Δευτέρα, Απριλίου 05, 2021

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ (4/4/2021):

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ (4/4/2021):
- Χάος στη Τουρκία: Έρχεται η πτώση του καθεστώτος Ερντογάν; Μεγάλος αναβρασμός επικρατεί στην Τουρκία μετά την επιστολή καταπέλτη των 103 απόστρατων Ναυάρχων κατά του καθεστώτος Ερντογάν...

- «Πυρ ομαδόν» κατά των ναυάρχων: «Είχαν υποστηρίξει το πραξικόπημα του 1980»: Διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα: Ξεκινά διώξεις ο Ερντογάν για τους Ναυάρχους; Η πόλωση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Τουρκία είναι τεράστια...
- Το Κίεβο στέλνει άρματα μάχης στο Ντονμπάς: ΗΠΑ & Τουρκία στέλνουν ενισχύσεις στην Ουκρανία: Oι Ουκρανοί έχουν πάρει το ''πράσινο φως'' για σύγκρουση: ΝΑΤΟ & ΗΠΑ στηρίζουν το Κίεβο.
- Aσύλληπτο: Η Ρωσία μεταφέρει δυνάμεις ακόμη και από την... Σιβηρία στα ουκρανικά σύνορα: Πάνω από 250.000 στρατιώτες: Επιχείρηση συντριβής της Ουκρανίας!
- Αερογέφυρα μεταφοράς όπλων από ΗΠΑ προς Ουκρανία: C17 Globemaster της USAF προσγειώθηκε στο Κίεβο..
- Ανελέητος υβριδικός πόλεμος στην Α. Ουκρανία: "Μονομαχία" ΜΙ6 και Αμερικανών μισθοφόρων κατά Ρώσων της Wagner. Αμερικανοί μισθοφόροι εντοπίστηκαν στο Ντονμπάς!..
- Δεύτερο μέτωπο από την Ρωσία: Λευκορωσικές τεθωρακισμένες μονάδες έτοιμες να μπουν στην Ουκρανία!.. Τεράστια η κινητοποίηση του ρωσικού Στρατού..
- Ασκήσεις ετοιμότητας των ρωσικών αερομεταφερόμενων δυνάμεων από Βαλτική και Πολωνία μέχρι Ουκρανία & Ρουμανία.
- Το Ισραήλ εξετάζει το ενδεχόμενο καταστροφικής επίθεσης από Συρία, Λίβανο, Ιράν & Ιράκ..
- Χ.Ακάρ σε Ελλάδα: «Αποδεχθείτε ότι τα νησιά δεν έχουν ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα»...
-Μπαμπατζάν: Τελεσίγραφο σε Ερντογάν για τα «εξαφανισμένα» συναλλαγματικά αποθέματα της τράπεζας της Τουρκίας...
- "Πόλεμο" κατά Τουρκίας/ισλαμιστών κήρυξε ο Μακρόν: STOP στην τουρκική οργάνωση Milli Goruws: "Nα φύγει από τη Γαλλία": "Δεν έχει θέση στη Γαλλία η τουρκική θρησκευτική οργάνωση"...
- Γαλλία: Συνελήφθησαν πέντε γυναίκες - H μία σχεδίαζε επίθεση εναντίον εκκλησιών..
- Βρετανία: Δώδεκα έφηβες σχημάτισαν ομάδα «αυτοκτονίας» στο Instagram...
- Οι απίθανοι προμηθευτές των self tests: Εταιρίες απεντόμωσης και απολύμανσης, υγρών καυσίμων και σήμανσης αιγοπροβάτων:
Από την Γερμανία έρχονται τα self test!..
- Νέα μελέτη για τον κορωνοϊό: Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια: Ο ήλιος αδρανοποιεί κατά 90% τον ιό μέσα σε 10 έως 20 λεπτά!..
Τα μόρια RNA του SARS-CoV-2 καταστρέφονται φωτοχημικά απευθείας από τις ακτίνες ηλιακού φωτός
- Σύμφωνα με το νέο μεταναστευτικό Νόμο που κατέθεσε η Ευρωπαική Επιτροπή: 10.000 ευρώ ενίσχυση σε κάθε λαθρο-μετανάστη για την αντικατάστασή μας.. Μείνε Λοκ ντάουν εσύ!..
- Αποδοκιμασίες κατά του κυβερνητικού κλιμακίου την Πάτρα: Καφέδες και βρισίδι για την καταστροφή της πόλης: Πολιτική διάσταση λαμβάνουν οι ανεξήγητες αποφάσεις της κυβέρνησης..
- Ο Ρεπουμπλικανός Κυβερνήτης της Φλόριντα Ron DeSantis απαγόρευσε το διαβατήριο-πιστοποιητικό εμβολιασμού με διάταγμα...
- Σε ομηρία ο πλανήτης για έναν ιό που το 99,7% όσων προσβλήθηκαν επιβιώνει!..
- Κωνσταντῖνος Βουγᾶς, Δρ Μοριακῆς Βιολογίας : Τό lockdown αὐξάνει τούς θανάτους, δέν τούς μειώνει!...
- Διάσημος Ιταλός Ψυχίατρος : θα ρίξουν νέο επικίνδυνο ιό για ν’ ανακτήσουν τον έλεγχο της κατάστασης. Καθώς ο covid19 ως επί το πλείστον είναι θεραπεύσιμος!.
-Αμερικανίδα Γιατρός, Simone Gοld συγγραφέας: μας αναγκάζουν να πάρουμε ένα φάρμακο παρά τη θέλησή μας, δεν τηρούν την ”ελεύθερη συναίνεση” που απαιτεί ο Κώδικας Νυρεμβέργης!..
- Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Τουρκικές τακτικές από τους Αζέρους - Καταστρέφουν μνημεία των Αρμενίων...
- Οι Αζέροι κατεδαφίζουν ακόμα και τα σπίτια των Αρμενίων για να μην ξαναγυρίσουν!
- Κάιρο: Πραγματοποιήθηκε η μεγάλη μυθική πομπή - Μεταφέρθηκαν 22 βασιλικές μούμιες και 17 σαρκοφάγοι
- Νιγηρία: Η Μπόκο Χαράμ ανακοίνωσε πως κατέρριψε αεροσκάφος της Αεροπορίας
- Μεξικό: Βρέθηκαν οκτώ αποκεφαλισμένα πτώματα σε επαρχιακό δρόμο
- Γκρέγκορι Μανναρίνο, TradersChoice: Περιμένετε κάτι μεγάλο να συμβεί σύντομα, οι παγκοσμιοποιητές της ΝΤΠ έχουν ήδη θέσει τους τροχούς σε κίνηση για αυτό το επόμενο γεγονός...









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου