Παρασκευή, Μαΐου 29, 2020

Βίβιαν Ευθυμιοπούλου: «Μισώ τα Έθνη και τις Πατρίδες»... «Τη σιχαίνομαι αυτή τη χώρα...Θέλω να καταστραφούν τα πάντα...»

Αυτό το παχύδερμο βουβάλι λέει πως μισεί την χώρα μας και θέλει να καταστραφούν τα πάντα!
Πως είναι δυνατόν να της έχουν δώσει τέτοια θέση στην Ν.Δ ;;;;

Η κυρία Βίβιαν Ευθυμιοπούλου, φίλη της συζύγου του Πρωθυπουργού, φέρεται να είναι όπως και η ίδια δηλώνει σύμβουλος επικοινωνίας στην Ν.Δ.


Η κυρία Ευθυμιοπούλου αρθρογραφεί παράλληλα στο Liberal.gr ενώ πολλά από τα άρθρα της δημοσιεύονται και στο Athens Voice, γνωστά φερέφωνα του κυβερνώντος κόμματος..

Βλέποντας τις αναρτήσεις της κυρίας Ευθυμιοπούλου, που πριν λίγες μέρες έκανε και σεμινάρια επικοινωνίας σε μέλη της ΟΝΝΕΔ στην Πάτρα, θα φρίξει κανείς με όσα αντεθνικά και αντιχριστιανικά βλέπει, όπως “Μισώ τα Έθνη και τις Πατρίδες” αλλά και κάτι από τον 18ο αιώνα που λέει πως “οι άνθρωποι δεν πρόκειται να ελευθερωθούν προτού στραγγαλιστεί και ο τελευταίος Βασιλιάς με τα έντερα του τελευταίου παπά”, ακόμη και να καταστραφούν όλες οι εκκλησίες της χώρας, χαρακτηρίζοντας παράλληλα τους Έλληνες “άχρηστο λαό”.https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2020/05/blog-post_818.html?m=1

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου