Τετάρτη, Ιανουαρίου 27, 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΠΛΑΝΟΥΣ  ΠΟΥ  ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥ Ε, ΜΟΣΧΟΒΙΤΗ‏
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Έχω δεχθεί κατά καιρούς διάφορες επιθέσεις,  αλλά επειδή  φυσικά  με τον χρόνο,  η αλήθεια βγαίνει πάντα στο φως  όπως είπε και ο Μένανδρος,  “Άγει δε προς φως την αλήθειαν χρόνος”,  όλοι όσοι μου επιτέθηκαν, σήμερα έχει αποκαλυφθεί ο ρόλος τους.
 
Και τώρα δέχθηκα και μία νέα επίθεση από τα “αζήτητα”, που ονομάζονται  «Ευστάθιος Μοσχοβίτης»  και παρουσιάζεται ως “Χριστιανός” σε μία ιστοσελίδα που έχει, αλλά επειδή μόνο αυτός την βλέπει,  στέλνει με το “τσουβάλι” τα  email, (τσάμπα είναι) και βρωμίζει με σκουπίδια τους υπολογιστές του κόσμου.
Θα πάρω αφορμή λοιπόν από αυτήν την προσωπική επίθεση, για να ενημερώσω τους Έλληνες Χριστιανούς, για τους κινδύνους και τις πλάνες που κρύβονται  μέσα στο διαδίκτυο, από  κάτι περίεργους, περιθωριακούς και γενικά άγνωστους τύπους,  που νομίζουν πως θα γίνουν γνωστοί αν μου επιτεθούν.
Έχω γράψει σε παλαιότερα άρθρα, πως η μεγάλη μάχη που δίνει η Ελλάδα σήμερα, δεν είναι κατά των παγκόσμια οικονομικών κατεστημένων, αλλά κατά της επερχόμενης παγκόσμιας κυβέρνησης του αντίχριστου,  όπως  θέλει να παρουσιαστεί αυτός  ο Εβραίος «μεσσίας».  Απλά το οικονομικό κατεστημένο, είναι ένας από τους μοχλούς πίεσης των ανθρώπων, μέχρι την ολική τους υποταγή.
 
Στην Ορθόδοξη Ελλάδα βέβαια δεν μπορεί να παρουσιαστεί ως «μεσσίας» , γι’ αυτό και  θέλουν να τον παρουσιάσουν ως τον Χριστό στην Δευτέρα Παρουσία, και πάντα με την βοήθεια των σημερινών τεχνολογικών μέσων.
 
Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε,  γιατί αν τα γνωρίζαμε, πολύ απλά, τίποτα από αυτά δεν θα μπορούσε να συμβεί. Γι’ αυτό και στήθηκε ένας παγκόσμιος μηχανισμός  πλάνης και παραπληροφόρησης, για να κρατάει τον κόσμο σε άγνοια.
 
Υπάρχουν λοιπόν πολλοί μέσα στο διαδίκτυο σαν τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη, δηλώνουν «Χριστιανοί» , ζηλωτές, παλαιοημερολογίτες,  μιλούν συνέχεια για τον Χριστό και τον Χριστό σαν αιρετικοί  και  παρουσιάζουν  εδάφια της  Αγίας Γραφής  που  τα ερμηνεύουν όπως θέλουν όπως οι αιρετικοί, για να περνάνε τις πλάνες μέσα  στις ψυχές των ανθρώπων. 
 
Επειδή όμως τους αιρετικούς τους περιθωριοποιεί η κοινωνία, αυτοί παρουσιάζονται  ως  «Ορθόδοξοι Χριστιανοί»  για να πλανούν τους ανθρώπους.
Όλοι αυτοί, ακολουθούν την ίδια γραμμή και έχουν τις ίδιες απόψεις,  που κατά μία  “περίεργη σύμπτωση ”  ταυτίζονται  σε ένα  σημείο  που εξυπηρετούν τα σχέδια του  επερχόμενο αντίχριστου «μεσσία».
 
 Δηλαδή υποστηρίζουν και λένε:  Μην περιμένετε κανέναν Κων/νο ή Ιωάννη ή “Mαρμαρωμένο Βασιλιά” να σας δώσει την Πόλη,  ούτε αναλαμπή της Ορθοδοξίας, γιατί θα έρθει κατευθείαν η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΝΗ και έρχεται σε αντίθεση με τα λόγια των αγίων και των προφητών.
 
Αυτήν την ΠΛΑΝΗ όμως προσπαθούν να περάσουν στον κόσμο, γιατί  ο αντίχριστος δεν θέλει να υπάρξει αναλαμπή της Ορθοδοξίας,  γι’ αυτό και τα «τσιράκια» του,  κατηγορούν και βρίζουν ως  «πλανεμένους»  τους πραγματικά  Ορθόδοξους που μιλούν για την ΑΝΑΛΑΜΠΗ  ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.
 
Αυτοί ΔΙΑΔΊΔΟΥΝ πως θα έρθει  κατευθείαν η Δευτέρα Παρουσία, γιατί αυτό σχεδιάζει  ο αντίχριστος  με τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα. Να παρουσιαστεί σαν να είναι ο Χριστός στην Δευτέρα Παρουσία.  Δημιουργώντας αστραπές στον ουρανό και ολογράμματα, παράλληλα με ένα αίσθημα χαράς που θα φέρει σε όλον τον κόσμο, μέσω των Ε.L.F.
 
Και δεν είναι μόνο ο Μοσχοβίτης,  που σπέρνει πλάνες.  Είναι πολλοί και έχω ξαποστείλει πολλούς που με είχαν πλησιάσει, αλλά ήταν πιο έξυπνοι από τον Μοσχοβίτη  και δεν μου επιτέθηκαν.  Την επίθεσή του την γράφω στα «Κολοκοτρωναίικα», αλλά παίρνω την ευκαιρία και την χρησιμοποιώ για να ενημερωθούν οι Έλληνες και να αποφεύγουν τις πλάνες τους.
 
 Διαδίδουν λοιπόν πως είναι μύθος  η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας.  Βγάζουν ψεύτες  ή ερμηνεύουν με δικό τους τρόπο τους  προφήτες  και τους αγίους που έχουν γράψει για την αναλαμπή της Ορθοδοξίας  και του Ελληνισμού  και κατηγορούν και όσους σαν εμένα τις ασπάζονται,  αφού πολύ απλά, η αναλαμπή της Ορθοδοξίας, είναι ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ αντίχριστου.
 
Το πολεμούν λοιπόν με μίσος και με λύσσα, λέγοντας  όπως ο Μοσχοβίτης  πως όλα αυτά είναι μύθοι,  και δεν τα γράφει η Αγία Γραφή , λες και οι άγιοι και οι προφήτες  της Ορθοδοξίας μας, δεν γνώριζαν την Αγία γραφή, όταν μιλούσαν για την επάνοδο της Κωνσταντινούπολης στους Έλληνες και τον ΕΠΑΝΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ  της Οικουμένης.   Φαίνεται μόνο ο Μοσχοβίτης «ξέρει καλά» να διαβάζει  την Αγία Γραφή.!!!!!
 
Αλλά ο Ευστάθιος Μοσχοβίτης όπως και άλλοι σαν κι’ αυτόν, θα πρέπει να δεχθούν  πρώτα την Αγιότητα του αγίου Παϊσίου του αγιορίτου, γιατί τότε θα δεχθούν και τα λόγια του αγίου, που είναι ξεκάθαρα.
Αλλά θα πρέπει να δούμε, γιατί τώρα  ξαφνικά “τσίμπησε μύιγα” τον Μοσχοβίτη. Τί έφταιξε;;;;
 
Όπως είπα, πολλοί σαν αυτόν είχαν έρθει σε επαφή μαζί μου, προσπαθώντας να με παγιδέψουν μέσα στις ανορθόδοξες θέσεις τους.  Τίς απαντήσεις μου τις έλαβε ο καθένας τους ιδιωτικά και κατάλαβαν πως  δεν μπορούσαν  να με κοροϊδεύουν και κατά το κοινόν «έσπασαν». 
 
Ιδιωτικά λοιπόν έλαβε την απάντησή μου και ο Μοσχοβίτης, μετά από  ένα emai που μου έστειλε και κατηγορούσε την ιστοσελίδα http://agiooros.org? Επειδή είχε μία εκπομπή για τον «Μαρμαρωμένο Βασιλιά» και επειδή υπήρχαν και κάποιες ανακρίβειες, χωρίς όμως να αλλάζει το νόημα, αυτό του έκαψε την καρδούλα του Μοσχοβίτη και έστειλε ένα email που έγραφε:
ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ  ΤΟΥ  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ «ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΕΣ  ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ» ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΡΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΥΘΟΥΣ! ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ  ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΔΟΔΟΞΟΙ ΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ. (όπως το έχω λάβει)
Τώρα τα συμπεράσματα αυτά είναι με την “λογική” του Μοσχοβίτη. Μην ζητάμε και περισσότερα.
 
Και μετά από αυτό, έλεγε πως ξέρει και πότε ακριβώς θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού και έγραφε:
“ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ  ΕΝΩΧ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ  ΣΚΟΤΩΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ  ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ”(βλέπετε μπερδεύει αλήθειες με πλάνες για να περάσει την πλάνη, για το πότε υποτίθεται, ξέρει πως θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία)
 
Για νε τελειώνω  λοιπόν μαζί του, και να σταματήσει να μου στέλνει στο email  μου «παπαριές», του έστειλα αυτό:
 
To
Jan 24 at 8:50 PM
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ,
ΕΙΣΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ.
 
 
 
ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ «ΔΟΚΑΡΙ» ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ «ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ» ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ
ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ
ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,  ΩΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.
 
Η ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΣΟΥ
Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΟΥ ΠΛΑΝΕ.
 
 
 
Αντί λοιπόν  να εξαφανιστεί από τα email μου και να μην μου στέλνει «παπαριές» άρχισε να διαδίδει αυτό:
 
“ΑΙΡΕΤΙΚΕ ΠΛΑΝΕΜΕΝΕ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ «ΠΡΟΦΗΤΗΣ» ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ H ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ…”
 
 Τώρα,  που είδε ότι εγώ λέω αυτά, και έβγαλε και τα συμπεράσματα του δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι πως πρέπει να χρειάζεται κάτι  ο άνθρωπος  για να “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙ” το «μυαλό» του.  Αν έχει.
 
Γιατί ο άνθρωπος πρέπει να έχει σοβαρό πρόβλημα, γιατί πιο κάτω έλεγε,  πως τον «βρίζω».
  “ΚΑΙ  ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΓΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΜΑΧΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ…”   (ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ EMAILS).
 
Όπως καταλαβαίνεται ΕΔΩ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.
Συνέχισε να στέλνει δημοσίως email και να λέει ότι του κατέβαζε αυτό το επιστημονικά ενδιαφέρον «μυαλό» του και του έστειλα άλλο ένα μήνυμα, θεωρώντας ο χαζός πως μιλάω σε άνθρωπο. Αλλά και  αυτό το βρήκε «πολύ υβριστικό»:
 
To
Jan 24 at 11:22 PM
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.
ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;;;;;
ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ 
ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ 
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ  ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ;;;;;;;
 
ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΕ ΕΙΧΕΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ;;;;;;;
 
ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ;;;;;;
ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.!!!!!!!
 
ΚΑΙ ΕΓΩ  ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ 
ΠΩΣ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.!!!!!!!
 
ΤΩΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ», ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.
 
 
Τό θέμα είναι πως με τα «υβριστικά» μου email αυτός «λύσσαγε» και τόσο περισσότερα  έστελνε , βγαλμένα από την «ΕΠΙΣΤΗΜΗ». Κάποια στιγμή  βαρέθηκα τα σκουπίδια στον υπολογιστή και του έστειλα αυτό:
 
To
Jan 24 at 11:28 PM
ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ «ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΩΣΥΝΗ»
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΤΟ «EMAIL» ΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
 
Πιθανόν να νομίζετε ότι σεβάστηκε την «ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΩΣΥΝΗ»  αλλά είπαμε: Η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά μ’ αυτόν. Συνέχισε να στέλνει τις «παπαριές» του «εγκεφάλου» του και του έκανα ακόμα μία σύσταση:
To
Jan 24 at 11:59 PM
ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΣ 
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
ΜΕ ΩΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 11.28
 
ΕΣΥ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ» ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.
ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΩΓΟΣ.
 
 
 
Και για όσους νομίζουν πως μπορεί και με το δεύτερο μήνυμα να συνετίστηκε, σας λέω πως ακόμα και ένα ζώο θα είχε συνετισθεί.  Ο Ευστάθιος Μοσχοβίτης εξακολουθούσε  να γεμίζει με τα σκουπίδια του τον υπολογιστή μου.
 
Αυτή είναι η ποιότητα του “Χριστιανού ανδρός” που αισθάνθηκε απειλούμενος  και θεώρησε πως η «καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση».  Προσωπικά  σε κάτι τέτοια αζήτητα   δεν δίνω καμία σημασία, αλλά ήταν μία καλή ευκαιρία για να ενημερώσω τους Έλληνες, για το  ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ και ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ,  όλοι αυτοί που παρουσιάζονται μέσα στο διαδίκτυο ως “ζηλωτές Χριστιανοί” και κατεβάζουν εδάφια και εδάφια της Αγίας Γραφής,  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,  KATHΓΟΡΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,   ΕΝΩ  ΑΥΤΟΙ  ΤΑ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ  ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ  ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ  “ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ”.
 

Έτσι τους βλέπετε όλους αυτούς, μαζί και τον Μοσχοβίτη, να ξέρουν όλοι, πότε περίπου θα γίνει η “Δευτέρα Παρουσία” του Χριστού. Ενώ τα λόγια του Χριστού είναι ξεκάθαρα.«Περί δε της ημέρας εκείνης και της ώρας ουδείς γινώσκει, ουδέ οι άγγελοι οι εν ουρανώ, ουδέ ο Υιός, ειμή ο Πατήρ» (Μάρκ, ιγ 32).

 Ο Μοσχοβίτης μάλλον έχει …….«καλύτερη πληροφόρηση».
 
Μακρυά από αυτούς τους πλάνους Έλληνες. Είναι ΛΥΚΟΙ που φοράνε μάσκα «Χριστιανού». Και όταν τους βγάλεις την μάσκα, τότε αποκαλύπτεται το πραγματικό τους πρόσωπο και τότε  αγριεύουν, αφού δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν.
 
Είναι πολλοί και ενεργούν ή μοναχικά όπως ο Μοσχοβίτης ή μέσα από ομάδες. Τους καταλαβαίνετε επειδή με διάφορους τρόπους, προσπαθούν να ακυρώσουν ή να δώσουν άλλη έννοια στις προφητείες που μιλάνε για την ανάκτηση της  Κων/πολης και την Αναγέννηση της Ελλάδος.
 
Στο κάτω κάτω, να τους λέτε αν δεν τους αρέσει αυτή η προοπτική, να μην μας τα ζαλίζουν με τις παπαριές τους, και ας περιμένουν λίγο καιρό και θα δούμε, αν θα γίνει αυτό που θέλει ο αντίχριστος, ή αυτό που λένε οι προφήτες του Θεού.
Αφήστε τους  στην φτώχεια του «μυαλού» τους και στην πλάνη τους και ας τους αναλάβει η «ΕΠΙΣΤΗΜΗ».
Στα αζήτητα,  στείλτε  όλους  τους ΠΛΑΝΟΥΣ  «Μοσχοβίτες» . 
 Στα ΑΖΗΤΗΤΑ.!!!!!
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com
ΦΩΤΟ : greek1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου