Δευτέρα, Αυγούστου 26, 2024

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ! Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ: «Η Παναγία του Ντόνετσκ» ημι-Αχειροποίητη, αιμάσσουσα μύρο. ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ” Ήρθα να σώσω τους ανθρώπους του Ντονμπάς”! Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ

 

(ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ! Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ: «Η Παναγία του Ντόνετσκ» ημι-Αχειροποίητη. ” Ήρθα να σώσω τους ανθρώπους του Ντονμπάς”! Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ! Η Παναγιά με τη μεγάλη θλίψη στα μάτια να εκχέει αιμάτινα δάκρυα και ο Χριστός απαρηγόρητος να αποστρέφεται τα όσα συμβαίνουν στον κόσμο..


Αιματηρά δάκρυα κυλούν στο πένθιμο πρόσωπο της Μητέρας του Θεού του Ντόνετσκ: η ιστορία του πνευματικού ιερού του Ντονμπάς..)

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΊΑ !

Η Μητέρα του Θεού είπε σε ένα παντρεμένο ζευγάρι στο Ντόνετσκ “ότι πολύ σύντομα θα γίνει η συγκομιδή”..

Το θαύμα αποκάλυψε σήμερα ο αδελφός μας στο ασκητήριο του Αγίου Τύχωνα δείχνοντας 2 μικρα αντίγραφα των Θαυμάτων της Παναγίας .

Αυτή η εικόνα της Μητέρας του Θεού εμφανίστηκε σε δύο ανθρώπους σε διαφορετικά μέρη στη Ρωσία.

Ένα κορίτσι από το Sergius Posada αγιογράφισε την εικόνα σε 2 ημέρες αφού ήταν το αίτημα της Παναγίας να αγιογραφίσει την εικόνα της.

Τρεις φορές ειδε την Παναγία στο όνειρό της.

Μετά από λίγο, η εικόνα άρχισε η Χάρη της να αναβλύζει γαλήνη, αλλά τώρα άρχισε να αιμορραγεί.

2η Εικόνα του Ντόνετσκ – ψωμί.

Από Σερβικό Κανάλι: ICXC + NIKA

Ένας λαός που ψέλνει στις Εκκλησίες του “Πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν, οι δε εκζητούντες τον Κύριον ουκ ελαττωθήσονται παντός αγαθού”, δεν έχει να φοβηθεί τίποτε.

Η δοξολογία αγιάζει τα πάντα.

Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτη

Πολυξένη Ρερρα

apantaortodoxias.blogspot.com

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ!

Αιματηρά δάκρυα κυλούν στο πένθιμο πρόσωπο της Μητέρας του Θεού του Ντόνετσκ: η ιστορία του πνευματικού κειμηλίου του Ντονμπάς
Όταν οι καταστροφές πολλαπλασιάζονται στη γη…

Το ευωδιαστό μύρο που ρέει άφθονο πό τη θαυματουργή εικόνα της Θεοτόκου του Ντόνετσκ, που φυλάσσεται στο λαϊκό παρεκκλήσι του λαϊκού Alexander Petutin, είναι ασυνήθιστο. Είναι στο χρώμα του αίματος...

Εμφάνιση της εικόνας της Θεοτόκου του Ντόνετσκ


Καταπληκτική ιστορία έχει η θαυματουργή αιμορραγούσα εικόνα της Θεοτόκου του Ντόνετσκ με ένα μωρό στην αγκαλιά.

Στις αρχές του 2014, οι Αθωνίτες πατέρες μετέφεραν την είδηση ​​μέσω Ρώσων προσκυνητών ότι ήταν απαραίτητο να ζωγραφιστεί το πρόσωπο της Μητέρας του Θεού, έχοντας προηγουμένως ονομάσει το προβλεπόμενο μέρος όπου έπρεπε να παραδοθεί η εικόνα στο Donbass.

Ημι-Αχειροποίητη συνεχείς εμφανίσεις

Η εικόνα ζωγραφίστηκε από μια φοιτήτρια στο Ινστιτούτο Ζωγραφικής της Αγίας Πετρούπολης, απεικονίζοντας την Παναγία και το Βρέφος, που είδε σε όνειρο, με ασυνήθιστο τρόπο. Το Θείο Βρέφος δεν κοιτάζει τους ανθρώπους, όπως σε άλλες εικόνες της Θεοτόκου. Επιπλέον, το Βρέφος αποστρέφεται και κρύβεται στον ώμο της Παναγίας και φαινόταν να κλαίει.

Πριν ζωγραφίσει την εικόνα, η εικαστικός είπε στον επίσκοπο, επίσκοπο Mstislav, για το όνειρό της, αυτός έδωσε την ευλογία του για τη ζωγραφική της. Κάπως έτσι εμφανίστηκε αυτή η ασυνήθιστη εικόνα της Μητέρας του Θεού, μακριά από τους παραδοσιακούς κανόνες, την οποία ζωγράφισε η φοιτήτρια σε δύο ημέρες στο μοναστήρι Tikhvin.

Αργότερα, η Σβετλάνα, αυτό είναι το όνομα της νεαρής αγιογράφου, παραδέχτηκε ότι ήταν σαν κάποιος να καθοδηγούσε το χέρι της ενώ ζωγράφιζε την εικόνα, η οποία ονομαζόταν «Η Μητέρα του Θεού του Ντόνετσκ» για να μεταδοθεί στους κατοίκους του Ντονμπάς.

«Η καλλιτέχνης που ζωγράφισε την εικόνα είπε ότι ένιωθε σαν κάποιος να κινούσε το πινέλο της στον καμβά. Για παράδειγμα, λέει, θέλω να πάω αριστερά, αλλά το χέρι μου οδηγείται δεξιά. Εγώ το πάω πάνω, και εκείνο (το χέρι) είναι κάτω. Έτσι ζωγραφίστηκε η εικόνα της Θεοτόκου του Ντόνετσκ. Τότε η Μητέρα του Θεού ήρθε στην καλλιτέχνη σε ένα όνειρο και είπε ότι “ζωγράφισα αυτή την εικόνα μόνη μου”, είπε αργότερα ο φύλακας της εικόνας, Alexander Petutin.









Είναι γνωστό ότι οι ίδιες οι θαυματουργές Εικόνες «επιλέγουν» τον τόπο διαμονής τους. Ο ναός δεν γίνεται πάντα ένα τέτοιο καταφύγιο για την εικόνα. Έτσι, η Εικόνα της Θεοτόκου του Ντόνετσκ «επέλεξε» το σπίτι ενός λαϊκού από το Χαρτσιζσκ, του Αλεξάντερ Πετούτιν, το οποίο από τότε έχει μετατραπεί σε λαϊκό παρεκκλήσι.

«Αυτό το πρόσωπο, μοναχός ή λαϊκός, που φροντίζει τη θαυματουργή εικόνα, γίνεται ο φύλακας της εικόνας. Κατά κανόνα, η ίδια η Εικόνα, όπως ήταν, επιλέγει ένα τέτοιο άτομο, καθώς και ένα μέρος όπου οι άνθρωποι χρειάζονται ιδιαίτερα παρηγοριά και μεσιτεία», εξήγησε ένας ιερέας που υπηρετεί σε μια από τις εκκλησίες του Ντόνετσκ στον ανταποκριτή.

Ήρθα να σώσω τους ανθρώπους του Ντονμπάς
Η εικόνα της Θεοτόκου του Ντόνετσκ παραδόθηκε στο Ντονμπάς το 2016, στο αποκορύφωμα του αιματηρού πολέμου του Ντονμπάς, και αμέσως βρήκε το δρόμο για την πρώτη γραμμή.

Σύμφωνα με τον φύλακα της εικόνας, η ίδια το παρήγγειλε. Οι μυστικιστικές ιδιότητες της Εικόνας ήταν ιδιαίτερα έντονες κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού.

«Όταν η εικόνα παραδόθηκε στην πρώτη γραμμή, άρχισε μια προσευχή και μετά από αυτήν ο βομβαρδισμός πάντα υποχωρούσε. Υπήρξε μια περίπτωση που χρειάστηκε να τρέξω κάτω από πυρά με ένα εικονίδιο μέσα από ένα ναρκοπέδιο και δεν τους συνέβη τίποτα (συνόδευ ατην εικόνα), επειδή η Μητέρα του Θεού τους οδήγησε», είπε η Ζιναΐδα, κάτοικος του Ντόνετσκ, αυτόπτης μάρτυρας θαυματουργών εκδηλώσεων που σχετίζονται με το Εικόνισμα.

Ο ίδιος ο Petutin αναφέρει αυτό το περιστατικό περπάτημα μέσα από ένα ναρκοπέδιο. Τότε, σύμφωνα με τον φύλακα, η Εικόνα της Παναγίας πήρε πάνω της ένα κομμάτι από το όστρακο που προοριζόταν για αυτήν. Μετά από λίγο, το σημάδι από το κοχύλι εμφανίστηκε στο χέρι της Παναγίας. Τα θαύματα δεν τελείωσαν εκεί. Το 2018, αποφασίστηκε να γίνει ένα αντίγραφο της Εικόνας της Μητέρας του Θεού του Ντόνετσκ και ξαφνικά ανακαλύφθηκε ότι είχε επίσης ένα σημάδι στο χέρι της από ένα θραύσμα που ήταν αρχικά στο αρχικό εικονίδιο.


το θραύσμα έγινε θαύμα

«Κοίταξα και είδα ένα ίχνος από θραύσμα στο χέρι της Μητέρας του Θεού. Ήταν ήδη αντίγραφοκοίταξε και είδε ένα ίχνος από ένα θραύσμα στο χέρι της Μητέρας του Θεού. Ήταν ήδη ένα αντίγραφο του εικονιδίου που φτιάξαμε και αρχίσαμε να πηγαίνουμε στην πρώτη γραμμή. Και όταν φτάσαμε στο σπίτι, αποδείχθηκε ότι το ίδιο ακριβώς ίχνος του θραύσματος παρέμεινε στο αρχικό εικονίδιο», θυμάται ο Petutin.

Ο ίδιος ο φύλακας εξηγεί την ανάγκη για την παρουσία της Εικόνας στο Donbass λέγοντας ότι η Μητέρα του Θεού αποφάσισε να είναι εκεί όπου χύνεται αίμα και υποφέρουν οι άνθρωποι.

«Η Μητέρα του Θεού είπε: «Ήρθα στο Ντονμπάς για να σώσω και να προστατέψω τον λαό μου». Εκείνη και εγώ ταξιδεύουμε σε όλες τις πόλεις και ήμασταν στην πρώτη γραμμή του Ζαίτσεβο όταν άρχισαν οι βομβαρδισμοί εκεί. Και στο Golm και στο Gorlovka στην Bessarabka ήμασταν μαζί της (με το εικονίδιο)…», είπε ο φύλακας.

Η ιστορία της εικόνας της Θεοτόκου του Ντόνετσκ που ρέει με μύρο
Για πρώτη φορά, η Εικόνα της Θεοτόκου του Ντόνετσκ άρχισε να ρέει μύρο το 2016 στο μοναστήρι Kasperovsky, όπου οι κάτοικοι του Ντόνετσκ βρίσκονταν με την εικόνα.

«Η ίδια η Μητέρα του Θεού υποδεικνύει πού να πάει», εξήγησε ο κηδεμόνας, «δίνει συγκεκριμένα σημάδια. Για παράδειγμα, μαζευτήκαμε για μια θρησκευτική πομπή στο Κίροφ, οδηγήσαμε στο Ντιβέεβο και εκεί έδειξε ότι έπρεπε να πάμε στα Ουράλια. Γυρίσαμε και πήγαμε στα Ουράλια…»

Στα Ουράλια, για πρώτη φορά, η εικόνα της Θεοτόκου του Ντόνετσκ έκχεε μύρο. Ο Petutin θυμάται πώς συνέβη αυτό.

«Έβαλαν την εικόνα στην εκκλησία, ήταν πολύς κόσμος και ένα αγοράκι πλησίασε, στάθηκε και την κοίταξε. Τότε ο ιερέας άρχισε το κήρυγμά του, λέγοντας τι ανομία συμβαίνει στη γη, ο αδελφός σκοτώνει τον αδελφό, γι’ αυτό στην εικόνα ο Κύριος αποστράφηκε και έκλαψε. Ξαφνικά αυτό το αγοράκι άρχισε να κλαίει, και να ακούγεται σε ολόκληρο τον ναό. Οι γονείς του δεν μπορούν να τον ηρεμήσουν, αγκάλιασε την εικόνα και έκλαψε. Μόλις έβγαλαν το αγόρι από την εκκλησία, είδα ότι η μητέρα στεκόταν κοντά στην εικόνα της Θεοτόκου και τη σκούπιζε ατελείωτα με ένα πανάκι. Αναρωτιέμαι τι προσπαθεί να καταλάβει, γιατί κανείς δεν έχει αγγίξει ακόμα την εικόνα. Λοιπόν, λέει, κάτι ρέει… Τότε με χτύπησε κάτι σαν βροντή, είπα μωρέ, μύρο αυτό…»

Κανείς δεν γνωρίζει με ποιο μυστικιστικό τρόπο τα δάκρυα των παιδιών αντικατοπτρίστηκαν στην εικόνα. Από τότε όμως, η μυρόβλιση της εικόνας της Θεοτόκου του Ντόνετσκ δεν σταμάτησε, επιπλέον, εντείνεται τις ημέρες του σφοδρότερου βομβαρδισμού με πολλά θύματα.

«… Μερικές φορές το μύρο ρέει ιδιαίτερα έντονα, σαν ρυάκια. Κοιτάτε την έκθεση, υπάρχουν παιδιά που σκοτώθηκαν, υπάρχει καταστροφή…»

Το 2020, όταν το μύρο έγινε στο χρώμα του αίματος, η Εικόνα άρχισε να εκδηλώνει άλλες μυστικιστικές ιδιότητες μπροστά σε ένα μεγάλο πλήθος ανθρώπων. Οι σημειώσεις του φύλακα περιέχουν στοιχεία ότι στη φωτογραφία που απεικονίζει την Εικόνα, η οποία τραβήχτηκε κατά τον αγιασμό του συντάγματος στην εκκλησία της στρατιωτικής μονάδας, εμφανιζόταν η μορφή του Σωτήρα.

«Ο καιρός εκείνη την ημέρα ήταν κρύος: ένας υγρός, διαπεραστικός άνεμος έκανε τη δουλειά του, αλλά όταν άρχισε η προσευχή, όλοι ένιωσαν ζεστασιά και αυθόρμητη χαρά μπροστά στην Ιερά Εικόνα. Στεκόμενος μπροστά στη Μητέρα του Θεού, όλοι τη ρωτούσαν για τα δικά τους οδυνηρά προβλήματα και ήταν ξεκάθαρο ότι όλοι έλαβαν αυτό που ζητούσαν. Τα πρόσωπα όσων ρωτούσαν έλαμψαν, ένα χαμόγελο φάνηκε και η χαρά φαινόταν στα μάτια τους. Και μετά μου έφεραν μια φωτογραφία από εκείνο το γεγονός, και πάνω της, δίπλα στην Εικόνα, η μορφή του Σωτήρος… Αυτά είναι τέτοια θαύματα».

………..

Στοιχεία θαυματουργών εκδηλώσεων της Εικόνας της Παναγίας

Ο φύλακας τηρεί επίσης αρχείο με θαυματουργές εκδηλώσεις κατόπιν αιτήματος των ανθρώπων προς τη Μητέρα του Θεού.

Οι ασθενείς με σοβαρά προβλήματα υγείας στρέφονται συχνά στην Εικόνα. Οι περιπτώσεις θεραπείας του φυσικού σώματος τεκμηριώνονται προσεκτικά. Μερικές φορές οι άνθρωποι λαμβάνουν θεραπεία φανταστικά γρήγορα. Υπάρχουν περιπτώσεις που οι θεραπευτικές ιδιότητες της εικόνας επιβεβαιώνονται από γιατρούς.

Κατά τη διάρκεια πολλών ετών, ο φύλακας έχει συγκεντρώσει έναν ογκώδες φάκελο με μαρτυρίες από όσους έλαβαν βοήθεια, θεραπεία, πνευματική ή σωματική.

Αλλά οι θαυματουργές Εικόνες από ψηλά δίνονται στους ανθρώπους όχι μόνο για προσωπική σωτηρία, αλλά έχουν σημασία για ολόκληρο τον κόσμο.

Προστασία της Ρωσίας από την καταστροφή
Το 1941, η εμφάνιση της Μητέρας του Θεού στον Μητροπολίτη Ηλία βοήθησε να σωθεί η Ρωσία από την καταστροφή, όταν οι Ναζί ήταν σχεδόν κοντά στη Μόσχα.

……..

Ίσως ο αληθινός σκοπός της Εικόνας της Μητέρας του Θεού του Ντόνετσκ δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί πλήρως στους ανθρώπους. Μέχρι σήμερα, δάκρυα στο χρώμα του αίματος κυλούν στο πένθιμο πρόσωπό Της…

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ!

η ίδια αυτή η εικόνα είναι ένα Τρομερό Σημείο των Καιρών όπως και η Παναγία η Υπάρχουσα

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου