Δευτέρα, Ιουνίου 24, 2019

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : ο «διάβολος » στο τιμόνι του YAVUZ…

ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.
Η τραγική μας πνευματική μας κατάσταση ,η «σαρκοποίηση» μας ,η έλλειψη από φόβο Θεού ,έχει δώσει «δικαιώματα » στο διάβολο . Οι Εκκλησίες μας σήμερα πάλι με γερόντισσες και γεροντάκια ,τα beach bar και η » παραλιακή » γεμάτα από «άφρονες» κάθε ηλικίας .

Είναι δύσκολο στα σκοτάδια που βρισκόμαστε να το δούμε ,η ψυχή σε ξηρασία ,η «κορμάρα » μας σε άνθηση ,γυμνασμένοι ,ξυρισμένοι ,φουσκωμένοι ζωγραφιστοί ,υπερόπτες ,αλαζόνες «κενοί» από ψυχή και από Θεό

,γεμάτοι δαιμονική υπερηφάνεια και εγωισμό ….

Κοιμόμαστε πνευματικά και η τύχη μας δουλεύει ..

Θα φάμε «ταπείνωση » ,θα φάμε «χώμα » που θα είναι όλο δικό μας, το «χαστούκι » από τον «Πατέρα » για γνώση και συμμόρφωση θα είναι ηχηρό….

Όλος ο «πιστός » Ορθόδοξος Ελληνισμός με ανοικτά Πνευματικά μάτια «γνωρίζει » και παρακαλά ,να είναι όσο το δυνατόν μικρότερες οι συνέπειες στα Ελληνικά Σόδομα & Γόμορρα..

Αυτή την στιγμή το πλωτό τουρκικό γεωτρύπανο YAVUZ πλέει στα διεθνή ύδατα του Αιγαίου
Κατευθύνεται προς την Κυπριακή ΑΟΖ αγνοώντας τις «πορδές» που απειλητικά εξαπέλυσε η Ε.Ε εναντίον της Τουρκίας ,προειδοποιώντας τους να μην ανακατεύονται ,γιατί είναι αδύναμοι ..

Είναι άθεοι και είναι αδύναμοι μπροστά στον διάβολο ,ο διάβολος «τρέμει » τον Χριστό και αυτή δεν έχουν Θεό..
Εμείς έχουμε κάτι υπολείμματα πίστης ακόμα ..

Καταλαβαίνεται ότι σε περίπτωση που αποφασίσει ο Θεός να δώσει άδεια στον «διάβολο» κατά παραχώρηση να στρέψει την τιμονιέρα του YAVUZ προς το Καστελόριζο, είναι δική μας η ευθύνη και αποτέλεσμα της δικής μας αμετανοησίας και μεταστροφή μας στον «υλισμό» .

Αλλά από ότι φαίνεται μόνο το «σοκ» των προφητειών είναι αναπόφευκτο ,αργά ή γρήγορα ..
Αν μείνουμε έστω και μερικά λεπτά στην ηρεμία ,στην απομόνωση μακριά από τους «θορύβους» ίσως ξυπνήσουμε και «δούμε » την πραγματικότητα που αχνοφαίνεται .

Μας φαίνονται περίεργα και γραφικά όλα αυτά ,ο χρόνος θα δείξει ..

“Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ”

» Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας «

«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»

» ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε «
Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου