Τρίτη, Απριλίου 02, 2019

«ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ …ΣΩΒΡΑΚΑ και συνεχίζουν ακάθεκτοι!»(Είχαν μία ΣΚΑΣΙΛΑ γιά όλους εμάς!)

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ



ΟΛΟΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ «ΔΙΚΟ ΜΑΣ»! ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Ο
ΤΑΓΙΠ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΓΚΕΛΑ….

Μιλάμε για καραμπινάτη ρεμούλα – κλοπή δημοσίου χρήματος.
Έχουμε να κάνουμε με ενεχυρίαση της επιχορήγησης που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το 2023.

Πώς υπολογίζεται άραγε αυτή; Με βάση την εκλογική δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 ή με βάση αυτήν που θα έχει στις επικείμενες εκλογές;
Αν π.χ. το κυβερνών κόμμα επιστρέψει στο 4% θα λάβει ελάχιστη επιχορήγηση, καμιά σύγκριση με αυτήν που λαμβάνει τώρα με 36%. Ισχύει δηλαδή εδώ το «δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις».

Αξίζει να τονιστούν τα εξής:
Το 2010 το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 44% είχε δάνεια ύψους 110 εκατ. (2,5 φορές το ποσοστό του).
Η Ν.Δ. με ποσοστό 33,5% είχε χρέη 135 εκατ. το Κ.Κ.Ε. με 7,6% είχε 10 εκατ. ευρώ και ο ΣΥΡΙΖΑ με 4% είχε επίσης 10 εκατ. ευρώ.

Το 2012 η επιχορήγηση μειώθηκε από τα 50 εκατ. στα 12 εκατ. ευρώ λόγω της κρίσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 απογειώνεται από το 4% στο 36% αλλά και πάλι δηλώνει αδυναμία αποπληρωμής του δανείου του παρ’ ότι η επιχορήγηση είναι πολύ μεγαλύτερη.

Εξ’ ου και η ρύθμιση που έκανε το 2017. Τον Νοέμβριο του 2017 ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε από την ΕΤΕ να αποπληρώσει τα χρέη του με εγγύηση… μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις ως το 2023 . Διώκουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αλλά εξαιρούν τον ΣΥΡΙΖΑ

http://ixnos.blogspot.com/2019/03/m-4-10.html
Εκεί χρειάζεται φωτιά και τσεκούρι και όχι χαρτομάνι….

Έφτασαν το απόγευμα στην Βουλή τέσσερις σημαντικές δικογραφίες για υποθέσεις οι οποίες είχαν φορτίσει το προηγούμενο διάστημα την πολιτική αντιπαράθεση.

Η πρώτη δικογραφία αφορά την μη επιστροφή στο δημόσιο 241 εκατ. ευρώ από φαρμακευτικές εταιρίες, το λεγόμενο «rebate», και στρέφεται κατά τριών πρώην υπουργών της Νέας Δημοκρατίας, την περιόδου 2006-2010 και συγκεκριμένα κ των των κ.κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, Γιώργου Αλογοσκούφη και της κ. Φάνης Πάλλη – Πετραλιά.

Η δεύτερη δικογραφία, αφορά την μήνυση του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Nίκου Κοτζιά κατά του πρώην υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου για τις κατηγορίες που έχει εκτοξεύσει ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ εναντίον του κ. Κοτζιά όταν ήταν υπουργός εξωτερικών.

Επίσης κατά του Πάνου Καμμένου κατατέθηκε αιτήμα άρσης ασυλίας του, το οποίο αφορά: έγκληση της βουλευτού Ντόρας Μπακογιάννη σχετικά με αναρτήσεις του εγκαλούμενου σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Η τρίτη δικογραφία αφορά την υπόθεση της τηλεφωνικής συνομιλίας, του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη και του διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα και τις καταγγελίες του κ. Στουρνάρα περι καταγραφής της συνομιλίας τους.

Η τέταρτη δικογραφία αφορά τη μήνυση του Αριστείδη Χερουβείμ, ο οποίος έχασε μητέρα, αδερφή και τα ανήλικα δίδυμα παιδιά της αδερφής του στη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στο Μάτι, κατά του Πάνου Σκουρλέτη και του Νίκου Τόσκα.

Επίσης Αιτήματα άρσης ασυλίας κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου, Ηλία Κασιδιάρη και Παναγιώτη Ηλιόπουλου κατατέθηκαν απόψε στη Βουλή.

Το αίτημα για άρση ασυλίας κατά των Νικόλαου Μιχαλολιάκου, Ηλία Κασιδιάρη και Παναγιώτη Ηλιόπουλου αφορά σε δημόσια υποκίνηση βίας και μίσους μετά από έγκληση του εκπροσώπου του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι, Παναγιώτη Δημητρά, σχετικά με δηλώσεις των εγκαλούμενων κατά μειονοτικών βουλευτών της Θράκης.

Χειροπέδες στον δικηγόρο Γιώργο Αντωνόπουλο για τη μαφία του Κορυδαλλού
Στη σύλληψη του γνωστού δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου και μίας ακόμα συναδέλφου του, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες εμπλέκονται στη μαφία των φυλακών Κορυδαλλού, προχώρησαν, το απόγευμα της Πέμπτης, άνδρες της αντιτρομοκρατικής.
ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ! ‘Κρασιά Γεροβασιλείου’ εναντίον Τσίπρα – Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ δ ι ά λ ο γ ο ς με τον πρωθυπουργό στην Θεσσαλονίκη
https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708×320/public/tsipras-thessaloniki708_2.jpg?itok=BmSBcqPG

ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ,
Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ….
Ο ΨΑΡΟΜΑΛΛΗΣ ΕΞΑΔΕΛΦΟΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΠΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ
ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ
ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΤΖΙΑ, ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΧΕ
ΜΠΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ…
Ο ΕΞΑΔΕΛΦΟΣ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ»….

Την ΟΡΓΗ τους εξέφρασαν ορισμένοι επιχειρηματίες της Βόρειας Ελλάδας στον πρωθυπουργό, με αφορμή τις συνέπειες που έχει η Συμφωνία με τα Σκόπια στην επιχειρηματική δραστηριότητα των Ελλήνων.
Ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στην Θεσσαλονίκη προχθές, Πέμπτη 28η Μαρτίου, συναντήθηκε με 40 επιχειρηματίες της περιοχής, στο «Μακεδονία Παλλάς».

Εκεί άκουσε γκρίνια και παράπονα από τους προσκεκλημένους του, ενώ αρκετοί ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να τον συνοδεύσουν στο επικείμενο ταξίδι του στα Σκόπια, στις 2 Απριλίου.

Ένας όμως εξ αυτών τον περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία. Ο γνωστός οινοποιός Ευάγγελος Γεροβασιλείου ήταν εξοργισμένος με όσα έζησε πρόσφατα στη Γερμανία, στη διεθνή έκθεση κρασιού Prowein, και γράφτηκαν από σχεδόν όλα τα ελληνικά ΜΜΕ.
Ήταν οι προκλήσεις των Σκοπιανών, οι οποίοι παραβιάζοντας κατάφωρα τη Συμφωνία των Πρεσπών στο περίπτερό τους διαφήμιζαν τα κρασιά τους ως «Wines of Macedonia».


Ο κ. Γεροβασιλείου, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Εστία», φωτογράφισε τα προϊόντα που είχαν εκτεθεί σε ένα μεγαλειώδες περίπτερο, σε σχέση με το μέγεθος της χώρας που εκπροσωπούνταν, και τα έδειξε στον πρωθυπουργό.

Ήταν δύο κρασιά, λευκό και κόκκινο, που στις ετικέτες τους είχαν τις μορφές και τα ονόματα του …Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Ερμή.

Επίσης, έδειξε στον πρωθυπουργό φωτογραφία της ποικιλίας των Σκοπιανών που έχει τον τίτλο «Big Macedonian Red» και εικόνα του τουριστικού περιπτέρου-μαμούθ της Βόρειας Μακεδονίας.
Μόνο που το όνομα Βόρεια Μακεδονία ήταν με μικρά γράμματα δίπλα στη φράση υπουργείο Τουρισμού, ενώ στο κέντρο του περιπτέρου έγραφε με μεγάλα γράμματα «Μακεδονία», σκέτο!
Αφού τα έδειξε όλα αυτά ο κ. Γεροβασιλείου στον πρωθυπουργό, εκείνος είχε μείνει έκπληκτος (; ; ; ; ;…..) και άκουσε αυτά που είχε να του πει ο Μακεδόνας επιχειρηματίας.
«Αυτοί οι άνθρωποι, κύριε πρόεδρε, θέλουν προσοχή. Το κρασί που μπαίνει σε σπίτια και σερβίρεται σε καταστήματα σε χιλιάδες ανθρώπους δεν είναι ανώνυμο προϊόν. Ειδικώς όταν φέρει πάνω του εθνικά σύμβολα.
Και ο Μέγας Αλέξανδρος είναι εθνικό σύμβολο», είπε ο οινοποιός στον κ. Τσίπρα.
Τότε, σύμφωνα με την «Εστία», ο πρωθυπουργός τού απάντησε: «Φέρτε τα! Τα θέλω! Αυτά είναι ντοκουμέντα (ΣΩΠΑ ΡΕ!) ότι παραβιάζεται η Συμφωνία των Πρεσπών. Καλά κάνατε και τα φωτογραφίσατε. Αυτά θα μας βοηθήσουν!
Δυστυχώς πρέπει να παίξουμε λίγο και τον χωροφύλακα τώρα».
Ας σημειωθεί ότι λίγες ώρες αργότερα, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε σε εκδήλωση του υποψηφίου περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστου Γιαννούλη, ο οποίος είχε αποκαλέσει « φ α σ ί σ τ ε ς » όσους αντιδρούν στην Συμφωνία των Πρεσπών.

Η ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΕΪΚΗΣ
Κ Α Κ Ο Γ Ο Υ Σ Τ Ι Α Σ !
ΡΟΖΕ ‘ΦΩΣΦΟΡΙΖΕ’ ΓΟΒΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
Ε Λ Ε Ο Σ! Ε Λ Ε Ο Σ! Ε Λ Ε Ο Σ!
(Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΕΧΕΙ
…»ΠΕΘΑΝΕΙ» ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ
ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ…)

Πηγή: Κρασιά Γεροβασιλείου εναντίον Τσίπρα -Ο απίστευτος διάλογος με τον πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη | iefimerida.gr

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2019/03/blog-post_680.html

Π α ρ α κ ρ ά τ ο ς Σύριζα: Επίθεση 100 κρανοφόρων (!) σέ γραφεία της ‘Χ.Α.’ – Έφυγαν τρέχοντας, δεν συνελήφθη κα-νείς! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Οργανωμένο τάγμα εφόδου του παρακράτους του Σύριζα, αποτελούμενο από 100 και πλέον κρανοφόρους με δολοφονικά σύνεργα επιτέθηκε το Σάββατο 30.03 στις 7 μ.μ. στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών (Σταθμός Λαρίσης) της ‘Χρυσής Αυγής’.

Οι τρομοκράτες προσπάθησαν να εισβάλλουν στο κτίριο, αλλά… το σύστημα πυροσβέσεως τους έτρεψε σε φυγή.

Η παρακρατική επίθεση πραγματοποιήθηκε την ώρα που άνοιγαν τα γραφεία και στον χώρο βρίσκονταν μόλις 3 μέλη της Τ.Ο. Αθηνών.

100 και πλέον πάνοπλοι κρανοφόροι έκαναν παρέλαση στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας, αλλά το υπουργείο ‘ΠΡΟ-ΠΟ’ δεν προέβη ούτε καν σε μία προσαγωγή!

Το ασύδοτο αριστερό παρακράτος του Τσίπρα και τα τάγματα εφόδου του Σύριζα δεν μας πτοούν! Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής θα συνεχιστεί!

Παρακράτος Σύριζα: Επίθεση στην Χρυσή Αυγή – Έφυγαν τρέχοντας, δε συνελήφθη κανείς!


Από την είσοδο των γραφείων της Τ.Ο. Αθηνών, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος προέβη στην παρακάτω δήλωση:

Απάντηση Χρυσής Αυγής στο παρακράτος του Σύριζα μετά την τρομοκρατική επίθεση στην Τ.Ο. Αθηνών




ΠΗΓΗ
Το διαβάσαμε από το: Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής: Παρακράτος Σύριζα: Επίθεση 100 κρανοφόρων στην Χρυσή Αυγή – Έφυγαν τρέχοντας, δεν συνελήφθη κανείς! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/03/100_31.html#ixzz5jlcIFLoR



www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου