Σάββατο, Ιουλίου 21, 2018

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΤΟ 80% «ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ!


ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΤΟ 80% «ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ!
ΠΗΓΗ

Τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε ακόμη…
Ένας Σουηδός οδοντίατρος έχασε την δουλειά του και του επεβλήθη και πρόστιμο μετά την αποκάλυψη ότι το 80% των «προσφυγόπουλων» είναι ενήλικες.



Πιο συγκεκριμένα, ο Bernt Herlitz, ένας οδοντίατρος από το Gotland, στη Σουηδία αποκάλυψε το 2016 ότι το 80% των «παιδιών» που έλεγξε ήταν στην πραγματικότητα πλήρως ενήλικες, συμπέρασμα το οποίο προκύπτει από το γεγονός ότι τα δόντια τους ήταν σε πλήρη ανάπτυξη.



Ο γιατρός μοιράστηκε την πληροφορία αυτή με έναν υπεύθυνο αξιωματικό για τους μετανάστες, ο οποίος του είπε να υποβάλλει μια έκθεση σχετικά με τα ευρήματά του. Ωστόσο, κατηγορήθηκε ως ψεύτης και ο εργοδότης του αποφάσισε να τον απολύσει και να τους επιβάλλει πρόστιμο, υπό την αμφίβολη κατηγορία ότι έσπασε το «ιατρικό απόρρητο».

Ο κ Herlitz στη συνέχεια αποφάσισε να μηνύσει τους εργοδότες του, και κέρδισε, όμως η περιφέρεια της Gotland προσέφυγε στο ανώτατο δικαστήριο της Στοκχόλμης, προσέλαβε έναν από τους καλύτερους δικηγόρους στη Σουηδία και ήταν ευτυχής που «τον συνέτριψε» όπως το έθεσε. Ο γιατρός έχασε την υπόθεση και του επεβλήθη το βαρύ πρόστιμο των 50.000 δολαρίων.

Όμως εκείνος στηρίζει με πάθος την άποψή του. Η μάστιγα των λαθρομεταναστών που διασχίζουν την Ευρώπη συνεχίζεται και αυξάνεται και πολλοί απ΄αυτούς λένε ψέματα για την ηλικία τους και παρουσιάζονται ως ανήλικοι, προκειμένου να λάβουν επιεικείς ποινές για τα εγκλήματά τους, ενώ άλλοι λαμβάνουν περισσότερα οφέλη, λόγω αυτού του ψέματος.

Ας μην ξεχνάμε και την τρανταχτή περίπτωση του βιασμού και του σακατέματος της άτυχης Μυρτούς στην Πάρο, όπου ο δράστης επιχειρήθηκε από την άθλια υπεράσπιση να εμφανιστεί ως ανήλικος. Και άλλα πολλά παραδείγματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη, τα οποία δεν πρόκειται να ακουστούν ή να διαβαστούν ΠΟΥΘΕΝΑ.

Μονάχα με αληθινά ΕΘΝΙΚΕΣ κυβερνήσεις θα απαλλαχτεί η Ευρώπη από την μάστιγα της καθοδηγούμενης λαθρομετανάστευσης και θα ξεβρωμίσει επιτέλους ο Τόπος.

Κορίνα Πενέση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου