συχνά τον ανέφεραν, για τους προδότες, πού απαγόρευε ρητά, μετά την καταδίκη τους, να ταφούν στην Αττική. Ακόμα κι αν δεν είχε έμπρακτα αποτελέσματα η προδοσία. Έφτανε η πρόθεση, η απλή διάθεση για προδοσία. Επίσης καταδικάζονταν, προκαταβολικά, οι υπερασπιστές των προδοτών Τους θεωρούσαν επικίνδυνους και βλαβερούς για το κοινό συμφέρον, αφού θέλησαν να μειώσουν την «καταστρεπτική σημασία της προδοσίας».

triklopodia.gr

Αναρτήθηκε από Ellinida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου