Κυριακή, Νοεμβρίου 18, 2018

Όταν μιλάμε για την Γενιά του Πολυτεχνείου…

Posted by ssatsok


…αναφερόμαστε σε μια ηλικιακή ομάδα μεταξύ 58 με 72 ετών. Η γενιά αυτή λοιπόν βρήκε ένα Ελληνικό Κράτος φτωχό αλλά αναπτυσσόμενο και χωρίς δανειακά βάρη και παραδίδει ένα Κράτος χρεωκοπημένο.

Έν τω μεταξύ, οι μισοί έγιναν Δημόσιοι υπάλληλοι με παχυλούς μισθούς και οι άλλοι μισοί Ελεύθεροι Επαγγελματίες μέσα σε επαγγελματικές συντεχνίες που επίσης καταλήστευσαν το Κράτος.

Παρ’ όλα αυτά και οι μεν και οι δε αφού έζησαν με δανεικά και έφαγαν με χρυσά κουτάλια δεν αναλαμβάνουν το παραμικρό κόστος για τα εγκλήματα που διέπραξαν εις βάρος των επόμενων.

Όλοι αυτοί συνταξιοδοτούνται σήμερα με 25 και 30 χρόνια εργασίας με υπέρογκες συντάξεις για τις οποίες ποτέ δεν κατέβαλαν τις ανάλογες εισφορές.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ανήθικο και αντισυνταγματικό από το σημερινό ασφαλιστικό που αναγκάζει τους νεότερους να δουλεύουνε 40 με 45 χρόνια για να πληρώνουν τις ασφαλιστικές εισφορές που η γενιά αυτή δεν πλήρωσε ποτέ με την προοπτική να πάρουν το 50% των σημερινών συντάξεων.

Γι’ αυτό μη γελιέστε και μη σας παρασύρουν.

Αυτό που γίνεται σήμερα είναι μια μάχη Γενεών. Αυτή τη στιγμή έχουν το πάνω χέρι οι πολιτικοί που εκπροσωπούν αυτή τη γενιά. Γι΄ αυτό και όλες οι αποφάσεις που παίρνονται είναι υπέρ αυτής της γενιάς. Στο ασφαλιστικό, στις ΔΕΚΟ, στο Δημόσιο, παντού ευνοούνται.

Ποτέ μια γενιά δεν κόστισε τόσα πολλά στις επόμενες όσο αυτή του Πολυτεχνείου…
Ποτέ μια γενιά δεν κατάφερε να υποθηκεύσει το μέλλον τόσο πολλών όσο αυτή του Πολυτεχνείου…

Ποτέ μια γενιά δεν κατάφερε να διαλύσει τους θεσμούς, τις αξίες, τα ιδανικά και τις κοινωνικές δομές ενός λαού τόσο γρήγορα όσο αυτή του Πολυτεχνείου…

Ποτέ μια γενιά δεν έβγαλε τόσους ψευτο-επαναστάτες και ψευτο-προοδευτικούς, τόσους αεριτζήδες και λαμόγια, όσο αυτή του Πολυτεχνείου…

Ποτε μια γενιά, από ιδρύσεως του Ελληνικού Κράτους, δεν κατάφερε να παραδώσει την χώρα στην επόμενη γενιά σε χειρότερη κατάσταση, εκτός από αυτή του Πολυτεχνείου…

Ποτέ μια γενιά δεν κατάφερε να κόψει τα όνειρα των επόμενων γενιών, εκτός από αυτή του Πολυτεχνείου

Ποτέ μια γενιά δεν κατάφερε τόσα λίγα ενώ της προσφέρθηκαν τόσα πολλά, όσο αυτή του Πολυτεχνείου…

Να είναι βέβαιη όμως ότι δεν θα γλιτώσει τις συνέπειες της εθνικής καταστροφής που προκάλεσε στη χώρα και ότι δεν πρόκειται να τη βγάλει καθαρή όπως ελπίζει. Οι νεότεροι Έλληνες δεν έχουν καμία διάθεση να της χαριστούν και ούτε βέβαια να πληρώσουν αυτοί τα σπασμένα.

Α, για να ετοιμαζόμαστε όλοι εμείς οι νεότεροι για προσφυγές στο ΣτΕ για ισονομία. Αν είναι να διαλύσουμε το Κράτος θα το κάνουμε όλοι μαζί, όχι μόνο η υπερπρονομιούχα Γενιά της κομματοκρατίας. Έχουμε κι εμείς οι νεότεροι το δικαίωμα να συμμετέχουμε στη… διάλυση αυτής της χώρας.



ΠΗΓΗ

http://yiorgosthalassis.blogspot.com

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/blog-post_502.html#ixzz5X8xR9Dt3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου