Σάββατο, Ιουλίου 27, 2013

Αμερικανός που "δραπέτευσε" απο την Σαϊεντολογία, αναφέρει ανατριχιαστικά πράγματα! Διαβάστε τί συμβαίνει με τον Τόμ Κρούζ!




 Ο Marty Rathbun, πρώην μέλος της Σαϊεντολογίας, λέει πώς δραπέτευσε από ΤΗΝ «καταστροφική λατρεία». ΤΟΥ MARTY RATHBUN / ΓΙΑ «THE NEW YORK DAILY NEWS»
(Στοιχεία απο τον "κόκκινο ουρανό").
Ο Rathbun υποστηρίζει ότι ο ηγέτης της Σαϊεντολογίας Ντέϊβιντ Μισκάβιτς, έχει μεθύσει από τη Χολλιγουντιανή ζωή και συμπεριφέρεται υβριστικά
στα διευθυντικά στελέχη της οργανώσεως. Ισχυρίζεται επίσης, ότι ο Miscavige υποχρέωνε τους οπαδούς του, να εργάζονται με εξευτελιστικούς μισθούς για να ανακαινίζουν επαύλεις(!) και να τροποποιούν(!) αυτοκίνητα, τα οποία στη συνέχεια δώριζε στον γνωστό ηθοποιό... Tom Cruise! (Απο τα "διάσημα" εδώ και χρόνια, μεγαλοστελέχη της τρομερής αυτής οργανώσεως, ενώ συγχρόνως είναι και βασικός χρηματοδότης της!)

Πρώην μέλος της Σαηεντολογίας, ο Marty Rathbun, λέει ότι η Katie Holmes θα έχει πολλές παρενοχλήσεις (από την οργάνωση), λόγω του διαζυγίου της με τον Τόμ Κρούζ, ο οποίος είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μέλη της. Κατείχα μια ανώτερη διοικητική θέση στη Σαϊεντολογία, από το 1982 μέχρι το 2004. Τα τελευταία χρόνια διετέλεσα γενικός επιθεωρητής της Σαϊεντολογίας και υπαγόμουν απ’ευθείας στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Σαϊεντολογίας, Ντέιβιντ Μισκάβιτς.
Κατά την περίοδο που βρισκόμουν στην κορυφή, συνειδητοποίησα ότι ο Μισκάβιτς, σταδιακά, μετέτρεπε τη Σαϊεντολογία σε μια καταστροφική λατρεία (destructive cult)! Περνούσε τον περισσότερο χρόνο του ερωτοτροπόντας(!) και διασκεδάζοντας με διασημότητες, κυρίως τον Τομ Κρούζ.
Ο Μισκάβιτς χρησιμοποιούσε το προσωπικό της οργανώσεως, το οποίο πλήρωνε με μισθό λιγότερο από το βασικό, για να ανακαινίζει το σπίτι του Κρούζ(!) και να τροποποιεί τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες του! Στη συνέχεια ο Μισκάβιτς παρέδιδε ο ίδιος τις γενναιόδωρες κατασκευές στον Κρούζ, σαν προσωπικά δώρα... Καθώς ο Μισκάβιτς μεθούσε όλο και περισσότερο από τη χλιδή της Χολλυγουντιανής ζωής, γινόταν όλο και περισσότερο υβριστικός προς τα διευθυντικά στελέχη της Σαϊεντολογίας. Τον Ιανουάριο του 2004, ο Μισκάβιτς κρατούσε πέραν των 80 ανώτερων στελεχών του προσωπικού, μέσα σε δύο μεγάλα εμπορευματοκιβώτια, τα οποία είχε μετατρέψει σε γραφεία.
Συνέστησε ομαδικές «ομολογίες» κατά τη διάρκεια των οποίων οι διευθυντές υποβλήθηκαν τόσο σε σωματική(!!!), όσο και σε λεκτική βία(!) και εξαναγκάστηκαν να «ομολογήσουν»(;) σκέψεις απιστίας και μη αφωσιώσεως προς το πρόσωπο του Μισκάβιτς... Μέχρι και 24 ώρες την ημέρα, τους ξυλοκοπούσαν, τους ούρλιαζαν και τους εξευτέλιζαν! 

Αυτό είναι που θα έχει να αντιμετωπίσει η πρώην σύζυγος του Κρούζ, Κέϊτυ Χολμς. Αυτό αντιπροσωπεύει τη νοοτροπία του ανθρώπου που, ο Τομ Κρουζ έχει δηλώσει δημοσίως, ότι είναι ο καλύτερος του φίλος, ο άνθρωπος που ήταν ο κουμπάρος στο γάμο τους!
Αυτός είναι ο κύκλος στον οποίο κινείται ο Κρουζ. Και προφανώς, θέλει την κόρη του, Σούρι, να ακολουθήσει τα βήματά του. Η Κέιτυ Χόλμς, εύλογα, δεν θέλει να συμβεί κάτι τέτοιο.
Η Σούρι είναι μόλις 6 χρόνων, αλλά βρίσκεται στην κατάλληλη ηλικία, όπου με "ιδιαίτερα μαθήματα" και «κατήχηση» θα μπορούσε να "προετοιμαστεί" για να γίνει μέλος της οργανώσεως στην ηλικία των 10 χρόνων...
Ο Μισκάβιτς διατηρούσε μια φυλακή(!!!) για τα διευθυντικά στελέχη, γνωστή ως «η τρύπα»! Στην τρύπα, οι διευθυντές έπρεπε να κοιμούνται στο πάτωμα, να τρώνε κρύα... αποφάγια και περιορίζονταν μέσα στις κτιριακές της εγκαταστάσεις για 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες της εβδομάδας, για πολλές εβδομάδες. Στα τέλη του Ιανουαρίου, ο Μισκάβιτς με κατεδίκασε στην... τρύπα! (Επίσης διαθέτουν και ...ΠΛΩΤΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ! Όταν εντοπίσουν κάποιο μέλος ότι "δυσανασχετεί", τον κλείνουν μέσα και αρχίζουν τα ψυχοφάρμακα! Για τους αμύητους, όλα αυτά τα γνωρίζει ΑΡΙΣΤΑ η αμερικανική κυβέρνηση, αλλά εννοείται, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ, αφού οι ανά την υδρόγειο, ομάδες της Σαϊεντολογίας, μεταδίδουν συνεχώς στοιχεία και πληροφορίες, για τους κατά τόπους "αντιθέτους" και έτσι βοηθούν "ουσιαστικώς" την αμερικανική εξουσία, στο παγκόσμιο φακέλωμα! Όσοι πιθανόν απληροφόρητοι, τα βρίσκουν όλα αυτά, τάχα "υπερβολικά", άς κοιτάξουν να μάθουν, τί είδους "υλικό" κατεσχέθη στα εν Αθήναις γραφεία της επικινδύνου αυτής οργανώσεως, με περιεχόμενο παρακολουθήσεων, φωτογραφιών, έως και σε ποιό ...φανοποιείο έβαφε ο αρχηγός της Ν.Δ. τότε, ο Μ.Έβερτ, το αυτοκίνητό του!!!!!!! Ψάξτε! Είναι η ίδιοι που κατάφεραν και έκλεισαν για πάντα, τις δύο κρατικές υπηρεσίες κατά των αιρέσεων, της Ασφαλείας και της ΕΥΠ! Αντιλαμβάνεσθε τί δύναμη διαθέτουν και πόσο πολύ "επηρεάζουν" πρόσωπα και πράγματα! Κατά τα λοιπά, εξακολουθεί και λειτουργεί στην χώρα μας και διαθέτει και εκδόσεις και συμμετέχει στις εκθέσεις βιβλίων..."Ιω.Καπ.") Περίπου την τρίτη μέρα στην τρύπα, αποφάσισα ότι τίποτε δεν μπορούσε να γίνει από μέσα, για να σταματήσει αυτή τη παραφροσύνη και έτσι δραπέτευσα! Το 2008, τρία χρόνια μετά που έφυγα και ενώ προσπαθούσα να ηρεμήσω από την εμπειρία μου, μακρυά από την οργάνωση, συναντήθηκα με φίλους που είχαν ακολουθήσει το παράδειγμα μου και εγκατέλειψαν τις εγκαταστάσεις της Σαϊεντολογίας μετά από εμένα. Έμαθα ότι ο Μισκάβιτς διέταξε να βάλουν... σίδερα στις πόρτες(!) και τα παράθυρα των κτιρίων της «τρύπας», σε αντίδραση για την απόδρασή μου και ότι η συμπεριφορά του έγινε ακόμα πιο σαδιστική, από τότε που έφυγα...


ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΥΤΟ! ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ, ΟΠΟΥ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ
"ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΙ" ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ, ΠΟΛΥ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ... ΙΣΩΣ
"ΦΤΑΕΙ" Η 'ΛΟΞΑ' ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΟΥ ΤΗΣ ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ Λ.Ρ.ΧΑΜΠΑΡΝΤ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛ.ΝΑΥΤΙΚΟ, ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ
ΔΙΩΞΕΙ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ, ΩΣ ...ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ, ΣΤΙΣ
ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ Β΄ΠΑΓΚ.ΠΟΛΕΜΟΥ!



ΑΝΩΤΕΡΩ, ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ "ΚΑΤΗΧΗΣΕΩΝ" ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...


ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΛΙΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ  ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΓΡΗΓ.ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΑΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΞΙΑ
ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΤΕΥΧΙΔΙΟ, ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΡΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΑ "ΠΑΡΜΠΡΙΖ" ΤΩΝ ΑΥΤ/ΤΩΝ ΜΑΣ, ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΤΗΛΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου