Δευτέρα, Νοεμβρίου 11, 2019

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΑΡΙΖΟΝΑΣ..Μια φορά είδα τον Χριστό στο θρόνο του και δίπλα την Παναγία μας και τα τάγματα των αγγέλων και των αγίων.




Διαισθανόμαστε ότι θα γίνουν καταστροφικά πράγματα και γίνονται καθημερινά, Γι’ αυτό τρέχουμε στα μοναστήρια και στις εκκλησίες, αλλά δεν πρέπει να έχουμε φόβο. Για σκεφτείτε , αν ένα τάγμα αγγέλων έγιναν δαίμονες και κάνουν τόση ζημιά, τι βοήθεια μας προσφέρουν τα εννέα τάγματα των αγγέλων.

Μια φορά είδα τον Χριστό στο θρόνο του και δίπλα την Παναγία μας και τα τάγματα των αγγέλων και των αγίων. Περιμένανε το νεύμα του Χριστού μας για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα στη νέα κατάσταση.
Όταν γεμίζουμε συνεχώς την καρδιά μας με τον Χριστό καθημερινά δυναμώνει η πίστη μας και όλα τα αντιμετωπίζουμε. Η Παναγία μας, παρακαλεί για μας και δέεται συνεχώς, να έχουμε δύναμη και αισιοδοξία.

4 σχόλια:

  1. Με πόση ευκολία λέμε τέτοια πράγματα, ο απόστολος Παύλος έφτασε μέχρι τρίτου ουρανού και δεν έλεγε τίποτα. Είδε "άρρειτα" όπως είπε πράγματα και αναγκάσθηκε να το φανερώσει αλλά σε τρίτο πρόσωπο, μήπως είμαστε ανώτεροι του Παύλου;
    Λίγη ταπεινώτητα θα μας κάνει καλό, όσο για τις προφητείες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστα το λες ποια ειναι γνωμη σου να την διαγραψω ?

      Διαγραφή
  2. Ο μακαριστός γέροντας Εφραίμ Αριζόνας ήταν πραγματικά ένας άγιος γέροντας ο οποίος είχε τεράστιο πνευματικό έργο ( δημιούργησε 17 μοναστήρια στις ΗΠΑ) ενώ είχε και προορατικο χάρισμα! Μάλιστα, οι πιο σημαντικές προρρησεις του είναι οι εξής: - Ο Σατανάς θα καταστρέψει την ανθρωπότητα! - Εξαιτίας των εκτρώσεων, του γάμου των ομοφυλοφίλων και του πανσεξουαλισμου, ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας και κυρίως η Δύση, θα γευτεί την πυρηνική οργή του Θεού! - Πριν τον πόλεμο με την Τουρκία, τζιχαντιστές θα επιτεθούν στο Άγιον Όρος, θα βασανίσουν και θα σκοτώσουν πολλούς Αγιορείτες γέροντες, οι οποίοι θα γίνουν μάρτυρες της πίστης!- Θα υπάρχει παγκοσμίως μεγάλη πείνα οπως και στην χώρα μας. Δεν θα υπάρχει ούτε ψωμί, ούτε λάδι ούτε σχεδόν τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μακαρι να υπαρξει μετανοια να ερθουν οσο λιγοτερα κακα


      Διαγραφή