Τετάρτη, Μαΐου 08, 2019

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ!


Εν τω μέσω της δαιμονικής μπόρας που έχει παραλύσει ολόκληρη την χώρα και την


απομυζά αυτήν και τους Έλληνες χωρίς οίκτο, αδίστακτα, όλοι προσπαθούμε από κάπου να κρατηθούμε.

Οι πιο πιστοί κάνανε την καλύτερη δουλειά: έχουν πιαστεί από το φουστάνι της Παναγίας που έλεγε κι ο γερό-Παΐσιος και αυτή φροντίζει για όλα. Να είμαστε σίγουροι γι' αυτό!


Οι υπόλοιποι που είμαστε χριστιανοί της οκάς και με επαμφοτερίζουσα πίστη αναλόγως πως μας πάνε τα πράγματα, βιώνουμε τα αδιέξοδα της καθημερινότητας ως το μεδούλι της ύπαρξής μας και παλεύουμε ο ένας να δώσει κουράγιο στον άλλον.

(Για την δύναμη της παρέας έχουμε γράψει. Η παρέα καλών φίλων - ακόμη κι ενός! -, διαιρεί τον πόνο και πολλαπλασιάζει την χαρά. )






Μέσα σ' αυτόν τον ορυμαγδό, όταν πας να συζητήσεις για τα θέματα που μας ταλανίζουν στην καθημερινότητα και για το πώς θα μπορούσε να αλλάξουν έμπρακτα τα πράγματα, έρχονται κάποιοι φίλοι με την γνωστή επωδό που ακούς κι από πολλούς μοναχούς:

ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!




Όχι ότι έχουν άδικο, αλλά έχουν πλέον κουράσει. Γιατί η μετάνοια δεν είναι κουμπί να την πατήσεις, ούτε μακαρόνια να τ' αγοράσεις από το σούπερ-μάρκετ. Από όσα έχω διαβάσει κι αν δεν κάνω λάθος, πρώτα την ζητάς από τον Θεό κι Αυτός σου την στέλνει!

Όμως ποιος ελληνικός λαός να ζητήσει μετάνοια όταν πλέον η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων «οι καημένοι δεν προλαβαίνουν έναν σταυρό να κάνουν» (Όσιος Παΐσιος, ΕΔΩ) και ζουν σε τέτοια ένταση που αντιλαμβάνονται πλέον την ζωή μόνο ως μια αλληλουχία οικονομικών διεκπεραιώσεων;






Παιδιά, εσείς που μας λέτε και μας ξαναλέτε για την μετάνοια, ήμαρτον! Σταματήστε! ...Μετανοήστε! Πάρτε το αλλιώς! Κουράσατε!

Προσευχηθείτε γι' αυτό. Ο λόγος σας ενοχλεί γιατί και η μετάνοια απαιτεί κάποια ελάχιστη ψυχική δύναμη που πλέον λίγοι διαθέτουν. Μην δημιουργείται στους άλλους κι ενοχές από πάνω!




Όχι ότι η προσπάθεια για την μετάνοια δεν θα πρέπει να είναι αέναη και εώς του τάφου και κανείς δεν πρέπει να εφησυχαστεί και να δικαιολογεί τον εαυτό του, από αυτά που γράφω εδώ αλλά να βλέπουμε λίγο και την πραγματικότητα:

Δεν πρόκειται ο λαός μας, σ' αυτήν την κατάσταση να προσέλθει σε ΕΚΟΥΣΙΑ μετάνοια! Δεν το βλέπετε, ότι ζούμε την δαιμονική μπόρα που έλεγε ο γερό-Παΐσιος;







Η μετάνοια του λαού μας θα είναι ΑΚΟΥΣΙΑ και ο Όσιος όπως προέβλεψε όσα ζούμε σήμερα, προέβλεψε και πότε θα γίνει αυτή και το εξήγησε γιατί θα γίνει.




Η χρονική στιγμή της μετανοίας των Ελλήνων:

Σ’ αυτό το σημείο ρωτάω: «Εμείς, τι θα κάνουμε; Ο ελληνικός στρατός θα πάρει μέρος σ’ αυτόν τον πόλεμο;» «Όχι» λέει. «Θα βγάλει η κυβέρνηση απόφαση να μη στείλει στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί, όποιος πάρει μέρος σ’ αυτόν τον πόλεμο, χάθηκε… Τότε, επειδή στην Ελλάδα ο κόσμος θα φοβηθεί, πολλοί θα στραφούν προς την Εκκλησία, προς τον Θεό, και θα μετανοήσουν. Γι’ αυτό, επειδή θα υπάρξει μετάνοια, δε θα πάθουμε κακό οι Έλληνες. Ο Θεός θα λυπηθεί την Ελλάδα, επειδή ο κόσμος θα στραφεί προς την Εκκλησία, προς το Μοναχισμό και θα αρχίσουν να προσεύχονται.

(από ΕΔΩ)





Και για ποιο λόγο θα έχουμε την θεία εύνοια;





«Υπάρχει η μαγιά και αυτή η μαγιά κρατάει την Εκκλησία και την Ελλάδα. Γι αυτή τη μαγιά ο Κύριος θα κάμει ότι θα κάμει»!


Νομίζω λοιπόν πως αυτή η καραμέλα θα πρέπει να σταματήσει. Πάει και τελείωσε: δεν υπάρχει περίπτωση να μετανοήσουμε ΕΚΟΥΣΙΑ! Θα φοβηθούμε και θα μετανοήσουμε!




Όσον αφορά όλους αυτούς που βλέπουν το μέλλον των Ελλήνων μαύρο κι άραχνο και σ' αυτούς ο Όσιος απάντησε:

Σε κάποιον που ανησυχούσε για τις εχθρικές επιβουλές εναντίον της πατρίδος, έδωσε την εξής ελπιδοφόρο απάντηση : «Κι αν μου πουν ότι δεν υπάρχει Έλληνας, εγώ δεν ανησυχώ. Μπορεί ο Θεός να αναστήσει έναν Έλληνα. Φτάνει ακόμη και ένας». Ακόμη πίστευε: «Και ένας Χριστιανός να μείνει μόνο, ο Χριστός θα κάνει το σχέδιό Του». Όταν οι άλλοι μιλούσαν για δυσάρεστες μελλοντικές εξελίξεις στο Έθνος και έσπερναν τον φόβο, ο Γέροντας μετέδιδε αισιοδοξία και ελπίδα. Μιλούσε για αναστημένη Ελλάδα και για ανάκτηση της Αγια – Σοφιάς. «Υπάρχει και Θεός. Τον Θεό που τον έχεις βάλει;» είπε σε κάποιον κληρικό που έβλεπε το μέλλον της Πατρίδας ζοφερό.




Και τέλος, πώς θα ελευθερωθούμε; Ο λόγος πάλι στον Όσιο:





«Είναι κρίμα, γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα.
Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα. Η Ελλάδα για να σωθεί, πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται, να πάνε εξορία….
Να φύγουν, γιατί παρόντες μολύνουν.
Σήμερα πουλήθηκαν όλα. Έχει κατορθώσει ο «Διεθνής Σιωνισμός» με τα προγράμματα που κάνει εδώ και 180 χρόνια, να εφαρμόσει σήμερα τα σχέδια του.
Σήμερα όμως που όλοι γονατίσαμε και δεν υπάρχει ελπίς, θα επέμβει ο Θεός των πατέρων μας για τα αίματα των Μαρτύρων μας και τα λείψανα των Αγίων μας. Το αίμα το Ελληνικό που χύθηκε για την Ορθοδοξία, εάν ενωθεί σήμερα θα γίνει πλωτό ποτάμι, να πνίξει τους κανίβαλους που λέγονται «μεγάλοι».
Οι ελπίδες μας είναι μόνο στον Θεό. Κι εσείς να ζείτε χριστιανικά, γιατί σας λέω υπεύθυνα-και θα το δείτε-ότι δεν έχουμε μέρες. Αυτό που ανάβει τώρα στα Βαλκάνια θα συνεχιστεί.
Αυτό θα είναι η αφετηρία μέσω της οποίας ο Θεός, με το δικό Του τρόπο, θα ελευθερώσει τους χριστιανούς και θα τους υψώσει πάλι στην γραμμή τους. Και θα επανέλθει το Βυζάντιο. Και ξέρετε γιατί; Διότι οι Ευρωπαίοι λαοί θα ξαναενωθούν. Ποιος θα τους καθοδηγεί; Δεν κρατάει κανείς. Μόνο εμείς κρατάμε την Ορθόδοξη πίστη».




Κι ας βιώνουμε μέγιστη κατάπτωση προσωρινά...

Μόνο εμείς!

Δεν είναι εγωιστικό.

Το αποδείξαμε δυο φορές στην Ιστορία.



Αναρτήθηκε από ΚΑΥΣΟΜΠΛΟΓΚΙΤΗΣ

9 σχόλια:

  1. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΛΙΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΪΔΕΥΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ.

    ΕΙΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΙΤΕ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΔΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.!

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ:
    ΑΛΛΟ ΜΙΣΘΟ (Ή ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ) ΕΧΕΙ Η ΑΚΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ
    ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟ ΕΧΕΙ Η ΕΚΟΥΣΙΑ,
    ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΡΟΣ "ΑΚΟΥΣΙΑ" ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.

    ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΕ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 40 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ 40-ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΩΝ;
    ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕ, Ή ΝΑ ΜΗ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΝ ΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΤΟ ΑΝ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕ 40 ΦΟΡΕΣ;

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΤΟ 40-ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ 40 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΑΝΕ (ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΒΑΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ, Ή ΒΑΣΗ ΕΜΜΥΝΟΥ ΡΥΣΕΩΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ)

    ΚΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΟΤΙ ΕΑΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΚΚΛΗΣΙΑΣΤΟΥΜΕ (ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ) ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΠΑΥΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;

    ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ..!!!

    ΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ

    ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΔΟΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΙΤΕΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΦΩΤΙΑ Η ΠΟΛΗ;;; Ε ΚΑΙ;;; ΣΩΘΗΚΑΝ;;; ΑΜ ΔΕ;;

    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΟΡΓΗ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ:
    Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο (κεφάλαιο 3, στίχος 36): "ὁ πιστεύων εἰς τὸν υἱὸν ἔχει ζωὴν αἰώνιον· ὁ δὲ ἀπειθῶν τῷ υἱῷ οὐκ ὄψεται ζωήν, ἀλλ᾿ἡ ὀργὴ τοῦ Θεοῦ μένει ἐπ᾿αὐτόν."

    ΛΟΙΠΟΝ , ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΟΜΗ,ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΤΩΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΚΟΥΣΙΑΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ - Η ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ.

    ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΧΡΟΝΟ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΤΟΙΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ, Ή Η ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΟΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΙΔΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΕΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ.


    ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ:
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ - Είναι δυνατόν να υπάρχει ΘΥΜΟΣ και ΟΡΓΗ στο Θεό της Μακροθυμίας;
    https://www.youtube.com/watch?v=v8smlsAuVbs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ, ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΑΪΚΟ ΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ....!!!!

    ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΩΡΑ, ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Π. ΝΕΟΦΥΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

    ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ (ΣΤΟ 1:10 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ):
    https://youtu.be/Jd8PMFUvhIM?t=4217

    ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΑΜΕΣΩΣ: "ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ, ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ" - ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ - ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΙΟΛΑΣ...!!!!!

    ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΛΟΙΠΟΝ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστος Ανεστη εχεις δικιο αδερφε το ανεβασα μιας και ειδα αρκετα σχολια στο ηγγικεν

      Διαγραφή
    2. ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ,

      ΙΔΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ:

      "ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ, αφού είναι να γίνει το κακό, που είναι να γίνει, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ;"
      https://www.youtube.com/watch?v=hR66ONGwR68

      Διαγραφή
    3. Χριστος Ανεστη αδερφε το ειδα ολα τα δικα σου βιντεο τα βλεπω σε ευχαριστουμε πολυ που μας ενημερωνεις. Καλη αυριανη καλο ξημερωμα

      Διαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, Ή ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ, Ή ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΦΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ (ΟΧΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ), ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΕΤΣΕΒΗ ΛΑΪΚΟ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ.

    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΊΑ ΒΑΣΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΤΣΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΑΜΕ - ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΑΣ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ.

    Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ - ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΠΙΚΡΙΑ ΣΟΥ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΣΕΝΑ.

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ. ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣ ΣΧΟΛΙΟ.

    ΠΑΝΤΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΟΥ), ΕΙΧΕ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8500 ΠΡΟΒΟΛΕΣ.
    https://www.youtube.com/watch?v=hR66ONGwR68

    ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΚΤΙΚΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ ΕΝ ΤΕΛΕΙ;
    ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ; ΟΧΙ!

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστος Ανεστη αδερφε δεν με ενοχλησε τιποτα απο αυτα που αναφερεις ισα ισα που με ωφελησε. Παντα περιμενω τα σχολια σου γιατι πιστευω οτι προερχονται απο ενα ορθοδοξο χριστιανο καθως και απο τις παρενεσεις και συμβουλες των γερόντων

      Διαγραφή
    2. Αληθώς Ανέστη αδελφέ μου, να με συγχωρείς για το λογισμό μου λοιπόν...
      Έγραψα πολλά, οπότε είναι επόμενο τελικά ο πονηρός μας πιάνει εκεί που δεν το καταλαβαίνουμε με άσκοπους λογισμούς.
      Εύχομαι καλό ξημέρωμα, καλό εκκλησιασμό, καλή δύναμη και βοήθειά σου.!

      Διαγραφή
    3. Χριστος Ανεστη αδερφε ολα καλα . Καλο αγωνα να εχουμε ο Θεος να βαλει το χερι Του στις δυσκολες ημερες που ερχονται

      Διαγραφή