Κυριακή, Ιανουαρίου 13, 2019

Αφροδίτη Μάνου : άλλη μια Ελληνίδα που δεν μασάει τα λόγια της



Η γνωστή τραγουδοποιός πράττοντας το μερτικό στο χρέος της γράφει: «Θα είμαστε όλοι εκεί, Αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι, ανένταχτοι» γράφει βάζοντας την παρακάτω φωτογραφία. Και 

σημειώνει, επίσης: «Συλλέγω τις ύβρεις των "αριστερών" για τη Μακεδονία σε όλο το Τουΐτερ για να φτιάξω ένα βιβλίο για την κατάντια της "Αριστεράς" και την Ύβρι, απέναντι στο ίδιο της το παρελθόν. Ο σοσιαλφασισμός με τον εθνομηδενισμό, σε όλο τους το μεγαλείο».

«ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ...»
«Όταν ο Ζάεφ μιλάει για "Ελλάδα ηγέτιδα των Βαλκανίων" εννοεί "την Ελλάδα ακρωτηριασμένη από την Μακεδονία". Να το έχουμε κι αυτό στο νου μας». «Υπάρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ Έλληνας πολίτης που να πιστεύει ότι το φούντωμα της Νοβάρτις, συμβαίνει συμπτωματικά τις ημέρες που περιμένουμε να έρθει στην ελληνική Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών για κύρωση;» «Όχι κύριε Παπαχριστόπουλε! Δεν είναι "ενοχλητικοί τύποι" αυτοί που σου τηλεφωνούν και μάλιστα με το νούμερό τους ΦΑΝΕΡΟ (ούτε καν με απόκρυψη) όπως παραδέχτηκες το πρωί στο ΟΠΕΝ. Είναι η με ονοματεπώνυμο οργή του λαού για το ξεπούλημα της Μακεδονίας!».


https://trelogiannis.blogspot.com/2019/01/blog-post_653.html

2 σχόλια:

  1. Ο ΠΑΤΡΤΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.ΩΣΑΝ ΞΟΡΚΙ ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΣΑΝΤΑΛΑ ΠΑΡΑΣΑΝΤΑΛΑ.ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΟΥ.ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΣΠΑΝΟΥ ΓΑΤΟΥ.Ο ΓΑΤΟΣ Η΄ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΟΣ 'Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ(ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙ).ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΤΑΥΤΟΓΧΡΟΝΑ.ΟΙ ΝΟΟΥΝΤΕΣ ΑΣ ΝΟΩΣΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να εισαι καλα Κωτσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή