Πέμπτη, Απριλίου 09, 2020

Επιτακτική ανάγκη να δοθούν σύντομα απαντήσεις από την Εκκλησία, για το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Επιτακτική ανάγκη να δοθούν σύντομα απαντήσεις από την Εκκλησία, για το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού
Yποχρεωτικός εμβολιασμός: Όταν οι χριστιανοί προειδοποιούσαν εδώ και δεκαετίες, με όλους τους τρόπους, πως θα έρθει η μέρα που οι κυβερνήσεις όλων των χωρών θα επιχειρήσουν να μας πλασάρουν ή και να μας επιβάλουν, βιομετρικά εμφυτεύματα (microchips), συχνά χαρακτηρίζονταν ως γραφικοί, «ψεκασμένοι», φαντασιόπληκτοι κ.α.
Και να που οι τρέχουσες εξελίξεις που συμβαίνουν λόγω της παγκόσμιας κρίσης πανδημίας, απέδειξαν με τον πλέον «εκκωφαντικό» τρόπο, πως αυτές οι προειδοποιήσεις δικαιώθηκαν και συνεχίζουν να δικαιώνονται μέρα με τη μέρα.

Από αυτό εδώ το βήμα, μέσα από το άρθρο Κορονοϊός και «Μεγάλος Αδερφός», είχαμε αναφερθεί στην είδηση περί πρότασης του μεγιστάνα Bill Gates, να εφαρμοστούν σε πολίτες μαζικά μέτρα «ψηφιακής πιστοποίησης».
Δεν πέρασαν παρά μερικές μόνο μέρες που κυκλοφόρησε αυτή η είδηση στο διαδίκτυο, ώσπου φτάσαμε να ακούσουμε να αναπαράγεται και επίσημα από τα χείλη ενός πρώην βουλευτή και Υπουργού του ΠΑΣΟΚ.
Και μάλιστα ήταν μια τοποθέτηση η οποία εμφάνιζε αυτό το ενδεχόμενο ως κάτι το θετικό. Κάτι που πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπ’ όψιν, ως μια πιθανή λύση για την καταπολέμηση των πανδημιών.
Είναι τουλάχιστον εξοργιστικό, το ότι έχουμε φτάσει σε σημείο που διάφοροι πολιτικοί μαϊντανοί της νέας τάξης πραγμάτων, ευαγγελίζονται δημόσια μια παγκόσμια διακυβέρνηση ή μιλούν πλέον ανοιχτά και ανερυθρίαστα για το τσιπάρισμα των λαών.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μίλησε σε εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού και λίγο-πολύ επιχείρησε να κάνει μια δωρεάν «διαφήμιση» για τα βιομετρικά εμφυτεύματα και τις μπίζνες του «Μεγάλου Αδερφού», που προετοιμάζονται για όλους μας.
Ανέφερε πως: «Μπορεί να τεθούν προβλήματα τέτοια που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα, άρα εκεί θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, στο τι θα θεωρήσουμε ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο ή πληροφορία επιδημιολογικού χαρακτήρα που αφορά τη δημόσια υγεία και άρα μπορεί να την συλλέγει».

Που σε απλά λόγια σημαίνει: «Επικροτώ το τσιπάρισμα των ανθρώπων για ιατρικούς λόγους, αλλά ας βάλουμε βρε αδερφέ… και ένα μέτρο, ένα όριο, στα προσωπικά δεδομένα που θα παραχωρήσουμε».
Στο τέλος αυτής της παρέμβασης ανέφερε ότι: «έχει εμπιστοσύνη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Δύση», πως θα διαχειριστούν σωστά και υπεύθυνα, αυτά τα θέματα.

Yποχρεωτικός εμβολιασμός

Ο κύριος Βενιζέλος, μάλλον αποτελεί ένα είδος που τείνει προς εξαφάνιση, διότι το μόνο που δεν συμβαίνει στις μέρες που διανύουμε, είναι ενίσχυση και αύξηση της εμπιστοσύνης μας, προς Ε.Ε. και Δύση. Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει.
H αλήθεια είναι πως δεν γίνεται να περιμένεις και πολλά πράγματα από τον μνημονιακό «αρχιτέκτονα» του χαρατσιού, στους λογαριασμούς ρεύματος των Ελλήνων.
Σε τέτοιου είδους θέματα, τα μόνα που μπορούμε να περιμένουμε από τη συντριπτική πλειοψηφία της  πολιτικής σκηνής είναι: απόπειρες αποπροσανατολισμού των ψηφοφόρων, ενδοτισμός και δουλικότητα προς τα μεγάλα συμφέροντα.
Όμως αυτά που δεν περιμένουμε από το διεφθαρμένο πολιτικό σκηνικό, τα περιμένουμε από την ηγεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος. Δηλαδή από ανθρώπους που κατέχουν στις «φαρέτρες» τους, τις προφητείες των αγίων της Ορθοδοξίας και γνωρίζουν καλά, τι εστί εμφύτευση μικροτσίπ σε ανθρώπους και τι εστί χάραγμα.
Έτσι όπως φαίνεται να εξελίσσονται τα γεγονότα, είναι πολύ πιθανό πως λίαν συντόμως θα κριθεί σκόπιμο και απολύτως απαραίτητο, η ηγεσία της Εκκλησίας να προβεί σε μια ξεκάθαρη τοποθέτηση, πάνω στο θέμα του εμβολίου εναντίον του COVID – 19 και πάνω στο ζήτημα του υποχρεωτικού εμβολιασμού που θεσπίστηκε από την κυβέρνηση και δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, στις 11 Μαρτίου του τρέχοντος έτους.
Το λογικότερο είναι πως ήδη, θα έπρεπε να υπάρχουν επίσημες χριστιανικές φωνές σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, που να ασκούν καυστική κριτική προς ένα ενδεχόμενο εμβολιασμού τύπου «Bill Gates» ή ακόμα και για ένα υποψήφιο σενάριο κατά το οποίο μπορεί να επιβληθεί η χρήση ηλεκτρονικών βραχιολιών, όπως είδαμε να συμβαίνει στην Κύπρο.
Αντ’ αυτού όμως, έχουμε ακόμη σε ισχύ, τις ανακοινώσεις της ΔΙΣ που απαγορεύουν σε ιερείς και αρχιερείς να προβαίνουν σε δημόσιες δηλώσεις και εμφανίσεις!
Και κάπως έτσι, βλέπουμε να έχει διαμορφωθεί ένα οικτρό σκηνικό, μέσα στο οποίο κάθε μορφής και λογής «Βενιζέλοι», διαφημίζουν με ελευθερία και άνεση στα κανάλια, τα πλεονεκτήματα των βιομετρικών εμφυτευμάτων και πολλοί τηλεθεατές να εξοικειώνονται σιγά σιγά με ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Και ταυτόχρονα, στην απέναντι πλευρά, την πλευρά της επίσημης Εκκλησίας, να μην υπάρχει δυνατότητα ούτε καν για στοιχειώδη αντίλογο!
Είναι αυτοί ακριβώς οι λόγοι, για τους οποίους υποστηρίζουμε με πάθος, πως δεν είναι καιρός για φιμώσεις και αποσιωπήσεις στην Εκκλησία, αλλά καιρός για απαντήσεις και ενημέρωση του λαού.
Η Εκκλησία δέχτηκε και συνεχίζει να δέχεται, απροκάλυπτες επιθέσεις στην καρδιά της υπόστασης της, δηλαδή στην ίδια την ακεραιότητα και την αδιάκοπη τέλεση της Θείας Λατρείας.
Ο πρώτος στόχος ήταν να διακοπεί η παροχή της Θείας Κοινωνίας προς τους χριστιανούς. Επετεύχθη.
Ο δεύτερος στόχος ήταν να απαγορευτεί ο εκκλησιασμός. Επετεύχθη.
Ο τρίτος στόχος ήταν να φιμωθούν τα στόματα των Αρχιερέων και ιερέων. Επετεύχθη.
Ο τέταρτος στόχος ήταν να σιγήσουν οι καμπάνες και τα μεγάφωνα και να μην ακούγονται κατά τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, ίσως επειδή κάποιοι «ενοχλούνται» ή μάλλον διότι ο ιός μεταδίδεται και με… τον ήχο. Απ’ ό,τι φαίνεται, θα επιτευχθεί κι αυτός ο στόχος, και μάλιστα με απόλυτη συναίνεση της ηγεσίας της Εκκλησίας.
Πέμπτος στόχος… ποιος άλλος; Μα φυσικά το Άγιο Φως.
Όπως γίνεται κάθε χρόνο, έτσι και φέτος για το θέμα του Αγίου Φωτός ρίχνονται τόνοι λάσπης, στο διαδίκτυο ρέει άφθονη βλακώδης προπαγάνδα, υπάρχει σωρεία ειρωνικών δημοσιευμάτων, τα οποία «όζουν» από κοινωνικό ρατσισμό και ασφαλώς… υπήρξε άρνηση από το κράτος, στο ενδεχόμενο μεταφοράς του Αγίου Φωτός στα σπίτια των χριστιανών.
Γιατί είναι «αυτονόητο», πως ο άνθρωπος που θα μου φέρει το Άγιο Φως στην πόρτα θα είναι σίγουρα φορέας του κορονοϊού, ενώ αυτός που θα φέρει σε εσένα, το πακέτο delivery πίτα γύρο χοιρινό ΜεγαλοΠαρασκευιάτικα , θα χαίρει άκρας υγείας.
Στόχος επετεύχθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου