Σάββατο, Απριλίου 10, 2021

Είναι τα ε@@@@ια το χάραγμα;

 

-Αδελφή Χριστοδώρα είναι τα εμβόλια το σφράγισμα;

πηγη

 -Ο Αντίχριστος θα προσπαθήσει να καταργήσει όχι μόνον την πίστη και το βίωμα των Ορθοδόξων Χριστιανών αλλά και όλων των θρησκευμάτων του κόσμου για κάθε Θεό ή σέβασμα που πιστεύει έκαστος άνθρωπος πάνω στην γη.

«καὶ  ἀποκαλυφθῇ ὁ ἄνθρωπος τῆς ἁμαρτίας,  ὁ υἱὸς τῆς ἀπωλείας, ὁ ἀντικείμενος καὶ ὑπεραιρόμενος ἐπὶ πάντα λεγόμενον Θεὸν ἢ σέβασμα».(Β΄Θεσσ. β 2-4)

Γι’αυτό και οι ιθύνοντες έχουν μελετημένα φροντίσει τα εμβόλια να περιέχουν συστατικά όχι μόνο από κύτταρα εκτρωθέντων παιδίων, αποτρόπαια πράξη για εμάς τους Χριστιανούς, αλλά και στοιχεία από χοίρους, απαγορευμένους για βρώση από τους Ισραηλίτες και Μουσουλμάνους, αγελάδες, επίσης απαγορευμένες για τροφή από τους Ινδουϊστές και άλλα.

Θέλει λοιπόν ο ρυπαρός Αντίχριστος να καθαιρέσει κάθε ιερό και όσιο από την ψυχή των ανθρώπων, όπου και αν πιστεύουν αυτοί, ούτως ώστε να βρει χώρο για να θρονιαστεί μετά αυτός.

Άρα με την σειρά αυτή το εμβόλιο είναι ουσιαστικά η κατήχηση και η οικειοποίηση του διαβόλου και της βασιλείας του –όπως και στην κατήχηση της Βαπτίσεως αναφωνεί ο μελλοβαπτιζόμενος το «αποτάσσομαι» και το «συντάσσομαι».

Έπειτα αφού δεχτούν οι άνθρωποι μέσα στις φλέβες και τα κύτταρά τους την άρνηση της πίστεώς τους θα έρθει αμέσως ο αντίχριστος απλά και μόνο για να τους επισφραγίσει στο όνομά του με το 666. Όπως μία υπηρεσία επισφραγίζει μόνον τα δικά της έγγραφα και όχι ξένα.

-Και όλοι αυτοί που από άγνοια ή εξαναγκασμό εκβιάστηκαν να εμβολιαστούν τι θα απογίνουν;

-Ο Θεός δεν θα ζητήσει από τους ανθρώπους το ίδιο μερίδιο της ευθύνης. Ας πούμε αν αύριο υποχρεώσουν όσους κάνουν χημειοθεραπείες, αιμοκαθάρσεις, όσους θα πρέπει να εγχειριστούν…ή αν απειλήσουν τους φτωχούς οικογενειάρχες με παιδιά πως θα τους πετάξουν στον δρόμο ….τι θα γίνουν όλοι αυτοί;

-Τι;

-Να μην επιτρέψει ο Χριστός μας σε όσους πραγματικά Τον αγαπούν να μαγαριστούν από τα Ηρωδιακά εμβόλια του Αντιχρίστου, αλλά όπως ο Άγιος Θεόδωρος φρόντισε και έδωσε εναλλακτική λύση με τα κόλλυβα στην πείνα που θα ερχόταν στους Χριστιανούς από τα μολυνθέντα φαγητά που είχε μαγαρίσει ο Ιουλιανός, έτσι και τώρα να δώσει διέξοδο στο δαιμονικό αδιέξοδο των εμβολίων.

-Μακάρι να ομολογήσουμε.

-Η ομολογία και το μαρτύριο τώρα είναι φρικτότατο και όχι όπως των παλαιών Χριστιανών.

Τότε μαρτυρούσαν σκληρά μεν αλλά είχαν μαζί και την ευλογία, συγκατάθεση και συμμαρτυρία της Εκκλησίας και των Επισκόπων που και αυτοί μαζί τους έπεφταν στην φωτιά. Τώρα και να θέλει να αντισταθεί και να ομολογήσει κάποιος απλός Χριστιανός, μαζί με τον απηνή διωγμό που θα δεχτεί, θέλει κηρυχθεί και κατατρεχθεί ως πλανεμένος και από την διοικούσα Εκκλησία.

Ας μην μας αφήσει λοιπόν η Παναγία να Την αφήσουμε αλλά να συναντήσουμε κάποτε Τον Χριστόν με την δική Του σφραγίδα επάνω μας και να μην ντροπιαστούμε όταν τον δούμε κάποια μέρα στα μάτια.

ΜΟΝΑΧΗ  ΧΡΙΣΤΟΔΩΡΑ-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου