Σάββατο, Μαρτίου 24, 2018

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ … ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ / ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!

3
Ρεσιτάλ μα@@κίας έδωσαν πάλι τα καμάρια μας (βλ. ελληνική κυβέρνηση) την εβδομάδα, που μας πέρασε, συναγωνιζόμενοι, ποιος θα εξαπολύσει τη μεγαλύτερη κοτσάνα. Και τα μυαλά στα κάγκελα! Από ποιον ν’ αρχίσω και σε ποιον να τελειώσω;

Πρώτος εξανέστη ο Κοντονής με την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου στην περίπτωση Αμβρόσιου, ο οποίος είχε στολίσει με μερικά γαλλικά τους ομοφυλόφιλους. Αλλά πώς να μη βγει από τα ρούχα του ο υπουργός (λέμε τώρα) Δικαιοσύνης, αφού μόνο από κάτι μειονότητες (ΛΟΑΤ, ελληνοποιημένους μετανάστες) περιμένουν τώρα πια, να μαζέψουν κανένα ψηφαλάκι; Hello, Stavros, do you know ανεξάρτητη δικαιοσύνη τι σημαίνει ή … ακατοίκητο;
Συνέχισε το παχύδερμο (βλ. Νίκος Φίλης) που απ’ ότι φαίνεται το πολύ λίπος του έχει μπλοκάρει και τον εγκέφαλο, ο οποίος μετά την περιβόητη δήλωση, ότι η κράτηση των στρατιωτικών μας δεν είναι μείζον θέμα (στο κάτω κάτω ας πρόσεχαν, ας έβγαιναν Ι5, όπως τόσα και τόσα «δικά τους παιδιά», ποιος τους είπε, να υπηρετούν την πατρίδα και τέτοια αναχρονιστικά;), ξαναχτύπησε χαρακτηρίζοντας σκοταδιστική την απόφαση του ΣΤΕ για τα θρησκευτικά. Ο Αινστάιν της πολιτικής σκηνής του τόπου (που ούτε πτυχίο δεν κατόρθωσε να πάρει ποτέ του), θεωρεί (εμμέσως) σκοταδισμό τη θρησκεία του φωτός, κατά τα άλλα κόπτεται για το Ισλάμ και το δικαίωμα των μουσουλμάνων, να τους χτίσουμε τζαμί.



Μην ξεχάσω βεβαίως βεβαίως το ζουμπά Ν. Βούτση, ο οποίος χ@στηκε πάνω του μετά τις προειδοποιήσεις των Παμμακεδονικών, ότι, αν δώσουν το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, θα δικαστούν για εσχάτη προδοσία, κατηγορία η οποία προφανώς επισύρει ισόβια κάθειρξη ή ακόμα και την ποινή του θανάτου. Συγγνώμη, τι νόμιζαν; ΄Οτι θα τη βγάλουν καθαρή, αν ολοκληρώσουν τα εγκλήματά τους εις βάρος της πατρίδας; ΄Η ότι ήταν απλά και μόνο μια φαεινή ιδέα των Παμμακεδονικών Οργανώσεων; Το ενάμισι εκατομμύριο λαού, που τους αποκαλούσε «αλήτες, προδότες» στο Σύνταγμα, δεν το άκουσαν; Ωτοασπίδες φορούσαν; ΄Η ήταν σε εκείνο το παράλληλο σύμπαν, όπου συνηθίζουν, να διαβιούν μασουρωμένοι και όπου όλα είναι ουτοπικά και ειδυλλιακά;

Αλλά και ο Κοτζιάς, που οι σφαίρες και τα απειλητικά μηνύματα καταφθάνουν το ένα μετά το άλλο και τον προειδοποιούν, να μην προχωρήσει στην προδοσία, δε δείχνει, να ιδρώνει το αφτί του. Τουναντίον, πήγε γονυπετής ως τα Σκόπια, να τους παρακαλέσει, να ονομαστούν GORNA MAKEDONIJA, γιατί, εδώ που τα λέμε άλλο Μακεδονία, άλλο Makedonija, ουδεμία σχέση. Βέβαια εκεί τον έγραψαν στα πα@@ρια τους, δεν έκαναν καν τον κόπο, να τον υποδεχθούν επισήμως στο αεροδρόμιο, γιατί (δόξα τω Θεώ) έχουν σοβαρότερα προβλήματα, σφάζονται μεταξύ τους. (Εξακολουθώ να ελπίζω, όπως έχω ξαναπεί, ότι τελικά η διαπραγμάτευση θα καταρρεύσει με υπαιτιότητα των Σκοπίων. ΄Ιδωμεν!)
Και βέβαια το επιστέγασμα της προδοσίας ήταν η ευχή του Αλέξη σε σκοπιανή δημοσιογράφο την επόμενη φορά να συστήνεται, ως εκπρόσωπος της Gorna Makedonija.

Ο μόνος, από τους Συριζαίους, που δε μας έκανε την τιμή, να εκφέρει άποψη ήταν ο Καρανίκας. Αλήθεια, πού είναι αυτό το φυντάνι, να πει τα δικά του; Στερητικό σύνδρομο έχω πάθει!

Α,όλα κι όλα! Για ένα πράγμα δεν μπορούμε, να κατηγορήσουμε την αριστερή κυβέρνηση: ότι μας κάνει να βαριόμαστε. Λένε όσα λένε, πράττουν όσα πράττουν και μετά πέφτουν από τα σύννεφα, όταν υπάρχουν αντιδράσεις. Πήραν την εξουσία και η αλαζονεία τους έχει φθάσει σε δυσθεώρητα ύψη. Δεν υπολογίζουν κανέναν, ούτε λαό, ούτε δικαστική εξουσία. Αντιθέτως! Νομίζουν, ότι θα πρέπει να τους προσκυνάμε κιόλας. Αλλά δε διαβάζουν και λίγο ιστορία, να δουν ποια είναι η μοίρα των προδοτών.

Ακόμα και οι Ναζί, τους χρησιμοποιούσαν, τους έστιβαν και στο τέλος από δω παν κι οι άλλοι. Γιατί, την προδοσία πολλοί ηγάπησαν, τον προδότη ουδείς. Ε, ρε Πούτιν που σας χρειάζεται!. Να εξαπολύσει τους νευροτοξικούς παράγοντες και μετά να σφυρίζει αδιάφορα!
Πόσο κοντόφθαλμοι και ηλίθιοι μπορεί να είστε;

Βέβαια, ώρες ώρες σκέφτομαι, μήπως τελικά έχουν δίκιο και είμαστε απλά αχάριστοι, που δεν αναγνωρίζουμε την προσφορά τους στην πατρίδα. Γιατί στο κάτω κάτω τη μισή Ελλάδα πάνε να πουλήσουν. Η υπόλοιπη, μην ανησυχούμε. Δική μας θα μείνει. Σε αυτήν την περίπτωση επομένως, μήπως θα πρέπει, να τους ζητήσουμε γονατιστοί συγγνώμη, για το βρίσιμο, που τους έχουμε ρίξει; Και ακόμα ακόμα μήπως θα έπρεπε να αποδείξουμε έμπρακτα την ευγνωμοσύνη μας, για όλα τα καλά που μας έχουν κάνει και εμείς τα ζωντόβολα δεν αντιλαμβανόμαστε και δεν κατανοούμε;

Προτείνω λοιπόν τις παρακάτω δράσεις, για να εξιλεωθούμε, για την αχαριστία μας:
Να μετονομάσουμε:

1)Την Πλατεία Συντάγματος σε Πλατεία ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

2) Την Πλατεία Ομονοίας σε Πλατεία Μνημονίων.

3) Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σε Στάδιο Τσίπρα και Καμμένου.

4) Τους δρόμους πέριξ του Συντάγματος με ονόματα των Υπουργών της Κυβέρνησης.

Να καταργήσουμε τον ΄Αγνωστο Στρατιώτη και από τούδε και στο εξής, να καταθέτουμε στεφάνι στον ΄Αγνωστο Συριζαίο Αφισοκολλητή.

Να ξηλώσουμε το άγαλμα του Κολοκοτρώνη και στη θέση του, να βάλουμε το άγαλμα του Φίλη (αν αντέξει το βάρος).

Να διοργανώσουμε το επόμενο συλλαλητήριο προς τιμήν της αριστερής κυβέρνησης και θα δείτε εκεί. Τρία εκατομμύρια κόσμο, θα μετρήσει η αστυνομία.

Γενικά, να τους αναγνωρίσουμε το αλάθητο.

Ας κάνουμε όλα τα παραπάνω και θα μειδιάσει και το ποικιλόχρουν ερίφιον (θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι).

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου