Δευτέρα, Νοεμβρίου 09, 2020

ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΣΤΑ «ΔΟΝΤΙΑ» ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ Η…ΕΠΟΜΕΝΗ «ΛΕΙΑ» ΤΟΥ

ΔΙΕΘΝΗ. 


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Οι εξελίξεις στο μέτωπο του Αρτσάχ δεν είναι καθόλου καλές για τους Αρμένιους, καθώς οι Τουρκοαζέροι με πολύ περισσότερα και καλύτερα οπλικά συστήματα και κυρίως με τα τουρκικά drones έχουν φτάσει στα πρόθυρα της πρωτεύουσας του θύλακα, το Στεπανακέρτ, σφάζοντας τον τοπικό πληθυσμό και εμείς αλλά και η διεθνή κοινότητα παρακολουθεί απαθής.

Για το θέμα αυτό αλλά και για τον επόμενο στόχο της Τουρκίας προειδοποιεί η Ελένη Θεοχάρους, πρ. ευρωβουλευτής της Κύπρου, δηλώνοντας πως εάν πέσει το Αρτσάχ, θα ακολουθήσει η Κύπρος και μάλιστα όπως λέει χαρακτηριστικά δεν θα αντιδράσει κανείς.



«Αν ο Ερντογάν καταλάβει το Αρτσάχ , ο επόμενος στόχος θα είναι η Κύπρος. Και κανείς δεν θα βγάλει άχνα. Ούτε καν οι δικοί μας Αρχόντοι.» σημειώνει, ενώ καταγγέλλει και σφαγή αμάχων στο Στεπάνακερτ.

«Χωρίς αντιαεροπορική άμυνα , και με απούσα την πολεμική αεροπορία της Αρμενίας, καθ’ όλη την χθεσινή μέρα και όλο το βράδυ οι Αζέροι – και οι Τούρκοι -βομβάρδιζαν τις πόλεις Στεπανακέρτ και Σιουσί. Συντελείται μαζική σφαγή αμάχων. Σε κανένα δελτίο ειδήσεων δεν αναφέρθηκε λέξη.»

Θα πρέπει κάποτε να καταλάβουμε με ποιους θα πρέπει να συμβαδίσουμε για να αντιμετωπίσουμε το τουρκικό τέρας του Ερντογάν.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου