Πέμπτη, Μαΐου 24, 2018

Ένα ΜΥΣΤΙΚΟ καλά κρυμμένο περιμένει να φανερωθεί για να επιβεβαιωθεί η προφητεία. ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Μια παράξενη χρονική συγκυρία φέρνει όλα τα ανοικτά μείζονα Εθνικά θέματα μας να θέλουν να κλείσουν ή να τα κλείσουν μέσα στο μήνα Ιούνιο του 2018 και ταυτόχρονα να φαίνεται να ανοίγουν άλλα πιο δύσκολα μετά , ίσως και πολεμικά.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Από το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων μέχρι την αξιολόγηση από τους δανειστές( βλ. προαπαιτούμενα), από την μεταμνημονικά σκληρή επιτήρηση μέχρι την αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα , όλα στενάζουν με πρώτο τον Ελληνικό Λαό.


Το γεγονός είναι αυτό:

Ο τούρκος δεν νοιάζεται μόνο για το ΑΙΓΑΙΟ – Θράκη – Κύπρο αλλά μας παρακολουθεί καταπόδι και σε σχέση με την οικονομική πορεία μας.

Μάλιστα τώρα πιο ζηλότυπα γιατί η τουρκική οικονομία πάει από το κακό στο χειρότερο και έχει ακόμα ζοφερό μέλλον .

Έτσι λοιπόν ο τούρκος μέσα στον Ιούνιο ,τρεις ολόκληρες ημέρες πριν από τις τουρκικές εκλογές θα γνωρίζει αυτό που ενδιαφέρει κυρίως εμάς τους Έλληνες, όσο αναφορά την πορεία του ΧΡΕΟΥΣ μας.

«  Στις 21 Ιουνίου θα υπάρξει συνολική απόφαση για την Ελλάδα, που θα περιλαμβάνει και την ελάφρυνση του χρέους, ανεξάρτητα από το αν συμμετάσχει στο πρόγραμμα ή όχι το ΔΝΤ. 



Την  επισήμανση αυτή έκανε σήμερα στις Βρυξέλλες ανώτερος αξιωματούχος της Ευρωζώνης, τονίζοντας κατηγορηματικά ότι δεν προγραμματίζονται έκτακτες συνεδριάσεις για την Ελλάδα μετά τον Ιούνιο γιατί οι αποφάσεις θα ληφθούν στο Εurogroup, της 21ης Ιουνίου στο Λουξεμβούργο.



Ανέφερε ωστόσο πως τα προαπαιτούμενα της συμφωνία θα πρέπει να υλοποιηθούν από την κυβέρνηση, ενώ υπενθύμισε τη δέσμευση της δήλωσης του πρωθυπουργού ό,τι η Ελλάδα θα έχει εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της μέχρι τα μέσα Ιουνίου.



Ο αξιωματούχος είπε επίσης την Πέμπτη ότι οι υπουργοί θα κάνουν μια διεξοδική συζήτηση για το χρέος, αλλά οι τελικές αποφάσεις διευκρίνισε πως θα ληφθούν στις 21 Ιουνίου.

Σχετικά με τη δόση της τέταρτης αξιολόγησης είπε ό,τι θα είναι μεγάλη και θα αποφασιστεί και αυτή στις 21 Ιουνίου, ενώ το μεγαλύτερο μέρος θα πάει στο «μαξιλάρι» για την διασφάλιση της εξόδου της Ελλάδας στις αγορές μετά τον Αύγουστο που θα βγει από το πρόγραμμα.



Για το ΔΝΤ είπε ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις για τη συμμετοχή του, προσθέτοντας ότι θέλουμε το διεθνή οργανισμό στη συμφωνία λόγω της αξιοπιστίας του στις αγορές.

Ωστόσο διευκρίνισε ότι ακόμη κι αν δεν βρεθεί κοινός τόπος με το ΔΝΤ οι Ευρωπαίοι θα λάβουν όλες τις αποφάσεις στις 21 Ιουνίου, συμπεριλαμβανομένης και αυτής για το χρέος.» του Νίκου Μπέλλου
Nbellos@naftemporiki.gr



Με βάση τα παραπάνω ο κ. Ερντογάν που θεωρεί τον εαυτό του εν δυνάμει σουλτάνο θα δει τι θα κάνει με εμάς και πόσο θα τραβήξει το σχοινί των προκλήσεων.



Όταν μάλιστα του αποδίδουν του σουλτάνου και μεσσιανικές τάσεις τότε κατανοούμε πόσο δυσκολεύουν τα πράγματα.

Τι έγινε στην προεκλογική φιέστα στην Βοσνία;

« Ο Ιζετμπέγκοβιτς κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει υπέρ του Ερντογάν, «ενός άνδρα που σας έστειλε ο θεός». Πολλές χιλιάδες Τούρκοι, που είχαν έρθει από όλη την Ευρώπη, κυρίως από τη Γερμανία, την Αυστρία, τη Γαλλία ή τη Δανία, γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα Zetra, το παγοδρόμιο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 1984, κάτω από τεράστια πορτρέτα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Ατατούρκ, του πρώτου προέδρου της Τουρκίας.»

http://www.newsbomb.gr/kosmos/story/886476/sooy-erntogan-sti-vosnia-toy-andra-poy-esteile-o-theos-stoys-toyrkoys-pics#ixzz5GF5PPPoS

ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ πριν τις τουρκικές εκλογές οι γείτονες θα γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι με τις απαιτήσεις των δανειστών μας για να διεκδικήσουν και αυτοί με προκλητική θρασύτητα την λεία τους στο ΑΙΓΑΙΟ κ. αλλού.

Ποιο είναι άραγε αυτό το ΜΥΣΤΙΚΟ που θα ξέρουν οι τούρκοι τρεις ημέρες πριν τις τουρκικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 24 Ιούνιου;

Ποιο θα είναι άραγε ΑΥΤΌ το μυστικό που θα αφορά κυρίως εμάς και θα γνωστοποιηθεί στους τούρκους πρώτα και πριν από εμάς για να δούνε τι θα κάνουν με εμάς ;

«Οι Τούρκοι θα μάθουν το μυστικό 3 μέρες γρηγορότερα από τούς Χριστιανούς». (Τό αλβανικόν χειρόγραφον έχει τήν προφητείαν ως εξής: «Οι Τούρκοι θά τό καταλάβουν τρείς ημέρες γρηγορώτερα από τούς Χριστιανούς»,από το βιβλίο «Κοσμάς ο Αιτωλός» του Μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγ. Καντιώτη).

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, προφήτεψε για την εποχή μας, στην προσπάθεια του να μας αφυπνίσει, ότι οι Τούρκοι θα είναι περισσότερο έτοιμοι από εμάς, τη στιγμή που θα λάβουν εντολή για να προβούν σε επιθετική ενέργεια εναντίον της Ελλάδας.» https://www.pentapostagma.gr/

Οι ημερομηνίες μεταξύ 21 Ιουνίου και 24 Ιουνίου του 2018 φαίνεται να μοιάζουν με ορόσημο εξελίξεων.

Μόνο όταν πραγματοποιηθεί η προφητεία θα κατανοήσουμε ποιο ήταν το ΜΥΣΤΙΚΟ του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.

Μέχρι τότε ας οπλίσουμε τα μοναδικά όπλα που μας έχουν απομείνει στους δαιμονικούς καιρούς μας .

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι καταφεύγουν στην ΕΥΧΗ και την Προσευχή που μας άφησαν πνευματική παρακαταθήκη οι ΠΑΤΕΡΕΣ.

Με Πίστη και Ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

1 σχόλιο:

  1. «Οι Τούρκοι θα μάθουν το μυστικό 3 μέρες γρηγορότερα από τούς Χριστιανούς».
    Δε καταλαβαίνω.Η Προφητεία δεν αναφέρει τίποτα για εκλογές. Που κολλάει η αναφορά που κάνετέ οτι θα γίνει 3 μέρες πριν τις εκλογές στη Τουρκία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή