Σάββατο, Οκτωβρίου 21, 2017

Ο σατανισμός διεισδύει στις σχολικές αίθουσες και φέρνει πλήθος ανωμαλιών μαζί του! -ΒΙΝΤΕΟ

Ο σατανισμός διεισδύει στις σχολικές αίθουσες και φέρνει πλήθος ανωμαλιών μαζί του! -ΒΙΝΤΕΟ

Είδαμε εδώ στο el.gr  τι συμβαίνει στην Αμερική, όπου ο σατανισμός έχει μπει στα σχολεία από τη νηπιακή ηλικία.

 Ο σατανισμός έχει απλώσει τα πλοκάμια του σε κάθε έκφανση της κοινωνικής δομής και αφού οι πρεσβευτές του είναι παραδομένοι στο αφεντικό τους: τον διάβολο, είναι φυσικό κι επόμενο αυτά τα άτομα να έχουν πλήθος ψυχολογικών προβλημάτων, κόμπλεξ και εμμονέ,ς τις οποίες φυσικά και μεταδίδουν στις ευαίσθητες παιδικές ψυχές που διψούν για μάθηση και αφομιώνουν ότι τους λέει κάποιος διδάσκαλος με φοβερή ταχύτητα.


 Αυτά τα άτομα μπαίνουν σε σχολεία και νηπιαγωγεία και διδάσκουν παιδιά και τους λένε ιστορίες ντυμένοι δαίμονες!
Σε αυτό το πλαίσιο άτομα με ρατσιστικές απόψεις που μιλούν ανοικτά, με βίντεο κατά της λευκής φυλής ντύνονται δαίμονες, σύμφωνα με αυτό που λατρεύουν δηλαδή και μπαίνουν στο νήπιο να πουν στα παιδιά τι; Τι μπορεί να πει ένας δαίμονας στα παιδιά, αν όχι μόνο να τα τρομοκρατήσει; Ποια από τις οποιεσδήποτε διαστροφές ή κόμπλεξ που κουβαλάει θα διδάξει στο παιδί;
Μιλάμε για έναν βιολογικό πόλεμο εξόντωσης της ανθρώπινης υπόστασης κι αυτό κάτω από το μετανθρωπισιτκό πρόγραμμα της UNESCO, με το οποίο θέτουν εκτός νόμου το βιολογικό φύλο. Σε νηπιαγωγεία στις ΗΠΑ και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες απαγορεύεται να λες "αυτός" ή "αυτή", αλλά μα μιλάς με ουδέτερους όρους. Αν κάποιος γονέας  διαφωνήσει με αυτή την πρακτική στην Καλιφόρνια ή αν θέλει το παιδί του να μην βλέπει δαίμονες στη θέση της δασκάλας του στην τάξη, τότε ο κυβερνήτης λέει πως θα συλλαμβάνεται!
 Το να λες σε ένα παιδί ότι δεν είναι ούτε αγόρι, ούτε κορίτσι, είναι εγκληματικό. Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, αφού θα δημιουργήσει συγχισμένους ανθρώπους που δεν θα ξέρουν, ούτε καν τι είναι! Σαφέστατα μιλάμε για πνευματική και ψυχολογική κακοποίηση των παιδιών. Εμείς με το να αποδεχόμαστε, ακόμα και τα έντυπα με τα οποία δηλώνει ένας γονέας στο σχολείο το παιδί του, χωρίς να δηλώνει πλέον το φύλο του, γινόμαστε ανεκτικοί σε αυτή την κακοποίηση κατά της προσωπικότητας του παιδιού μας. Αν αποδεχόμαστε κάτι τέτοιο, τότε δεν υπάρχει κάτι για να αντισταθούμε. Θα υποταχθούμε σε οποιοδήποτε ανώμαλο κάλεσμα της κυβερνητικής ελίτ.
 Δείτε και δεν θα πιστεύετε στα μάτια και τ' αυτιά σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου