Τετάρτη, Ιανουαρίου 25, 2023

η Ρωσία θα " απελευθερώσει" την Γερμανία από την Αμερικανική κατοχή; ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ;

Ιστορική αντεπίθεση και βόμβες Putin: Η Γερμανία βρίσκεται υπό αμερικανική κατοχή
ΠΗΓΗ



– Η Ρωσία θα εξουδετερώσει κάθε απειλή
O Putin επανέλαβε ότι στόχος της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, που άρχισε στις 24 Φεβρουαρίου 2022, είναι η προστασία των ιστορικών εδαφών της Ρωσίας και ξεκαθάρισε, πως οι απειλές εναντίον της θα εξουδετερωθούν.
Εξαπολύοντας επίθεση σε Βερολίνο και Ουάσινγκτον χαρακτήρισε δυνάμεις κατοχής τα γερμανικά στρατεύματα στη Γερμανία νομική άποψη και στην πράξη.
Αμερικανικές δυνάμεις κατοχής στη Γερμανία


«Τα σοβιετικά στρατεύματα ήταν τοποθετημένα στην Αυστρία αλλά έφυγαν οικειοθελώς.
Η Ρωσία ως νόμιμος διάδοχος της Σοβιετικής Ένωσης είναι ο εγγυητής του συντάγματος της Αυστριακής Δημοκρατίας και ο εγγυητής της ουδετερότητας της Αυστριακής Δημοκρατίας.
Γενικά, πολλοί απλοί άνθρωποι στην Αυστρία το γνωρίζουν αυτό και είναι ευγνώμονες στη Ρωσία για αυτή τη θέση.
Όσο για άλλες ευρωπαϊκές χώρες, η κατάσταση είναι περίπλοκη», είπε.
Σημείωσε επίσης ότι, η μεγαλύτερη χώρα στην Ευρώπη, ο οικονομικός γίγαντας είναι η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας και η Σοβιετική Ένωση επισημοποίησε νομικά δεσμευτικούς όρους για να τερματίσει την κατοχή της».
Δεν έχει τελειώσει η αμερικανική κατοχή


«Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο η Γερμανία χωρίστηκε, όπως γνωρίζετε, σε τέσσερις τομείς: τον αμερικανικό, τον βρετανικό, τον γαλλικό και τον σοβιετικό. Έτσι, η Σοβιετική Ένωση επισημοποίησε το τέλος αυτού του καθεστώτος κατοχής ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν το έχουν κάνει».
Και αυστηρά μιλώντας, τυπικά και με νομική έννοια, υπάρχουν δυνάμεις κατοχής των ΗΠΑ που βρίσκονται στο έδαφος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.
Και αυτό είναι που συμβαίνει στην πραγματικότητα: Υπάρχουν πολλές από αυτές εκεί», είπε.
Σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο, «οι ίδιοι οι Γερμανοί πολιτικοί λένε ότι μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Γερμανία δεν ήταν ποτέ, με την πλήρη έννοια της λέξης, κυρίαρχη χώρα».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/662304/ixiri-paremvasi-putin-den-tha-epitrepsoume-sti-dysi-na-apeilisei-ti-rosia-prostateyoume-ta-istorika-mas-edafi


Αναρτήθηκε από Rania

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου