Σάββατο, Δεκεμβρίου 04, 2021

ο Πάπας έχει κάθε λόγο να χαμογελάει γιατί είδε την Ελλάδα όπως θα ήθελε να την δει.


Μέσα στην ιστορία δεν φαίνεται να λογίζεται η παποσύνη ως πνευματικός θεσμός, όσο σαν γεωπολιτική δύναμη που προκαλούσε εξελίξεις και μοιραία γεγονότα. Δηλ. η παποσύνη δεν είναι αδελφοσύνη , όπως επιθυμούν να μας προβάλλουν.

Σήμερα ο επικεφαλής της καθέδρας του Βατικανού στο πρόσωπο του Φραγκίσκου μας επισκέπτεται ως κατ εξοχήν αρχηγός των ιστορικών και εν δυνάμει μελλοντικών " σταυροφοριών" που τόσα στοίχισαν σε αίμα , σε δάκρυα και πτώση ψυχών εις αίρεση.








Όλα τα είπαν οι άγιοι και δεν έχουμε να συμπληρώσουμε τίποτε, απλά παρακολουθούμε την επίσκεψη του αρχηγού του κρατιδίου του Βατικανού με το φιλανθρωπικό της χαρακτήρα και ρωτάμε:

Ποιος προκαλεί τις συρράξεις που γίνονται αιτία μετακίνησης πληθυσμών ;

Οι άγιοι πατέρες όλων των εποχών δεν θα μπορούσαν να γίνουν φίλοι ποτέ με την τρίτη πτώση ( όπως έλεγε ο Άγιος Ιουστίνος Πόποβιτσ), αλλά ούτε να έχουν " χημεία" προσέγγισης φιλίας , όπως διατείνεται το τελευταίο καιρό το Φανάρι και ο σημερινός πατριάρχης.

Σήμερα μας επισκέπτεται ο Φραγκίσκος και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να του δείξουμε την Ελληνική φιλοξενία άσχετα αν αυτός την προσλαμβάνει ή όχι και άσχετα τι έχει στο μυαλό του.

Οι Άγιοι μίλησαν και υπάρχει η μαρτυρία τους γραμμένη στην γη και τον Ουρανό, αλλά οι σημερινοί αρχιερείς κάνουν πως δεν άκουσαν.

ο κ. Φραγκίσκος επισκέπτεται την Ορθόδοξη Ελλάδα σε μια χρονική συγκυρία κρίσιμη όχι μόνο στα ανοικτά γεωπολιτικά της θέατρα, αλλά και στην πνευματική και κοινωνική ζωή του τόπου, όπου προσπαθούν να μεταλλάξουν τον άνθρωπο και να τον καταστήσουν " ΜΕΤΑ- άνθρωπο" για αυτό και στα social media ο Ελληνικός λογότυπος " ΜΕΤΑ" φιγουράρει.

Όλα αυτά τα " μετά" οδηγούν στην κόλαση και στην απώλεια γιατί η μετά Χριστόν εποχή ήρθε και σάρωσε και σαρώνει τις δαιμονικές πλεκτάνες, καθότι " Ιησούς Χριστός χθες και σήμερα , ο αυτός και εις τους αιώνες"

Τελείωσαν οι λόγοι και απόκαμαν οι όψιμοι θεολογούντες , τώρα αξία έχουν οι ομολογούντες που πρέπει να έχουν την " πάνω χαρά" γιατί ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ τους αξιώνει πολλά και ζηλευτά που θα τα ήθελαν όλοι οι προηγούμενοι Άγιοι.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

Με Πίστη και Ελπίδα







Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Αναρτήθηκε από Rania

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου