Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2023

Οι ανεμβολίαστοι είναι οι τυχεροί του κόσμου


Οι ανεμβολίαστοι είναι οι τυχεροί του κόσμου.. Σε αυτό κατέληξαν Γιατροί και επιστήμονες που συγκεντρώθηκαν στη Στοκχόλμη την πρωτεύουσα της Σουηδίας σε ένα συνέδριο με θέμα «Μαθήματα και Συνέπειες Στρατηγικών για την Πανδημία» στις 21 και 22 Ιανουαρίου 2023.


πηγη


Ο σκοπός του συνεδρίου ήταν να αναλυθούν τα διδάγματα και οι συνέπειες που βασίζονται στη διαχείριση της πανδημίας του κορωναϊού από μια ευρύτερη προοπτική.

Αρκετοί εξέχοντες γιατροί, παθολόγοι και ιατροί ερευνητές από εννέα χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ηνωμένου Βασιλείου και πολλών ευρωπαϊκών χωρών, έδωσαν διαλέξεις για την πανδημία και το εμβόλιο covid-19 από διαφορετικές οπτικές γωνίες.
Ο Dr. Robert Malone

Στους ειδικούς περιλαμβάνονταν ο Dr Aseem Malhotra, o Dr. Robert Malone, o Dr. Pierre Kory, η Dr. Jessica Rose, ο Dr. Geert Vanden Bossche, ο Dr. Ryan Cole, ο Dr. Richard Urso και πολλοί άλλοι…Το συνέδριο οργανώθηκε από το Läkaruppropet μια κίνηση που ξεκίνησε από τρεις Σουηδούς γιατρούς τον Μάρτιο του 2021 με επίκεντρο την εστιασμένη προστασία στον κορωνοϊό, για κατάργηση των περιορισμών και κατά των πιστοποιητικών εμβολίων.

Η αίθουσα συνεδριάσεων ήταν κατάμεστη με περίπου 1.000 άτομα επιστήμονες από την Σουηδία και όλο τον κόσμο αλλά προφανώς το γεγονός αυτό… δεν παρουσιάστηκε στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης…αγνοήθηκε εντελώς.
Ο ψυχολογικός πόλεμος

Οι κρατικοί φορείς με αφορμή την πανδημία, επιδίδονται στον ψυχολογικό πόλεμο του νου, προσπαθώντας να διαμορφώσουν τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων και να εξαφανίσουν κάθε τεκμηριωμένη άποψη που εναντιώνεται στο βασικό αφήγημα.

Και έχουμε δει ακριβώς αυτό να συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Ο καθηγητής Arne Burkhardt έδωσε μια πολύ ξεχωριστή διάλεξη. Αποδεικνύεται ότι οι πρωτεΐνες ακίδας βρίσκονται σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων των αναπαραγωγικών οργάνων όπως οι όρχεις και οι ωοθήκες.Ο καθηγητής Arne Burkhardt έφτασε μάλιστα στο σημείο να συμβουλεύει τις γυναίκες που θέλουν παιδιά, ότι πρέπει να βρουν έναν ανεμβολίαστο άνδρα.

Ο Dr. Geert Vanden Bossche, παρουσίασε μελέτη που ανέφερε ότι οι ανεμβολίαστοι είναι αυτοί που προστατεύονται καλύτερα από τον Covid.

Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο από τους γιατρούς, οι ανεμβολίαστοι είναι αυτοί που θα πάνε καλύτερα. Ένα πράγμα για το οποίο συζητήθηκε πολύ ήταν οι ανησυχίες για το μέλλον της ανθρωπότητας και πώς τα εμβόλια mRNA επηρεάζουν τη γονιμότητα.

Έχουμε δει δραματικές μειώσεις στα ποσοστά γεννήσεων ενώ καταγράφεται και υπερβολική θνησιμότητα. Η Jesica Rose πραγματοποίησε μια πολύ κατατοπιστική διάλεξη σχετικά με τα νανοσωματίδια λιπιδίων στα εμβόλια mRNA.

Αυτά τα σωματίδια που έχουν ρόλο να παραδώσουν τον κώδικα mRNA στα κύτταρα του σώματος δείχνουν μεγάλο πρόβλημα. Αποδεικνύεται ότι πλημμυρίζουν το σώμα και δεν μένουν στο σημείο της ένεσης. Τα νανοσωματίδια λιπιδίων που περιέρχονται στο εμβόλιο Moderna ονομάζονται SM-102 και αποδεικνύεται ότι είναι πιο επικίνδυνα για την υγεία…

Τι πραγματικά γίνεται λοιπόν;;; Όλοι αυτοί οι επιστήμονες για πλάκα πήγαν σε αυτό το συνέδριο;;; Δεν ήξεραν τι να κάνουν και είπαν να χαλάσουν το αφήγημα του Φάουτσι και των λοιπών που έχουν συνταχθεί με τα εμβόλια κατά του κόβιντ;;

Δεν είναι επιστήμονες αυτοί;;; Δεν πρέπει να ακούγεται η γνώμη τους;;; Δεν έχουν σπουδάσει στους κλάδους της ιατρικής όπως και οι ειδικοί που βγαίνουν στο γυαλί της τηλεόρασης;;; Δεν θα πρέπει κάθε λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος να ακούσει και αυτή τη γνώμη και όχι μόνο όσα με πείσμα προσπαθούν να του επιβάλουν μέσα από το χαζοκούτι;;; Ειδικά πριν πάει και εφαρμόσει στον οργανισμό του και κυρίως στα παιδιά του οποιαδήποτε ιατρική πράξη;;;

Και η γνώμη αυτών των γιατρών που βγαίνουν και φωνάζουν για την επικινδυνότητα των συγκεκριμένων εμβολίων, δεν επιβάλλεται σε κανέναν άνθρωπο, μέσω νόμων, προστίμων και φτωχοποίησης.. Είναι απλά μια γνώμη επίσης ειδικών επάνω στην ιατρική που έρχεται ως συμβουλευτική άποψη.. Και αυτό από μόνο του θα πρέπει να μας βάλει σε πολλές σκέψεις..Ο κόβιντ και τα εμβόλια επιβλήθηκαν στους ανθρώπους μέσω βίας… Νοητικής και ψυχολογικής στην αρχή και μετά καθαρή βία εναντίον μας.. Πόσο υγιές είναι αυτό και πόσο νομότυπο και ανθρώπινο;;; Σκεφτείτε.. Ποιος πραγματικά που θέλει το καλό μας, επιβάλει αυτό το καλό μέσω βίας;; Πόσο θετικά υπέρ μας μπορεί να σκέφτεται ένας βίαιος επάνω μας ειδικός, δημοσιογράφος και πολιτικός;; Σκεφτείτε… Η σκέψη δεν φορολογείται, όχι ακόμα τουλάχιστον..

Κάθε φωτογραφία και μια γροθιά στην παραπληροφόρηση.. Ακολούθησε μας στο instagram για να έχεις την πιο άμεση επαφή με την αλήθεια..Instagram

Τώρα η σκέψη, η λογική και η νόηση λογοκρίνονται.. Και η αλήθεια λογοκρίνεται και απαγορεύεται να ειπωθεί και να διαδοθεί.. Εμείς εδώ έχουμε αποφασίσει όμως και να την πούμε την αλήθεια και να την μεταδώσουμε όσο ευρύτερα μπορούμε.. Και σε αυτό θέλουμε και εσάς μαζί μας.. Βοηθείστε μας κοινοποιώντας τα άρθρα μας.. Δείξτε μας ότι εκτιμάτε αυτήν την αποστολή μας… Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό!!!

Διαβάστε επίσης – Οι ΗΠΑ έδωσαν ημερομηνία για το (επίσημο) ΤΕΛΟΣ της πανδημίας

lumi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου