Κυριακή, Νοεμβρίου 30, 2014

Λυκούργος Νάνης, Ποία βέβηλος χειρ "ορθοδόξου" χριστιανού συνέταξε τον παραπάνω κατάπτυστο "ύμνο" προς τιμήν του αιρεσιάρχη;
Ποία βέβηλος χειρ "ορθοδόξου" χριστιανού συνέταξε τον παραπάνω κατάπτυστο "ύμνο" προς τιμήν του αιρεσιάρχη;
Σχόλιο από ΕΔΩ
 
 
«Κωνσταντίνου ἡ Πόλις,
Πρωτοκλήτου λυχνία τε,
ἅγει ἑορτήν λαμπροφόρον,
δεχομένη τόν Πρόεδρον,
Ρωμαίων Ἐκκλησίας τῆς σεπτῆς,
Καθέδρας κορυφαίου μαθητοῦ,
διαδέχων διαθέσει τε ἐκ ψυχῆς,
εὐξώμεθα γηθοσύνως,
μεῖνον Παράκλητε ἐν ἡμῖν,
ἄγων ἡμᾶς πρός σήν βοήθεια,
ἥν ὁμοφώνως στόματι ἑνί,
καρδίᾳ σέ δοξάζομεν»!

     Ποία βέβηλος χειρ "ορθοδόξου" χριστιανού συνέταξε τον παραπάνω κατάπτυστο "ύμνο" προς τιμήν του αιρεσιάρχη επαναλαμβάνοντας χωρίς ίχνος ντροπής το ανοσιούργημα του 2006; Και από πού άντλησε την ιεροκανονική νομιμοποίηση "ορθόδοξος" ιερωμένος στο χθεσινό εσπερινό προκειμένου να αναπέμψει δέηση "υπέρ του αγιωτάτου sic επισκόπου και πάπα Ρώμης";
      Κατά τα άλλα, επί τη βάσει των ισχυρισμών του ίδιου του πατριάρχη, των Φαναριωτών επισκόπων αλλά και τινων φιλοπατριαρχικών καλάμων διακηρύσσεται στη διαπασών ότι "δεν προδίδεται η Ορθοδοξία". Και περιμένουν να λάβουμε σοβαρά υπόψιν τα λεγόμενά τους! Και αντιδρούν κι από πάνω (οι προαναφερθέντες κάλαμοι κατά κύριο λόγο) όταν καταγγέλεται η συντελούμενη προδοσία και καταφεύγοντας στο "ανθολόγιο" των χαρακτηρισμών που επιδαψιλεύονται για όσους αντιδρούν στεντορεία τη φωνή στα οικουμενιστικά αίσχη, και αντλώντας από κει, εξαπολύουν τα αντίστοιχα "κοσμητικά επίθετα" εναντίον τους όπως επί παραδείγματι "ταλιμπάν", "φονταμενταλιστές", "μουτζαχεντίν", "τζιχαντιστές", "ακραίες ψυχοπαθολογικές προσωπικότητες", "ορθοδοξοαμύντορες" "διακατεχόμενους από φοβικά σύνδρομα", "επαρχιώτες", "στενοκέφαλοι","θιασώτες της εσωστρέφειας και του απομονωτισμού", "ανίκανοι να αγαπήσουν" και ό,τι άλλο συντονίζεται με το διεστραμμένο φιλοοικουμενιστικό τρόπο του σκέπτεσθαι.
      Οι στοχοποιημένοι, όμως, πιστοί ομιλούν και γράφουν επί τη βάσει αδιασείστων ντοκουμέντων. Τα όσα αήθη και απόβλητα από ορθοδόξου πλευράς έλαβαν και συνεχίζουν να λαμβάνουν χώρα κατά το τριήμερο της ανομίας στο Φανάρι είναι προσιτά στον καθένα προς μελέτη, έλεγχο και εξαγωγή συμπερασμάτων . Δεν τα έβγαλαν απ το μυαλό τους οι αντιδρώντες. Ας πάψουν, λοιπόν, να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας ισχυριζόμενοι ότι "δεν προδίδουν την Ορθοδοξία"! Προκαλούν θυμηδία και καγχασμό!
Δείτε και:

-Η συμπροσευχή του Πάπα στο Μπλέ Τζαμί και η επίσκεψη στην Αγία Σοφία

http://aktines.blogspot.gr/2014/11/blog-post_317.html

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/12/14

    Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έλεγε "Τον Πάπα να καταρράσθε" και ήξερε τι έλεγε. Ένα χρόνο πριν από την άλωση της Κωνσταντινουπόλεως έγινε συλείτουργο στην Αγία Σοφία μέσα στην οποία έγιναν πολλά έκτροπα και οι χριστιανοί που αντέδρασαν έπαθαν πολλά. Η Αγία Σοφία έκλεισε και δεν λειτουργούσε για ένα χρόνο παρά μονάχα την παραμονή της αλώσεως την οποία επέτρεψε Ο Θεός για την κατάπτιστη πράξη του συλείτουργου. Και μετά ήρθαν τα δεινά για τον Ελληνισμό που παρά τα όσα πάθαμε, παρά τα όσα έλεγε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός εμείς δεν βάλαμε μυαλό και κυριαρχούμενοι από τον εγωϊσμό μας κληρικοί και λαϊκοί επανερχόμαστε στα ίδια, και τα ίδια και τα ίδια κατάπτιστα. Να δούμε τώρα τι θα επιτρέψει πάλι Ο Θεός για την αποστασία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή