Παρασκευή, Μαρτίου 17, 2023

Λινού των εμβολίων: «Τα παιδιά γίνονται ΟΜΑΔΑ» – Ο «εφιάλτης» πίσω από τα λόγια της, vid

Τι ανακοίνωσε η «κομισάριος» του COVID για τα σχολεία - Ο Λιακόπουλος δικαιώνεται...
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, την Τρίτη 14 Μαρτίου, συναντήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με την πρόεδρο του Ινστιτούτου Prolepsis, καθηγήτρια Επιδημιολογίας, Αθηνάς Λινού, η οποία επισκέφθηκε την αρκαδική πρωτεύουσα. 


Την συνάντηση, μεταξύ άλλων, απασχόλησε η υφιστάμενη συνεργασία του εν λόγω φορέα με τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, στο πλαίσιο της οποίας υλοποιείται το Πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής – “Διατροφή” στις 5 Περιφερειακές Ενότητες.

Το πρόγραμμα “Διατροφή” αφορά στην σίτιση και προώθηση υγιεινής διατροφής, για το σχολικό έτος 2022 – 2023, σε μαθητές σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στο κρατικό πρόγραμμα σίτισης.



Όλα καλά μέχρι εδώ!!! Ωστόσο, υπάρχει η πολιτική της Μεγάλης Επανεκκίνησης, η οποία θέλει να χωρίσει τους ανθρώπους σε κοινότητες-ομάδες, προκειμένου να τους κυβερνά με διαφορετικό τρόπο (ΕΔΩ όλες οι λεπτομέρειες του νέου κόσμου που επιδιώκουν να φέρουν από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο)!!!

Τα παιδιά οφείλουν να αποβάλλουν τον παλιό τρόπο σκέψης της διαφορετικότητας, της ατομικής επιλογής και να μετατραπούν σε μάζες.

Υπό το πρόσχημα λοιπόν της επισιτιστικής κρίσης και της φτώχειας, έρχεται το σχολείο να εξισώσει τα παιδιά προς τα κάτω, αντί το κράτος να βοηθήσει την οικονομία να ανθίσει και όλοι να έχουν ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή.

Η Αθηνά Λινού των εμβολίων, η οποία μετά άλλαζε όσα είχε πει και παραδεχόταν αλήθειες, είπε πως με το φαγητό στα σχολεία τα παιδιά μαθαίνουν «ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΑ»!!!

Αυτή η ομάδα λοιπόν, την οποία σχηματίζει το σχολείο, άρα το κράτος, επιδιώκεται να αντικαταστήσει ακόμα και την ίδια την οικογένεια, μιας και τα σχολεία είναι/μετατρέπονται σε ολοήμερα.

Μάλιστα, η κα Λινού παραδέχθηκε πως, στην αρχή, αυτό το πρόγραμμα παρουσιάστηκε ως «πρόγραμμα υγιεινής διατροφής», γιατί δεν ήθελαν να καταλάβουν τα παιδιά πως είναι ένα πρόγραμμα που καταπολεμά την «επισιτιστική ανασφάλεια», όπως την ονομάζουν.

ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Η ΑΘΗΝΑ ΛΙΝΟΥ;;; «Δεν λέμε ΠΟΤΕ την ΠΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ στους ανθρώπους»!!!

ΑΡΑ;;; ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ;;;

scr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου