Τρίτη, Ιουλίου 23, 2019

Το δάκρυ του γιατρού για το Μάτι: Για μας δεν ήταν μια στραβή στη βάρδια, ξέραμε από νωρίς για τους νεκρούς (βίντεο




Συγκλονιστική περιγραφή του γιατρού Νίκου Κουδούνη από το Κέντρο Υγείας της Ν. Μάκρης: «Ακούγαμε από νωρίς στους ασυρμάτους του ΕΚΑΒ για νεκρούς και τραυματίες - Είχα πέντε ημέρες να κοιμηθώ. Να βλέπεις τους ανθρώπους να ουρλιάζουν, να κρατάνε για τελευταία φορά το χέρι του παιδιού τους»

  

 

 

 «μια συγγνώμη περίμενα την επόμενη ημέρα, δεν περίμενα παραίτηση γιατί έτσι λειτουργούν αυτοί»....

«ανίκανοι που δεν πρέπει να υπάρχουν».

Έτσι είπε ο γιατρός... 

Γιατρέ, μακάρι να ήταν ... "ανίκανοι"...

Είναι κάτι πολύ χειρότερο...  πολλοί απ' αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία...

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Τα δάκρυά σου, σημαίνουν ΑΝΘΡΩΠΙΑ.

ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ.

 

 

Τις δραματικές στιγμές που έζησε το απόγευμα της 23ης Ιουλίου όταν πήγε στο κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης για να βοηθήσει περιέγραψε ο γιατρός Νίκος Κουδούνης χωρίς, παράλληλα, να κρύβει την οργή του για τους «ανίκανους που δεν πρέπει να υπάρχουν».


«Σκέφτομαι τις στιγμές εκείνες. Είχα πέντε ημέρες να κοιμηθώ, έκλαιγα στον ύπνο μου αγκαλιά με τον γιο μου. Να βλέπεις τους ανθρώπους να ουρλιάζουν, να κρατάνε για τελευταία φορά το χέρι του παιδιού τους» ξεκίνησε την περιγραφή με δάκρυα στα μάτια ο γιατρός.

Θυμήθηκε, μάλιστα, έναν εγκαυματία με 30% εγκαύματα στο κορμί του «που μου φίλησε το χέρι και μου είπε να ειδοποιήσω τον γιο του γιατί δεν θα τον ξαναδεί».

Οργισμένος ο κ. Κουδούνης είπε στον ΣΚΑΪ ότι «από τις 18:30-19:00 είδαμε ασθενοφόρα με τραυματίες στο κέντρο υγείας. Τον πρώτο νεκρό τον γνωρίζαμε από τις 19:20 περίπου. Ακούγαμε από τους ασυρμάτους μετά τις 19:00 ότι βρίσκουν συνέχεια νεκρούς και εγκαυματίες».

«Ήταν ανίκανοι άνθρωποι και αυτοί δεν πρέπει να υπάρχουν» είπε γεμάτος θυμό για όσους είχαν την ευθύνη της επιχείρησης αντιμετώπισης της φωτιάς το μοιραίο βράδυ.

«Δεν ξεχνιούνται οι νεκροί» συμπλήρωσε ο κ. Κουδούνης για τη φωτιά στο Μάτι και σημείωσε ότι «μια συγγνώμη περίμενα την επόμενη ημέρα, δεν περίμενα παραίτηση γιατί έτσι λειτουργούν αυτοί».

«Πού έχετε δει ο άνθρωπος για να σωθεί να πέφτει στη θάλασσα;» αναρωτήθηκε ο γιατρός του κέντρου υγείας έναν χρόνο μετά την τραγωδία στο Μάτι.

Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία του:



https://attikanea.blogspot.com/2019/07/blog-post_552.html

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου