Παρασκευή, Ιουνίου 18, 2021

Παρέμβαση Μητσοτάκη και στο κήρυγμα της Εκκλησίας: Αυτά θα πείτε στον κόσμο – ΒΙΝΤΕΟ




Έχει χαθεί η «μπάλα» για τα καλά…


Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε σε ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας Ηπείρου στα Ιωάννινα, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στην περιοχή. Η συζήτηση περιστράφηκε, εκτός των άλλων, στο το ζήτημα των εμβολιασμών.
πηγη


Λίγες ώρες μετά την επίσκεψή του στο νέο εμβολιαστικό κέντρο, που σε πλήρη ανάπτυξη θα έχει δυναμικότητα 1.000 εμβολιασμών ανά ημέρα, ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η πρόκληση που αντιμετωπίζει πλέον η Επιχείρηση «Ελευθερία», «είναι να πείσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν».

Σε αυτή την κατεύθυνση, ζήτησε την συνδρομή όλων σε αυτή την προσπάθεια, ενώ αφού ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμο για την έως τώρα συνεισφορά του, του ζήτησε να ενθαρρύνει τους πιστούς να εμβολιαστούν από τον άμβωνά του.

«Παρακαλώ Σεβασμιώτατε να πείτε στο επόμενο κήρυγμα σας, ότι δεν θέλετε κανέναν ανεμβολίαστο. Να το πείτε ανοιχτά, καθαρά, προστατεύετε το ποίμνιο σας, τους πιο ηλικιωμένους συμπολίτες μας πρωτίστως. Και πρέπει όλοι όσοι δεν εμβολιάστηκαν στο πρώτο κύμα, τώρα που βλέπουν ότι τα εμβόλια δεν είναι απλά αποτελεσματικά αλλά και απολύτως ασφαλή, να σπεύσουν να το κάνουν».


7 σχόλια:

  1. την απάντηση του Μητροπολίτη την έχουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καταφατικη ειναι δες το κεφαλι του

      Διαγραφή
    2. Είδα το βίντεο ξανά αλλά στο πλάνο δεν φάνηκε ο μητροπολίτης να κουνάει καταφατικά το κεφάλι του. Βασικά δεν φαίνεται καθόλου το κεφάλι του.

      Διαγραφή
    3. για δες και αυτο
      http://logia-tou-aera.blogspot.com/2021/06/blog-post_89.html

      Διαγραφή
    4. εντάξει τις είδα τις μάσκες αλλά δεν είδα κάποιο βίντεο που να κουνάει καταφατικά το κεφάλι του

      Διαγραφή
  2. Ακουτε Εναν Πρωθυπουργο Να Λεει Μεσα Στον Παροξυσμο Να Πεισει Να Εμβολιαστουμε Οτι Μειωνονται Αποτομα Τα Κρουσματα....Γιατι Αραγε. .Γιατι Απανταει Ο Ιδιος Παρακατω. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ!!!!ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ!!! ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ!!!
    ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΗ ΛΕΓΕΙ!!!
    ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΟΞΑ ΣΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι ακριβως μωραινει ο Κυριος και να φανταστουμε οτι μπροστα στην καμερα δίνει κατευθύνσεις και εντολες φαντασου την γινεται πισω απο αυτη

      Διαγραφή