Τρίτη, Απριλίου 13, 2021

ΜΟΡΦΟΥ : ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΥΜΕΝΙΟΣ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ! Βίντεο

ΕΚΚΛΗΣΙΑ. 


Ένα ακόμη θαύμα των ημερών μας, μέσα σε εντατική, σε διασωληνωμένο ασθενή με κορωνοϊό, ο οποίος είχε σχεδόν καταλήξει, ανέπνεε μόνο χάρη σε αναπνευστήρα και δεν υπήρχε καμία ελπίδα να ζήσει, ανέφερε ο Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος!
Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥΤότε εμφανίστηκε ο άγιος Γέροντας Ευμένιος Σαριδάκης (+23 Μαΐου 1.999 μ.Χ.), που διακονούσε στο παρελθόν του λεπρούς και τον βεβαίωσε ότι θα γίνει καλά, αλλά θα χρειαστεί λίγος καιρός να συνέλθει τελείως!

Έτσι και έγινε. Κάποια στιγμή ο ασθενής βγήκε και έφτασε στον Μόρφου με οξυγόνο στην μύτη για να εξομολογηθεί, αναφέροντάς του το θαύμα, μια και ο Μόρφου είχε γνωρίσει προσωπικά τον Γέροντα Ευμένιο όταν ήταν νεαρός στην Αθήνα και είχε διαπιστώσει από κοντά την αγιότητά του (δείτε την φωτογραφία).
ΘΑ ΤΟ ΔΙΗΓΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ

Ο άνθρωπος αυτός μάλιστα, έχει προσκληθεί τον Μάιο από τον Πανιερώτατο για να διηγηθεί δημόσια την θαυμαστή εμφάνιση και τα λόγια που του είπε ο άγιος Γέροντας Ευμένιος, ο οποίος τον έστειλε στον Μόρφου, μεταφέροντας και κάποιο μήνυμα.
Ο ΑΣΚΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ

Ο Πανιερώτατος, με τον γνωστό χαριτωμένο τρόπο του, αναφέρει στο τέλος και πως ένας ασκητής του είπε πως είδε τον κορωνοϊό, αλλά άντε να το ακούσουν αυτό οι Δημοσιογράφοι…

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου